Попередній день   Наступний день

22:30
Франківський творець “теплих” іграшок Bogdan Savlyuk до дня народженя міського голови Руслана Марцінківа у якості презента створив мера в мініатюрі.

22:05
В обласній державній адміністрації відбулося відкриття зборів керівників навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, які приїхали на ці підготовчі заняття зі всіх областей України.

21:23
7 грудня о 10:00 розпочалось засідання постійно діючої комісії для конкурсного відбору керівника національного природного парку “Гуцульщина”. Парк знаходиться на території Косівського району Івано-Франківської області.

20:57
Навпроти міської ратуші встановили головну ялинку Коломиї. Заввишки зелена красуня - 11 метрів.

20:29
Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради придбав техніку для обслуговування доріг.

20:04
На 15 позачерговій сесії міської ради розглядали важливі питання, необхідні для прийняття майбутнього бюджету Коломиї.

19:42
Українські канали з 1 січня стануть платними. Про це пише Mediasat.

19:20
З 1 січня 2017 року керівники навчальних закладів державної та комунальної форми власності будуть зобов'язані подавати е-декларації. Ця ж вимога діє і для керівників управлінь освіти обласних, Київської міської, районних державних адміністрацій. Про це йдеться у відповіді Національного агентства з питань запобігання корупції на інформаційний запит Освіта.ua.

18:55
Івано-Франківський готель ”Надія” отримав звання найкращого бізнес готелю Східної Європи.

18:32
У Долині стався вибух твердопаливного котла.

18:05
У середмісті Івано-Франківська побільшало безкоштовного доступу до інтернету. Комунальники встановили Wi-Fi роутери на чотирьох локаціях центральної частини міста.

17:39
З нагоди Дня місцевого самоврядування в Івано-Франківській обласній раді відбулося урочисте нагородження переможців 7-го обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, а також переможців обласних конкурсів “Громада кращого довкілля”, “Краща спортивна громада” та “Краща етнокультурна громада”.

17:18

У четвер, 8 грудня, об 14:00 в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбудеться прес-конференція радника Міністра внутрішніх справ України Івана Стойка.


16:56
Народний депутат Юрій Тимошенко опублікував на своїй Фейсбук-сторінці відповідь на свій запит щодо цієї споруди від Міністра культури України Євгена Нищука.

16:32
У м. Ейлад (Ізраїль) чемпіонкою Європи з важкої атлетики серед молоді до 23 років стала коломиянка, учасниця ХХХІ літньої Олімпіади в Ріо-де-Жанейро 2016 року, майстер спорту України міжнародного класу Вероніка Івасюк.

16:10
На сході країни у бойових діях створюється сучасне національне військо. Демонструючи високий професіоналізм, патріотизм та безмежну відданість Батьківщині, до цього процесу активно долучилися тисячі наших краян.

15:42
7 грудня о 00:11 в селі Княждвір Коломийського району виникла пожежа житлового  будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яну стіну. Попередня причина виникнення пожежі – перекал опалювальної печі.

15:19
6 грудня в селі Вишків Долинського  району відкрилася місцева пожежна команда,  і ця подія  стала справжнім святом для  районної влади,  для сільських громад сіл Вишків та  Сенечів, які  спільними зусиллями зробили все можливе для цієї важливої події.  Саме силами громади села та за підтримки  голови  Долинської РДА  Юрія Мазура та  голови Долинської районної ради  Івана Даниліва було придбано та приведено в належний стан повнопривідний пожежний автомобіль, а також побудовано нову будівлю для місцевої пожежної команди.

14:54
З навчальним візитом у Кракові перебувають у ці дні учні Коршівської ЗОШ Коломийського району, центру професійно-технічної освіти з Івано-Франківська та Чернівецького політехнічного коледжу. Це нагорода за перемогу у ІІІ міжрегіональному конкурсі “Юніор бізнесу”, що є складовою проекту “Активна молодь на ринку праці – підвищення якості професійного та підприємницького навчання в українських навчальних закладах з використанням методів моделювання”.

14:31
За дорученням голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука, в період з 6 по 8 грудня, перший заступник голови ОДА Марія Савка заслуховуватиме керівників районів та ОТГ області щодо виконання плану соціально-економічного розвитку, обласного бюджету, стану освоєння коштів державного фонду регіонального розвитку, субвенції з державного бюджету на здійснення заходів соціально-економічного розвитку та підготовки проекту бюджету 2017 року.

14:04
5 грудня ветеринарними спеціалістами Снятинського району спільно з групоюpesikk волонтерів КП «Притулок» проведено стерилізацію безпритульних собак, відловлених на території міста Снятина.

13:39
5 грудня у Києві проходила Рада Ліг ПФЛ України. Івано-Франківський клуб на цьому заході представляв головний тренер команди Володимир Ковалюк.

13:13
Збройні Сили України здатні звільнити Донбас від окупантів, однак для цього необхідно, щоб кордони з Росією були закриті

12:47
Четверо студентів Івано-Франківського національного медичного університету та Медичного коледжу ІФНМУ стали лауреатами двох всеукраїнських фестивалів-конкурсів, які днями відбулися у Львові та Києві.

12:20

Цього року наші волонтери відмовилися від свята заради своєї роботи – давати шанс на одужання людям. Однак є одна людина, не відзначити працю якої, не згадати про її підтримку українських військових неможливо, інформують ”Вікна” з посиланням на прес-службу Коломийської міської ради.


11:48
До поліції повідомили, що з квартири мешканки обласного центру пропав гаманець із грошима онуки власниці, яка гостювала. За фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження.

11:19
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, до місцевих бюджетів Прикарпаття  у січні - листопаді  2016 року надійшло 2901,2 млн. грн. податкових платежів, що на 980,9  млн. грн. більше  ніж у відповідному періоді 2015 року.

10:58
Створення єдиної помісної православної церкви підтримують понад 44% православних українців, проти висловилися 25%, а 30,7% — не визначились.

10:37
Традиційно заняття зі студентами Івано-Франківського фінансово-комерційного кооперативного коледжу ім. С. Граната провели фахівці  в управлінні Пенсійного фонду в м. Івано-Франківську управління. Викладачів Галину Марій та Анну Абрамчук активно підтримали своїми практичними порадами й міркуваннями з досвіду роботи начальник управління Оксана Козло, начальник відділу обслуговування громадян Світлана Кучірка та завідувач сектору призначення та перерахунку пенсій Ірина Грушецька.

10:33
7 грудня відбулось засідання постійно діючої комісії для конкурсного відбору керівника національного природного парку “Гуцульщина”. Парк знаходиться на території Косівського району Івано-Франківської області.

10:10
В Івано-Франківському міському центрі соціальних служб (за адресою Симоненка, 3б) відбулась зустріч за участю представника Міжнародної Антинаркотичної Асоціації. На заході обговорювались питання щодо можливості проходження реабілітаційних програм для сімей, що опинились у складних життєвих обставинах, нарко та алкозалежних.

9:44
Правоохоронці встановили причетність до вчинення крадіжки електроінструментів винаймача гаража. Ним виявився раніше судимий за крадіжки житель обласного центру.

9:20
В місті Коломия відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу серед студентів вищих навчальних закладів. У змаганнях взяли участь кращі спортсмени з 18 областей України.

8:57
З ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України відбулася прес-конференція з нагоди завершення акції «Децентралізаційний марафон» на Прикарпатті.

8:27
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка та директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА Жанни Табанець відбулася нарада щодо підсумків роботи промислового комплексу області за 9 місяців поточного року та перспективи розвитку у 2017 році.

8:05
Вищий спеціалізований суд України залишив без змін вирок Івано-Франківського міського суду та ухвалу апеляційного суду щодо семи членів організованої групи, які здійснювали розбійні напади та умисні вбивства на території Івано-Франківської, Київської та Житомирської областей.

7:44
7 грудня о 16:00 в залі засідань міської ради (вул. Грушевського, 21, І поверх) відбудеться урочистий захід з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

7:20
7 грудня о 14 00 год. в залі засідань МВК вул. Грушевського, 21, каб.311 відбудеться громадське обговорення проекту рішення МВК «Про Порядок розміщення вивісок в м.Івано-Франківську».

6:40
7 грудня 2016 р. о 15:00 в читальному залі ЦБ (вул. П. Орлика, 5) відбудеться демонстрація документального фільму «Діти за гратами».

Попередній день   Наступний день