Попередній день   Наступний день

22:36


 

"Підвищення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області" - саме таку назву мав проект, що реалізовувався на Івано-Франківщині протягом двох із половиною років.


22:23
Збройні Сили України розшукують військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини.

21:49
«Стрітенська мозаїка – 2016». Завтра у Краєзнавчому музеї відбудеться загальноміська виставка-конкурс творчих робіт учнів та вихованців гуртків та студій з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. На оглядини буде представлено дитячі роботи  на різноманітну тематику.

21:24
В офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбулося розширене засідання керівництва ІФФФ з президентами та тренерами футбольних клубів області, щоб обговорити питання, пов’язані зі стартом обласного чемпіонату, почути один одного і обмінятися думками щодо ефективного розвитку футболу в регіоні.

20:57
У рамках проекту «Підтримка електронного управління в Україні» в облдержадміністрації відбулася робоча зустріч керівника апарату ОДА Валерія Крецула з представниками Академії е-врядування (Естонія), яка є виконавцем Проекту, та компанії «Soft Xpansion Ukraine Ltd», яка втілює завершальний етап його реалізації.

20:31
Від травм, отриманих внаслідок наїздів автотранспортних засобів, двоє прикарпатців загинули, а ще 9 змушені були звернутися по допомогу до медиків з травмами різної тяжкості.

20:07
Сьогодні, 10 лютого, відбулася прес-конференція Народного руху Дмитра Яроша, на чолі з Василем Абрамівим, стосовно справи смітникової люстрації.

19:43
10-11 лютого, внаслідок очікуваних дуже сильних дощів, на рiчках басейну Днiстра (Iвано-Франкiвська область) очiкуються пiдйоми рiвнiв води на 0,2-0,7 м.

19:20
Подати заяву на реєстрацію шлюбу, розлучення, народження дитини, чи зміни прізвища, не виходячи з дому – через Інтернет. Таку можливість іванофранківці отримали наприкінці минулого року. Прикарпаття долучилося до пілотного проекту Мін’юсту.

18:59
Обласна рада отримала перший лист від Держгеонадр за «новою процедурою», з вимогою розглянути до 19 лютого (тобто протягом 10 днів!) погодження спеціального дозволу на видобування нафти і газу ТОВ «ПАРІ». Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук повідомила заступник голови Івано-Франківської обласної ради Ольга Галабала.

18:34
У 2015 році до суб’єктами господарювання, які здійснюють роздрібний продаж підакцизних товарів сплачено до місцевих бюджетів 6,1 млн.гривень акцизного податку. Про це повідомила завідувач координаційно-моніторингового сектору Галицької ДПІ Оксана Кердяк.

18:06
“Якщо чоловіче серце стане м’якшим, а жіноче – розквітне, я буду щасливим”. Так говорить про свою збірку івано-франківський поет Богдан Томенчук. Свою поетичну збірку “Сезон ненаписаних віршів” автор презентував місцевим студентам та й усім шанувальникам лірики.

17:45
Під головуванням заступника міністра аграрної політики та продовольства України І. Гребенюка відбулася селекторна нарада з питань впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) операторами ринку харчових продуктів.

17:18
Під час патрулювання вулиць Калуша поліцейські зупинили підозрілого молодика. В ході проведення поверхневоого огляду виявлено наркотичну речовину.

16:52
Студенти Рогатинського державного аграрного коледжу представлятимуть Прикарпаття на всесоюзному фестивалі “Розстріляна молодість” у Житомирі, який відбудеться на цьому тижні.

16:30
Генпрокуратура встановила конкретних осіб, які вели вогонь по активістах Євромайдану на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року.

16:07
Богородчанську районну державну адміністрацію очолив Франк Єжак. Відповідне розпорядження № 32/2016-рп 9 лютого підписав Президент України Петро Порошенко.

15:44
24-річний житель Тисменицького району, маючи судимість за вчинення майнових злочинів, знов попався на крадіжці. Цього разу він викрав з криниці пенсіонерки водяний насос.

15:20
Облікувати благодійні внески. Міська влада декларує подальший контроль за благодійними внесками, що надходять на рахунки медичних установ. Задля цього касові апарати розмістили у Центральній міській клінічній лікарні. Наразі тут встановлено три електронні пристрої. Їхню дію проінспектував міський голова Руслан Марцінків.

14:55
Постійна депутатська комісія обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади обговорила питання щодо статевих зносин з малолітніми, до якої причетні іноземні студенти одного з вищих навчальних закладів Івано-Франківська.

14:32
Минулого року у Богородчанському районі зареєстровано 464 подружжя. Шлюб реєстрували не тільки українські пари, був один громадянин Польщі, три – США та два – Російської Федерації

14:08
Міністерство освіти і науки звернулось до органів управління освітою та навчальних закладів країни з проханням віддати належну шану мужнім учасникам Революції гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього держави. Відповідний лист направлено на адреси управлінь освіти усіх рівнів.

13:43
9 лютого о 14:00 до тлумацьких рятувальників надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що, за попередньою інформацією, в селі Петрилів Тлумацького району у Дністрі втопилася 49-річна жінка.

13:18
Віддав своє життя за цілісність України житель Долини Руслан Черналевський, якому було 45 років. як відомо, він помер від кульового поранення.

12:52
У кожному з випадків працівники поліції встановлюють, дії кого з учасників дорожнього руху призвели до скоєння аварії, а в результаті - травмування людей.

12:30
У Державному бюджеті на 2016 рік передбачено субвенцію 1 млрд. грн. на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

12:08
9 лютого о 07:00 в селі Петрилів Тлумацького району виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджено ліжко, матрац. На місці пожежі виявлено тіло 57-річного господаря обійстя. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння в ліжку з боку загиблого.

11:42
У неділю, 7 лютого , в Будинку культури с. Вовчинець  відбулося свято Розколяди – великий різдвяний концерт, який зібрав в залі дуже багато глядачів. Ось і закінчилися Різдвяні свята, залишивши в кожному серці іскорку Божого життєдайного вогню, любові Ісусового серця

11:20
Улюбленим місцем ігор багатьох івано-франківських дітлахів стали нині водойми. Це дуже небезпечно, зважаючи на погодні умови, адже крига навіть на стоячих водних об’єктах починає скресати.

10:58
Левову частку надходжень до бюджету держави складає плата за користування надрами - більше 33 мільйонів гривень, податок на доходи фізичних осіб – більше 2 мільйонів гривень та податок на додану вартість – майже 2 мільйона гривень.

10:30
Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з прокуратурою перекрили канал нелегальної міграції іноземців до країн ЄС.

10:05
Міністерство оборони виплатило 106 млн грн військовослужбовцям за участь в антитерористичній операції. Про це на брифінгу повідомила речник Міноборони, полковник Вікторія Кушнір, передає Еспресо.TV з посиланням на ЛІГА.net.

9:42
Центральна виборча комісія, розглянувши звернення Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо прийняття рішення про призначення перших виборів депутатів та голови Білоберізької об’єднаної територіальної громади, прийняла постанову від 25 грудня 2015 року №619 «Про проведення виборів 27 березня 2016 року». Даною постановою оголошено з 6 лютого початок виборчого процесу.

9:18
В ході проведення профілактичних відпрацювань під умовною назвою «Зброя і вибухівка», працівниками Снятинського відділення поліції виявлено факт незаконного переобладнання пістолета

8:57
VI дегустаційний з‘їзд відбудеться в Івано-Франківську 14 лютого.

8:30
За участю голови облдержадміністрації Олег Гончарука відбулося представлення головного спеціаліста сектора в Івано-Франківській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників Антитерористичної операції Мирослава Кріля.

8:08
Президент наголошує на необхідності невідкладного розгляду Верховною Радою України пакету законопроектів, необхідних для повного виконання Україною своїх зобов’язань, які стосуються запровадження безвізового режиму з Європейським Союзом

7:41
Правоохоронці вжили невідкладних пошукових заходів та в короткий термін встановили місце перебування зловмисника.

7:18
За словами заступника начальника ДПІ у Рожнятівському районі Петра Гошовського, за січень 2016 року надходження земельного податку від власників землі та землекористувачів склали 479,3 тис.грн., що на 128,3 тис.грн. більше, у порівнянні з відповідним періодом 2015 року. При цьому фізичними особами-землекористувачами сплачено – 71,8 тис.грн., юридичними – 407,5 тис.грн.

6:53
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено виконання судового рішення у справі за позовом прокуратури Рогатинського району про повернення у державну власність земельної ділянки площею 25,7 га та вартістю 1598539 гривень.

6:30
10 лютого  о 10.00 у каб.311. по вул. М.Грушевського, 21 (приміщення міської ради) відбудеться засідання комісії з визначення та відшкодування територіальній громаді м. Івано-Франківська збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства.

Попередній день   Наступний день