Попередній день   Наступний день

22:31
Івано-Франківською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186  та  ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України семи молодикам з обласного центру. Всіх їх підозрюють у неодноразових викраденнях транспортних засобів (скутерів) та вчиненні грабежу.

22:12
12 лютого міський голова Івано-Франківська провів до навчального центру чергову групу добровольців з Прикарпаття. Руслан Марцінків висловив хлопцям слова вдячності за те, що вони зголоситись на відважну і відповідальну службу. «Нарешті наша держава почала робити якісь кроки для Вашого забезпечення.

21:48
У неділю, 14 лютого, о 15.00 в приміщенні Народного дому «Просвіта» (вул.Грушевського, 18)  на вшанування  76-их роковин депортації  мешканців Західної України загонами НКВС відбудеться тематичний «круглий стіл», ініційований обласною організацією політичних спецпоселенців.

21:20
У п’ятницю єпископи УГКЦ на Синоді звернулися із закликом до державної влади в Україні, політикуму та всього громадянського суспільства. Велике занепокоєння владик «викликають сигнали про блокування на державному рівні реформ, безпідставне затягування чи відкладання яких стримує розвиток нашого суспільства. Ще більшу загрозу для цього розвитку становлять корупційні інтереси та дії деяких політиків і груп, бо вони вбивають віру українців у саму можливість життєво необхідних змін.

20:58
12 лютого за ініціативи Управління ДСНС в області в приміщенні Івано-Франківської облдержадміністрації під головуванням керівника апарату Івано-Франківської ОДА Валерія В’ячеславовича Крецула та начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Володимировича Чернецького відбулася спільна нарада із забезпечення пожежної та екологічної безпеки на торфополях.

20:34
Вісім українських стартапів, серед яких й франківська команда, вперше в історії візьмуть участь у відомій американській конференції “Startup Grind” у Кремнієвій долині.

20:08
12 лютого міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вручив сертифікати учасникам проекту «Молодь і влада». Сертифікати про проходження стажування отримало 17 осіб.

19:41
Учасником цьогорічної виставки в Нюрнберзі вперше стала компанія з області «Інтелком» (м.Івано-Франківськ), яка презентувала свою продукцію під торговою маркою «ТехноК». Іграшки «Інтелкому» користуються попитом не тільки в Україні, а й відомі далеко за її межами – в Росії, Білорусі, Литві, Молдові, Польщі та Угорщині. На ринку іграшок компанія зарекомендувала себе як підприємство, що наполегливо працює над задоволенням потреб покупців у сучасній цікавій дитячій іграшці.

19:17
Коломийською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо місцевого майстра лісу.

18:55
Тисменичанин наважився викрасти 20 літрову каністру хімічного засобу для виправлення шкурки тварин з підприємства, на якому працював. Сума збитків становить близько 600 гривень.

18:32
Великі платники податків Івано-Франківщини та Закарпаття отримали новий модернізований Офіс з обслуговування великих платників податків. Івано-Франківське управління СДПІ з обслуговування великих платників податків у м. Львові Міжрегіонального головного управління ДФС вже розпочало роботу сьогодні та стало другим офісом з п’яти, відкриття яких заплановано у рамках реформи Центрального офісу з обслуговування великих платників.

18:09

10 лютого, Івано-Франківська обласна виборча комісія (ОВК) зібралася на чергове засідання.

Основне питання – визнання депутатом обласної ради Марію Ткачук. Стосовно цього питання є рішення суду, більше того вже відкрито виконавче провадження, пише Фіртка з посиланням на ГК.


17:40
Активісти Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» блокуватимуть рух російських вантажівок територією Прикарпаття. Про це 12 лютого 2016 року заявив голова обласної організації Василь Попович.

17:23
В основному лиходій викрадав побутову техніку. У одному випадку – із приміщення підприємства, а у другому – із складу фірми. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі.

16:52
На Прикарпатті майже всі ріки повністю очистились від криги. Виключення становить тільки ріка Прут в районі села Татарів, де збереглися залишки заберегів з інтенсивністю 10%.

16:35
14 лютого 2016 року у Надвірні відбудеться відкриття велосезону 2016.

16:07
За минулу добу, 11 лютого, в Івано-Франківські області зареєстровано  одну дорожньо-транспортну подію.

15:41
До річниці кривавих подій на Майдані в Івано-Франківську відбудеться віче-реквієм, панахида пам’яті Героїв Небесної Сотні, концерт-реквієм та інші відповідні заходи

15:19
Майже 50 тисяч судових справ розглянув торік обласний Апеляційний суд. Його керівництво стверджує, це в середньому – півтисячі справ на одного суддю. Практично усі розглянуті. Апеляції підлягали близько 8-ми тисяч, з яких лише 5 відсотків касаційна інстанція скасувала.

14:56
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України».

14:32
Гарантовану роботу, вигідну зарплату, соціальні гарантії отримають мешканці Городенки та кількох прилеглих сіл району. Днями у місті відкрито філію перспективного підприємства «Міран», яке займається пошиттям взуття.

14:06
В Івано-Франківську відбувся обласний турнір з плавання. Його приурочили пам’яті Заслуженого тренера України Яреми Фрондзея. Першість виборювали вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Це – юніори. Вікова категорія – 13-15 років.Нинішні запливи стали уже 11-ми за період існування плавального турніру.

13:40
Ввечері 10 лютого мешканець селища Перегінськ перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння облився бензином вчинив спробу самогубства через самоспалення на подвір’ї власного будинку. 

13:18
Працівники сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області встановлюють місце знаходження неповнолітньої мешканки Івано-Франківська - Дмитрієвої Анастасії Олександрівни, 13.09.2000 року народження.

12:57
11 лютого о 04:52 в селі Річка уч. Підбрусник Косівського району виникла пожежа дерев’яної будівлі літньої кухні. Вогнем знищених будівлю літньої кухні, площею в плані 22 м.кв. На пожежі врятовано 2 сусідні будівлі. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

12:30

10 лютого БФ «Карітас Івано-Франківської УГКЦ» передав ГО «Довір’ я» (м.Бурштин) спецавтомобіль.

Автомобіль придбаний за кошти батьківського комітету майстерень Карітасу Фульда , в яких працюють люди з особливими потребами.


12:06
Обласна державна адміністрація розпочинає прийом документів на визначення переможців і лауреатів у сфері реального сектору економіки «Лідер Прикарпаття», метою якого є підвищення іміджу підприємництва в області, створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом.

11:44
Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич готовий судитися з фірмами, які вимагають від обласної ради погодження надання спеціальних дозволів на використання надр протягом 10-денного терміну.

11:23
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністрації оголошує  конкурс на визначення переліку книжкових видань, пропонованих до випуску (закупівлі) за кошти обласного бюджету у 2016 році.

10:58
Громадянам, які в 2015 році отримували доходи від успадкування чи отримання в дарунок коштів та майна, необхідно подати до органу фіскальної служби за місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи.

10:33
3-4 березня  у ПНУ ім. Василя Стефаника відбудеться науково-практичний семінар «Сучасний викладач у студентоцентричній моделі освітнього процесу університету». Організують захід за підтримки Міжнародного фонду досліджень освітньої політики у рамках  проекту “Інноваційний університет та лідерство: модель діяльності вищих навчальних закладів із забезпечення якості надання освітніх послуг”.

10:05
В Івано-франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Івана Франка відбувся вечір-реквієм «Горять свічки на серці України».

9:40
Поліцейські Івано-Франківського відділу поліції швидко встановили місце перебування зловмисника, який пограбував франківчанку.

9:18
З ініціативи територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Івано-Франківській області в облдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему: «Налагодження партнерства і розвиток співпраці з метою створення необхідних правових умов для здійснення підприємницької діяльності та захисту законних прав та інтересів платників податків».

8:57
18–річний житель Рожнятівського району проник до гаража односельчанина, звідки поцупив: набір сверл, набір головок, металеві плоскогубці, металеві тиски, підкачку для коліс, продувку від компресора, електродвигун, сокири, болгарку, набір паяльників, набір ключів фірми "Брогадир", металеву кувалду з дерев"яною ручкою.

8:32
Як повідомили в ДПІ у Богородчанському районі у січні поточного року платники податків спрямували на підтримку армії 402,2 тис. гривень військового збору.     

8:10
У скоєнні крадіжки близько двох тисяч гривень працівники Калуського відділу поліції підозрюють 53-річного мешканця одного із сіл району.

7:41
Надвірнянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ч.1 ст. 367 (Службова недбалість) КК України щодо лісника спеціалізованого агролісгоспу.

7:17
За підтримки департаменту молодіжної політики та спорту спільно з студентською молоддю м. Івано-Франківська, 12 лютого о 14:30 год. біля адміністративної будівлі облдержадміністрації до Дня св. Валентина відбудеться молодіжний флешмоб «У серці кожного із нас – живе любов до України»

6:42
На переробні підприємства Івано-Франківської області у 2015 року від усіх категорій сільськогоспо­дарських товаровиробників надійшло 15,9 тис. т живої ваги худоби  та  птиці, що в порівнянні з 2014 р. менше на 13,4%, 22 тис. т молока та молокопродуктів (менше на 31,6%).

Попередній день   Наступний день