Попередній день   Наступний день

22:32
30 січня у реанімаційному відділенні Калуської ЦРЛ від важкої форми пневмонії померла 54-річна калушанка. А впродовж 1-2 лютого до реанімації надійшли четверо важкохворих калушан: троє жінок і один чоловік.

22:11
Перший заступник голови райдержадміністрації Василь  Петришин за участю селищного голови смт. Богородчани Ростислава Заремби, провів  робочу нараду  з питань  вдосконалення діяльності ринку з продажу продовольчих і непродовольчих товарів.

21:50
3 лютого відбулась робоча зустріч міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку.

21:21
Сьогодні в Івано-Франківську знову шукали “міни”. О 8.25 на електронну скриньку Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про замінування двох відділень “Приватбанку”. Аноніми пообіцяли опівдні  підірвати офіси “Приватбанку” на вулиці Січових Стрільців та Галицькій.

20:57
Головне управління статистики інформує. За 2015р. підприємствами області реалізовано промислової продукції майже на 32,7 млрд.грн., що склало 2,2% її загального обсягу по Україні.

20:35
Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф виборов перше місце серед іноземних команд у XІ Міжнародному зимовому чемпіонаті з екстреної медичної допомоги, що відбувся у місті Бєльсько-Бяла (Республіка Польща).

20:08
Зимова столиця України ТК «Буковель» запрошує на IV Всеукраїнський фестиваль снігових скульптур «Серця закоханих єднаються у “Буковелі”», який відбудеться 12-14 лютого 2016 року і буде присвячений Дню всіх закоханих.

19:40
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо касира-контролера  одного із відділень державного банку.
Встановлено, вказана особа, підробивши підписи, безпідставно зняла кошти із 134 поточних та 44 депозитних рахунків фізичних осіб.

19:17
Івано-Франківським відділом поліції ГУ НП Івано-Франківський області встановлюється місце перебування безвісті зниклого громадянина України Глушкевича Андрія Васильовича

18:54
20 січня 2016 року Кабінет Міністрів України затвердив зміни у порядку створення освітніх округів та визначив умови функціонування загальноосвітніх навчальних закладів в рамках децентралізації. Про це повідомили в прес-службі Косівської РДА.

18:33
У четвер, 4 лютого, об 11:00 в Івано-Франківському Інституті післядипломної освіти (площа Міцкевича, 3) відбудеться обласна конференція "Національно-патріотичне виховання молоді засобами української пластової методики: проблеми та перспективи розвитку".

18:10
Трагедія трапилась 2 лютого вранці на Чортківщині.

17:42
На другій сесії VII демократичного скликання 26 січня 2016 року Верховинська районна рада прийняла рішення щодо надання згоди на вилучення земельних ділянок лісогосподарського призначення, які знаходяться у користуванні Верховинського районного лісгоспу, для будівництва і обслуговування житла учасникам АТО.

17:17
Відповідно до плану-завозу підручників у загальноосвітні навчальні заклади м. Івано-Франківська  надходить навчальна література для учнів 4-х та 7-х класів від 44% до 50%. На сьогодні з видавництв не завезені підручники для учнів 4-х класів з предметів: «Літературне читання» - 6%, «Англійська мова» - 6%, «Математика» - 6% та для учнів 7-х класів: «Біологія» - 20%, «Географія» - 20%.

16:56
До 5 лютого на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника працюватиме Школа молодого автора, на яку з’їхалися соціологи з усієї України, інформують у навчальній установі.

16:30
2 лютого в Калуші внаслідок наїзду на дерево тілесні ушкодження отримав водій легковика, а в Богородчанах в аварії постраждала жінка-пішохід.

16:05
У Надвірні – будівельний скандал. В середмісті встановили будівельний паркан, не маючи на це ані дозволів, ані відведеної земельної ділянки. Про це інформує прес-служба місцевого осередку ВО “Свобода”.

15:43
Ініціатива «Vision zero for Ukraine», приватна школа-садок «Перша ластівка» та «Асоціація велосипедистів Києва» розробили перші 6 уроків з безпеки руху, які будуть проводитися в рамках проекту співпраці Національної поліції зі школами України

15:17
Сьогодні, 3 лютого, в фотечній галереї “Арт на мур” відкрилась виставка дерев’яних кінетичних скульптур Ігора Ярошенко

14:58
З метою активізації роботи з військово-патріотичного виховання серед учнівської молоді, формування у школярів високої патріотичної свідомості, національної гідності, створення належних умов для підготовки молоді до служби у Збройних Силах України та готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку щодо захисту національних інтересів України 01 лютого 2016р. в управлінні освіти і науки, було проведено народу з питань підготовки проекту Програми військово-патріотичного виховання учнівської молоді м. Івано-Франківська на 2016-2020 роки. Нарада проводилась відповідно до протокольного доручення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 17.12.2015р.

14:30
З метою популяризації та поширення в Україні і за кордоном позитивних знань про Тлумацький район, його історико-культурну спадщину та економічно-інвестиційний потенціал, Тлумацька районна державна адміністрація оголошує конкурс на розробку туристичного бренду Тлумацького району.

14:05
Зловмисники проникли на територію господарства 42-річного мешканця одного із сіл району у листопаді минулого року та викрали електроінструменти, автомобільні деталі на значну суму коштів.

13:42
В області мають функціонувати 210 підрозділів пожежної охорони, однак на даний момент працюють лише 25. Їх роботу забезпечує 207 осіб.

13:20
2 лютого о 14:35 у селі Зелена Надвірнянського району сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

12:59
Як повідомили в органі влади, дошка буде встановлена громадською організацією “Поклик нації” за спонсорські кошти на вшанування пам’яті українського церковного та громадського діяча владики-ординарія Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ Миколи Сімкайла.

12:30
Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу прикарпатцю, який днями вчинив смертельну ДТП у Тисмениці.

12:05
На чемпіонаті України з боротьби вільної серед молоді до 23 років який проходить у м.Київ на базі Олімпійського навчально-спортивного центру Конча-Заспа борці Івано-Франківщини підкорюють сходинки п`єдесталу одну за другою.

11:44
Мистецьке відлуння наймасштабнішої битви Середньовіччя. В Івано-Франківську відкрилася виставка деяких робіт із колекції живопису “”. Це – 44 картини, створені художниками із Польщі, України, Литви та Росії. Вони передають дух битви під Грюнвальдом, що відбулася понад шість століть тому.

11:21
Королівський канадський монетний двір випустить монету у формі яйця — «Традиційну українську писанку». Це буде кольорова монета з чистого срібла вагою в одну унцію з обмеженим тиражем у 4 тисячі екземплярів.

10:56
Працівники Івано-Франківського відділу поліції затримали юного грабіжника за підозру в пограбуванні місцевого жителя.

10:28
У рамках моніторингової місії ВООЗ за сприяння Міністерства охорони здоров’я України спільно з Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні експерт Європейського регіонального бюро ВООЗ Адріан Стойка та національний спеціаліст з питань імунізації Людмила Слободяник відвідали Прикарпаття.

10:06
З нагоди 115-річчя від Дня народження Валеріана Підмогильного - українського письменника з когорти “Розстріляного Відродження” - в читальному залі івано-франківської центальної міської бібліотеки експонується книжкова виставка “Валеріан Підмогильний - шлях на Голгофу” - літературний портрет трагічної долі.

9:43
Відповідно до Порядку проведення професійної атестації відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011р. № 554, кваліфікаційні сертифікати відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури, які видані до набрання чинності цією постановою, підлягають після завершення строку їх дії обміну на сертифікати нового зразка.

9:18
2 лютого 2016 року відійшов у вічність голова Івано-Франківського обласного товариства політичних в’язнів та репресованих Петро Ілліч Гайванюк.

8:57
2 лютого відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування. Обговорили питання сплати екологічного податку.

8:31
Калуською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення щодо місцевого жителя, який вчиняв крадіжки на території райцентру.

8:03
1 лютого партія нардепа Шевченка закрила публічний офіс.

7:40
До працівників Галицького відділення поліції за допомогою звернувся 49-річний місцевий мешканець, який повідомив, що з його котельні пропали металеві труби.

7:12
3 лютого 2016 року о 18 год. в приміщенні Івано-Франківської Торгово-промислової палати за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Теодора Цьоклера, 9-а (зал засідань) представниками регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву буде проведено презентацію програми надання пільгових довгострокових кредитів на придбання житла учасникам АТО.

6:40
3 лютого в Івано-Франківську стартує чемпіонат України з шашок-100 серед молоді та юнаків. Понад 100 учасників з 13 областей України завітають до Івано-Франківська, щоб продемонструвати свої найкращі вміння

Попередній день   Наступний день