Попередній день   Наступний день

22:19
За клопотанням Івано-Франківської місцевої прокуратури взято під варту двох іванофранківців, які скоїли розбійний напад в обласному центрі.

21:47
Сьогодні, 9 лютого, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

21:18
Завтра, 10 лютого, об 11 годині в залі засідань облдержадміністрації (4 поверх) відбудеться підсумкова колегія управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації за 2015 рік.

20:52
10 лютого пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах 30-35 м/с; у південних та східних областях вночі і вранці місцями туман, видимість 200-500 м; у Карпатах та на Закарпатті вранці і вдень дуже сильні дощі.

20:30
З нагоди відзначення Міжнародного дня митника почесними сертифікатами Всесвітньої митної організації (ВМО) нагороджено начальника відділу інфраструктури Івано-Франківської митниці ДФС Павла Мельника та директора ТОВ “Регіональне Бюро Логістики” Олександра Живченка.

20:05
Подія сталася 8 лютого у Рожнятові. За підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримано місцевого жителя.

19:43
Сьогодні, 9 лютого, в Івано-Франківську відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади. Обговорили питання щодо статевих зносин з малолітніми, до яких причетні іноземні студенти.

19:17
Міський голова Руслан Марцінків разом зі своїми заступниками Олексієм Кайдою та Богданом Біликом і начальником департаменту містобудування, архітектури і культурної спадщини Олегом Нижником оглянули хід виконання реставраційних робіт у міській Ратуші.

18:57
До правоохоронців поступило повідомлення про те, що в одному із магазинів міста злодій розбив скло дверей та проник у приміщення. В результаті спрацювання сигналізації на місце події відразу прибула слідчо-оперативна група, яка і застала порушника «на гарячому».

18:33
На оперативній нараді 9 лютого міський голова Руслан Марцінків представив майбутнього очільника департаменту освіти і науки Ігоря Смаля. Про це він повідомив на власній сторінці в соціальній мережі Фейсбук. 

18:04
Демобілізація військових, призваних під час четвертої хвилі, розпочнеться наприкінці березня – на початку квітня. Про це повідомив начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко під час зустрічі з іноземними військовими аташе.

17:44
10 лютого 1940 року перші ешелони з спецпоселенцями повезли галичан до Сибіру і на Далекий Схід. Це були не повстанці, а звичайні люди, патріоти-націоналісти з Станіславської, Львівської, Рівненської, Тернопільської областей, яких, за словами голови обласної організації політичних спецпоселенців сталінського режиму Яреми Терешкуна, тодішні “визволителі” вивозили без суду і слідства фактично на каторгу для “побудови комунізму у найвіддаленіших місцях радянського Союзу”.

17:16
 Мер доручив підготувати документи і оголосити конкурс на перевезення сміття.

16:55
8 лютого о 12:24 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини № 6 м. Калуш надійшло повідомлення про те, що на майдані Шептицького у цьому райцентрі в каналізаційний колодязь впала собака та потрібно її визволити.

16:30
Фільм режисера Євгена Афінеєвського “Зима у вогні” про Революцію Гідності включено до короткого списку претендентів на премію “Оскар” у категорії документальних фільмів.

16:10
У Тисменицькій районній бібліотеці створять пункт європеської інформації. Про це повідомили в прес-службі Тисменицької РДА.

15:41
В Галицькому районі від травм, отриманих при наїзді автомобіля, загинула пенсіонерка з Івано-Франківська. На Долинщині через наїзд скутера травмовано школярку, а в Снятинському районі в автопригоді потерпів молодий чоловік.

15:19
Яремчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 42-річного киянина, який вчинив розбій на місцевому АЗС.

14:57
Посаду директора КП “Міський парк культури і відпочинку ім. Т. Шевченка” займе екс-очільниця ЄРЦ Руслана Василюк.

14:28
Івано-Франківська міська рада оголосила конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадського суспільства в м. Івано-Франківську у 2016 році. Його учасниками можуть бути громадські та благодійні організації при навчальних закладах; при закладах та установах культури міста; ОСББ, будинкові, вуличні та квартальні комітети, житлово-будівельні кооперативи міста; громади сільських рад Івано-Франківської міської ради.

14:06
Під час проведення огляду приміщення поліцейські виявили та вилучили 24 системних блоків, платіжний термінал та документацію. Вилучене направлено на дослідження фахівцями науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

13:41
В Івано-Франківську закриють скандальний нічний клуб  “DJ Kafe”. Про це повідомив Руслан Марцінків під час щотижневої оперативної наради.

13:20
9 лютого о 02:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Баб’янка Коломийського району горить житловий будинок.

12:54
У суботу, 6 лютого, вісім найсильніших команд Шкільного турніру з футзалу “Кубок НФК “Ураган” зустрілися, щоб визначити тріумфатора Шкільної футзальної ліги в Івано-Франківську.

12:29
Чотирирічний Давид потребує термінового переливання крові. Це може врятувати життя дитині. Потрібна кров 3 групи, резус - плюс або мінус.

12:07
Департамент житлової, комунальної політики та благострою відтепер буде опікуватися ще й обліком та розподілом житла в Івано-Франківську. В Депераменті уже аналізують існуючий стан справ щодо надання житла. На обліку сьогодні перебуває понад 10 тисяч іванофранківців.

11:42
Упродовж 2015 року населенням області сплачено за житлово-комунальні послуги (без урахування спожитої електроенергії) 1104,2 млн.грн., що становить 81,1% нарахованих за рік сум.

11:20
Заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей розповів про децентралізацію та реформу у системі загальної шкільної освіти.

10:57
Життя у чергах. Аби оформити субсидію, іванофранківці змушені витрачати чимало часу. У міському Департаменту соціальної політики – щодня черги. Оббивати його пороги багатьом мешканцям доводиться по кілька разів

10:30
13-14 лютого у дніпропетровському КСК «Шинник» відбудеться Фінал чотирьох Кубка Суперліги. У боротьбі за титул зійдуться чотири команди, що вибороли це право за підсумками 1/4 фіналу. Серед претендентів – івано-франківська “Говерла”.

10:05
До Яремчанського відділення поліції звернувся 65-річний мешканець одного із сіл території міської ради. Чоловік повідомив, що з його домоволодіння зникли грошові кошти у сумі 500 гривень.

9:41
Калуською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення щодо місцевого жителя, який викрадав майно із приміщення КП «ЖЕО №1».

9:16
На КП «Івано-Франківськводоекотехпром» запровадили нову традицію. Відтепер кожної першої п’ятниці місяця працівники підприємства на роботу виходитимуть у вишиваному вбранні.

8:55
13 лютого в Івано-Франківському міському парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка запрацює “Лісова школа”. До участі запрошуються діти, батьки які вважають, що вони повинні проводити більше часу на свіжому повітрі.

8:28
За сприяння департаменту молодіжної політики та спорту 7 лютого ГО «Світанок ІФ» розпочато реалізацію соціально значимого проекту «Я у світі 2016». Основним завданням проекту є проведення корекційно-реабілітаційного табору, з метою єднання та адаптації 35 сімей, у яких виховуються діти віком від 2-х років з розладами аутичного спектру та іншими психо-мовленнєвими вадами розвитку.

8:06
Юний мешканець Калуського району підозрюється у крадіжці із підсобного приміщення господарського приладдя 32-річної сусідки.

7:40
Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

7:15
«Аналіз стану використання мінеральних добрив в Україні свідчить, що з 2010 року в країні намітилася позитивна тенденція до зростання їх кількості внесення на гектар посівної площі»,- зазначив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

6:40
9 лютого 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день