Попередній день   Наступний день

22:35
За оперативними даними, станом на 01.04.2016 року до місцевих бюджетів області надійшло доходів (без врахування трансфертів) в сумі 733,3 млн. грн., у т. ч. до загального фонду – 636,3 млн. грн.

22:13
Сьогодні, 1 квітня, міський голова Руслан Марцінків долучився до панахиди за Мирословом Думанським. Минуло 20 років як не стало цього видатного футболіста, першого іванофранківця-майстра спорту з футболу.

21:50
Івано-Франківською місцевою прокуратурою заявлено позов в інтересах держави в особі Державного підприємства «Івано-Франківське лісове господарство» до одного із суб’єктів господарювання про стягнення заборгованості в розмірі 566 тисяч гривень за поставлену продукцію.

21:25
Сьогодні, 1 квітня, в Івано-Франківську, на Вічевому майдані розпочали свою роботу муніципальні інспектори, які буду стежити за дотриманням правил благоустрою в обласному центрі.

20:53
У рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» у спортзалі Саджавської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися спортивні змагання «Веселі старти».

20:31
На Прикарпатті підбито підсумки діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області за перший квартал 2016 року. У засіданні Колегії У ДСНС в області, котра відбулася 1 квітня під головуванням начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького, взяли участь працівники Управління та його територіальних підрозділів.

20:10
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк подав декларацію про доходи та видатки за 2015 рік. Загальна сума його власного доходу за рік становила 1 966 333 гривні.

19:44
Короткий огляд

19:20
Учора на спецлінію 102 зателефонувала 55-річна жителька Калуша, яка повідомила про крадіжку з її будинку електродрилі та інших господарських інструментів.

18:53
Станом на сьогодні, посів ранніх зернових проведено на площі 18,2 тис. га, що складає 59,7 відсотки до прогнозу.

18:29
 В Івано-Франківську триває підготовка до масштабного Міжнародного фестивалю “PORTO FRANKO ГогольFEST”. Цьогорічний музичний напрямок фестивалю представлятиме: альтернативна, академічна та андеграундна музика.

18:08
Вночі у  надійшло повідомлення від чергового Рогатинського відділення поліції про те, що по вул. Чорновола в фойє поліклініки Рогатинської ЦРЛ стався вибух невідомого предмету (група невідомих осіб підірвала банкомат).

17:45
За даними головного управління статистики, на початок 2016 року в області діяло 92 ринки площею 619,6 тис. м. кв. на 19,3 тис. торгових місць.

17:14
Нещодавно департамент освіти та науки Івано-Франківського міськвиконкому отримав нового директора — кандидата географічних наук, доцента, учасника бойових дій на сході України, чернігівця Ігоря Смаля. Отож нині розмовляємо з новопризначеним чільником міської освіти про його адаптацію до нового міста та посади, основні тенденції розвитку цієї надзвичайно важливої сфери, а також про будівництво в обласному центрі нових навчальних закладів та результати перевірки якості шкільного харчування тощо.

16:53
Податкові міліціонери Головного управління Державної фіскальної служби в Івано-Франківській області викрили підпільний цех з виробництва горілки. Виробництво небезпечного алкогольного фальсифікату налагодила жителька міста Івано-Франківська у гаражному приміщенні приватного домоволодіння. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.

16:30
31 березня в Івано-Франківську внаслідок зіткнення з автомобілем травмований велосипедист, а на Богородчанщині тілесні ушкодження отримав пішохід.

16:04
Відомому прикарпатському спортсмену, функціонеру та активісту Роману Вірастюку зробили першу з двох операцій на серці – саме тих, на які збирали гроші стараннями усіх небайдужих.

15:43
У зв’язку з необхідністю оптимізації маршрутної мережі міста, змінами в пасажиропотоках, керуючись висновками фахівців Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, звернення перевізників, мешканців міста виконавчий комітет міської ради вніс часткові зміни у маршрутну мережу

15:19
Виконано судове рішення у справі за позовом Івано-Франківської місцевої прокуратури про стягнення до державного бюджету 117 тисяч гривень.

14:57
В Івано-Франківській обласній раді розпочалося засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

14:30
Патрульна поліція Івано-Франківська оперативно розшукала та затримала чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у зґвалтуванні, повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції Івано-Франківська.

14:03
Сільський голова Старобогородчанської ОТГЯрослав Здерка переконаний, що громадам потрібно об’єднуватися, щоб концентрувати кошти на місцях, бути господарями на своїх територіях і розвивати населені пункти, які входять до складу ОТГ.

13:41
31 березня в Богородчанське відділення поліції із заявою звернувся 36-річний мешканець району. Чоловік, який перебував у центральній районній лікарні, повідомив про те, що рідний дядько заподіяв йому тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення правої частини грудної клітки.

13:19
У неділю, 3 квітня відбудеться офіційна презентація безкоштовного клубу з робототехніки для дітей у Івано-Франківську. Нагадаємо, цей проект зібрав понад 80 тисяч гривень із 55 тисяч необхідних. Заняття  з робототехніки для дітей проходитимуть один раз на тиждень впродовж двох місяців для дітей віком  6-8 років, і для тих, кому від 9-ти до 14-ти.

12:47
31 березня о 07:55 в селі Хриплин Івано-Франківської міськради виникла пожежа дачного будинку. Вогнем  знищено дах та перекриття, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни будівлі. Причина виникнення пожежі  встановлюється фахівцями.

12:21
ДТП на Коломийщині. На трасі зіткнулися легковик "Шкода" та спринтер "Мерседес".

11:45
Фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність, подають податкову декларацію за результатами 2015 року відповідно до норм розділу IV Податкового кодексу України до 1 травня 2016 року. Сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій ними податковій декларації необхідно не пізніше 29 липня 2016 року. Про це  нагадують в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

11:14

Реванш між українцем Володимиром Кличком і британцем Тайсоном Ф’юрі може бути відкладений на осінь.

Про це заявив виконавчий директор К2 Promotions Том Леффлер, повідомляє Братство Кличко.


10:58
Відповідно до частини першої ст. 196 Митного кодексу України від 13 березня 2012 року № 4495-VI зі змінами та доповненнями (далі – МКУ) не можуть бути пропущені через митний кордон України, зокрема, товари, переміщення яких через митний кордон України заборонено законом.

10:35
31 березня 2016 року в м. Івано-Франківську по вул. Івана-Павла ІІ, 24 в басейні ДЮСШ № 2 проходили міські змагання «Повір у себе» з плавання серед дітей з обмеженими можливостями, які провів Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». В змаганнях взяли участь 15 дітей з особливими потребами.

10:02
Колектив обласної клінічної лікарні отримав відзнаки за волонтерство і патріотизм. Грамоту  прикарпатським медикам за активну громадську і волонтерську діяльність підписав командир батальйону оперативного призначення військової частини 1241 Західного територіального управління Національної гвардії України.

9:43
На сесії Івано-Франківської обласної ради підтримали звернення до керівництва країни про захист прав платників податків з аграрної сфери, пише Галка.

9:17
Зниження соціального рівня громадян призводить до збільшення рівня злочинності, зокрема вчинення квартирних крадіжок. Адже це один із найпоширеніших способів швидкого збагачення зловмисників.

8:51
Громадська активістка Наталія Сербин написала гнівний допис на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якому звинуватила міського голову Івано-Франківська в тому, що він не виконує своїх обіцянок стосовно допомоги АТОвцям.

8:29
Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Інновації та ефективність в агробізнесі».

8:06
31 березня працівники пожежно-рятувальної служби Прикарпаття завітали на відкритий урок безпеки до другокласників Івано-Франківської школи І ступеня №8. Тема уроку «Вогонь – друг чи вогонь – ворог» видалася надзвичайно актуальною, тому на заході були присутні чимало педагогів.

7:38
До Городенківського відділення поліції звернулася 42-річна мешканка району, яка повідомила про те , що з її помешкання викрадено 1000 доларів США, 1000 гривень, ювелірні вироби із золота та дві кредитні картки.

7:14
1 квітня о 13:00 год. на Вічевому майдані відбудеться презентація Муніципальної інспекції з благоустрою, під час якої мешканцям Івано-Франківська урочисто представлять робочу групу інспекторів.

6:42
01 квітня 2016р. о 15-00 год. в приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського,21, каб.311) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Про запровадження мораторію на будівництво нових та реконструкцію існуючих будівель і споруд в межах визначеної історико-архітектурної заповідної території міста Івано-Франківська».

Попередній день   Наступний день