Попередній день   Наступний день

22:50
Виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради з 12 квітня 2016 року по 31.10.2016 року організовуються автобусні спецмаршрути для перевезень мешканців міста до садово-городніх масивів

21:51
11 квітня у всьому світі відзначається Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів.

21:30
Поговори зі мною. Спілкуватися англійською в Івано-Франківську вчать на місцевих енергопідприємствах. Щоправда, лише на найбільших. Працівники “Водоекотехпрому” опановують іноземну мову в обідній час. Поринути в англомовне середовище їм допомагає помічник директора, перекладач та викладач за освітою Наталя Пастух.

20:39
10 квітня об 11:35 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №8 селища Рожнятів Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду.

20:08
Патрульна поліція Івано-Франківська затримала одного викрадача велосипедів та розшукує другого, повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції Івано-Франківська.

19:46
В  неділю, 10 квітня  у  четверту  неділю  Великого  посту  в  с. Вовчинець  за участю представників духовенства Церкви Святого Архистратига Михаїла , місцевої влади, працівників Будинку культури , учнівської та студентської молоді , педагогів, медичних  працівників  та  мешканців  села  традиційно  відбулася  загальносільська Хресна Дорога «З тобою Хрест  несу , Спасителю мій милий».

19:21
Франківські полісмени викрили в крадіжці камер відеоспостереження двох місцевих чоловіків.

18:58
 В Івано-Франківському національному медичному університеті уже дев’ять років функціонує англомовний клуб. Тут усі охочі у неформальній атмосфері  можуть застосувати свої мовні навички та попрактикувати англійську і все це - безкоштовно. Родзинкою є заняття з носіями мови, що неабияк впливає на ефективність подібних зустрічей.

18:28
Коломийський боксер Ярослав Михалушко одразу чотири поєдинки Чемпіонату України з боксу  у ваговій категорії 63 кг.   завершував достроково. У фіналі наш боксер отримав перемогу над екс-чемпіоном України серед юнаків Шебуд Гебідулаєм з Дніпропетровська.

18:07
За січень- березень 2016 року платники податків Снятинського району сплатили до бюджетів усіх рівнів 22,2 млн.грн. податків та  зборів,  що на  7,7 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомив  начальник ДПІ у Снятинському районі Мирослав Остафійчук.

17:55
З ініціативи виконавчого комітету міської ради, на період демобілізації та повернення військовослужбовців та учасників АТО, з 7 квітня на Івано-Франківському залізничному вокзалі створено консультаційний пункт для бійців АТО, пише Стик.

17:19
Представники департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації взяли участь у всеукраїнській селекторній нараді щодо вакцинації проти поліомієліту.

16:56
 Сьогодні, 11 квітня, Національний банк України вводить в обіг оновлену банкноту номіналом 500 гривень зразка 2015 року з удосконаленою системою захисту. Зміни стосувалися дизайну, наприклад, портрет Григорія Сковороди зміщено у центр лицьового боку банкноти, та захисних елементів.

16:29
Сьогодні, 11 квітня, в ДТП загинув лідер міської “Народної Самооборони” Іван Гринчук.

16:07
7 та 8 квітня у спортивному залі національного технічного університету нафти і газу відбувся чемпіонат Івано-Франківська з настільного тенісу.

15:42
5 квітня було проведено флеш-моб від відділу ДРАЦС по м.Коломиї та відділу ДРАЦС по Коломийському району Коломийського міськрайонного управління юстиції в Івано-Франківській області з приводу вручення свідоцтв про народження новонародженим громадян України, а саме: Мурза Златі Петрівні, Караван Камілі Ярославівні та Цимбала Іларії Романівні.

15:20
У Богородчанській філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» на базі РЕМ відкрили Центр обслуговування клієнтів. Це уже одинадцятий Центр у Івано-Франківській області.

14:58
Злочинну діяльність 30-річного мешканця Івано-Франківська припинили працівники 1-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України.

14:31
Реформа децентралізації влади зависла у повітрі. Парламент зволікає з прийняттям відповідних змін до Конституції, стверджують експерти з Центру політико-правових реформ. Втім, незворотні перетворення у цьому напрямку вже відбулися. Вони стосуються зокрема утворення об’єднаних громад та бюджетної децентралізації. В Україні зараз вже сформовано понад 160 об’єднаних громад. На Прикарпатті – 4.

14:07
За минулий тиждень (з 04.04.16 по 10.04.16) підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям,  оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів.

13:41
На підтримку проекту ГО «Поступовий гурт франківців» зібрано 996 підписів, які будуть  передані до Івано-Франківської міської ради.

13:20
Виконано судове рішення у справі за позовом Івано-Франківської місцевої прокуратури в інтересах ДПІ у м. Івано-Франківську ГУ ДФС в області про стягнення із суб’єкта господарювання податкового боргу.

12:55
Департамент інформації УГКЦ презентує новий інтернет-проект «Інтерактивна карта УГКЦ». Карту створено в рамках Року Божого милосердя, який триває в УГКЦ і у всій Католицькій Церкві з 8 грудня 2015 року до 26 листопада 2016 року. Завдання: вказати на карті всі сакральні об’єкти УГКЦ, в яких відкрито Двері Божого милосердя.

12:33
12 квітня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім.І.Франка відбудеться презентація книги прикарпатської поетеси Наталі Данилюк “Океан, що навиворіт”.

12:11
10 квітня о 06:23 в селі Братківці Тисменицького району виникла пожежа дачного будинку. Вогнем знищено дачний будинок, речі домашнього вжитку, садовий інвентар. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

11:43
До Всесвітнього дня здоров´я Снятинською районною організацією Товариства Червоного Хреста була проведена безкоштовна акція «Здоровим бути модно».

11:17
Нещодавно, представник Посольства України в Республіці Польща в рамках діяльності Клубу радників з економічних питань Польської торгово-промислової палати відвідав технологічні парки і спеціальні економічні зони Підкарпатського воєводства Польщі.

10:54
Громадяни  України, які планують виїхати за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду, подати до органу державної фіскальної служби декларацію про майновий стан і доходи. Про це нагадують в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

10:28
В Україні, зокрема й на Калущині, обабіч доріг, на берегах річок, потічків і на полях часто можна побачити рослину-велетня, про яку донедавна мало хто знав, а зараз вона впевнено захоплює нові території, — борщівник Сосновського.

10:08
У суботу, 9 квітня регіональні центри оцінювання якості освіти провели пробне зовнішнє незалежне оцінювання з математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, іспанської, французької та російської мов.

9:43
Посольства Норвегії, Швеції, Данії та Фінляндії в партнерстві з ICC Ukraine,  запрошують на майбутній NORDIC BUSINESS DAY 2016, який відбудеться в Одесі 22 квітня 2016 року.

9:19
За січень-березень 2016 року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 1455,4 млн. гривень податків і зборів, що на 552,4 млн. гривень більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 823,3 млн. гривень, до місцевих бюджетів – 632,2 млн. гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

8:53
Реванш між українцем Володимиром Кличком і британцем Тайсоном Ф’юрі відбудеться 9 липня в Манчестері, Великобританія.

8:29
Виведення трудових відносин із “тіні”. Таке ключове завдання Комплексної програми заходів з легалізації заробітної плати.

8:03
8 квітня відбулась прес-конференція Української греко-католицької церкви Івано-Франківської єпархії, з приводу проведення Хресної ходи вулицями міста.

7:40
 В манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбулося урочисте відкриття IX Міжнародного юнацького турніру з вільної боротьби, присвяченого ветеранам боротьби Прикарпаття.

7:16
Патрульна поліція Івано-Франківська розшукує чотири автомобілі, водії яких втекли з місця вчинення ними ДТП.

6:35
11 квітня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови з наступним порядком денним

Попередній день   Наступний день