Попередній день   Наступний день

12:53
 У четвер, 14 квітня, прикарпатців запрошують на концерт з нагоди 25-річчя муніципального камерного хору „Галицькі Передзвони”. У репертуарі вечора - духовна музика польських, італійських, англійських, словацьких, швейцарських, а також українських композиторів. Художній керівник та диригент дійства: Ігор Дем’янець

12:31
У контексті реалізації зовнішньоекономічних завдань, популяризації міжнародного іміджу України у світі, забезпечення інтересів вітчизняних суб’єктів господарювання та просування українських товарів і послуг на зовнішні ринки Посольства України в Грецькій Республіці повідомляє, що 10-18 вересня 2016 року у виставковому центрі міста Солонік відбудеться черговий 81-й Міжнародний ярмарок TIF HELEXPO S.A., який є одним з найважливіших торговельних подій у світі.

12:05
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, до місцевих бюджетів Івано-Франківщини у січні-березні 2016 року надійшло 632,2 млн. гривень податкових платежів, що на 185,3 млн. гривень більше  ніж у відповідному періоді 2015 року.

11:42
Раціональне використання туристичного потенціалу Прикарпаття, залучення у цю галузь краю іноземних інвестицій стали темою для спілкування під час зустрічі голови облдержадміністрації Олега Гончарука з почесними гостями Держави Ізраїль, а саме, Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковські та Почесним консулом Держави Ізраїль у Львові Олегом Вишняковим.

11:21
Україна посіла 24-те місце з 112-и за дешевизною життя. Дослідження проводила рейтингова компанія GoBankingReates, передає УНН з посиланням на Time.

10:57
Днями учні школи розвитку сучасних мистецтв „Star Team” виступили в Берні, столиці Швейцарії.

10:30
Управління економічного та інтеграційного розвитку постійно здійснює сприяння підприємствам в діяльності та надає допомогу в підборі кадрів.

10:10
Порядок надання податкових соціальних пільг встановлений ст. 169 розд. IV Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ (далі – ПКУ).

9:39
10 квітня в с. Вербовець Косівського району внаслідок необережного поводження під час чищення ставка втопився 53-річний місцевий житель.

9:18
Поліцейські розшукують шахрая, а громадянам радять уважніше і з пересторогою ставитися до телефонних дзвінків щодо перерахунку або передачі грошей незнайомцям.

8:55
Організатори заходу ставили собі за мету прищепити  підростаючому поколінню найкращі якості захисника Вітчизни, гордість за неї та за героїчну історію нашого народу, оскільки національно свідома, патріотично налаштована молодь – це надія України, запорука її достойного майбутнього, повідомляють “Вікна” з посиланням на Калуський міський методичний центр.

8:30
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 ( Службова недбалість)  Кримінального кодексу України.

8:03
Днями розпочато серію навчальних заходів для місцевих лідерів потенційної Яблунівської ОТГ Косівського району з питань об’єднання територіальних громад та управління суспільно-економічними процесами на місцевому рівні в нових умовах.

7:38
10 квітня в місті розпочався Чемпіонат області з футболу сезону 2016 року. Перед матчем двох молодих команд «Ніка»(Івано-Франківськ) та «Оскар»(с. Підгір’я, Богородчанського р-ну) з нагоди 60-річчя Івано-Франківського футбольного клубу «Спартак» відзначили ветеранів команди.

7:13
12 квітня, 18:00 – Проект “Війна”: зустріч з ветераном батальйону Донбас, громадським активістом, поліцейським Антоном Боєвим.

6:40
12 квітня (вівторок) о 15.00 обласне об’єднання «Просвіта» ім.. Т. Шевченка організовує зустріч громадськості з перевізниками та водіями Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день