Попередній день   Наступний день

22:32
На світі живе багато людей, і всі різні. У кожної людини своя доля, мета, досвід і життєва правда. Але, мабуть, всі мають одну спільну рису — хочуть залишити свій слід на землі. Тобто прожити так, аби її ім'я довго жило в світовій історії.

22:10
СТАБІЛЬНА РОБОТА, ХОРОШИЙ ЗАРОБІТОК – ЗАПОРУКА УСПІХУ!

21:50
Вкотре правоохоронці Івано-Франківщини застерігають жителів області бути обачними в ситуаціях із телефонними шахраями, перевіряти почуту від них інформацію та не повідомляти персональних даних банківських карток

21:26
На території Івано-Франківського національного медичного університету відбулося урочисте прийняття присяги на вірність українському народу слухачами повного курсу підготовки за програмою запасу.

20:53
Сьогодні, 15 квітня, патрульною поліцією Франківська були виявлені порушення при паркуванні деяких авто, тому їх евакуювали.

20:31
Державною фіскальною службою України затверджено новий довідник пільг станом на 01.04.2016 року

20:08
14 квітня о 19:20 год. в м. Болехові по вул. Довбуша стався витік нафти в межах охоронної зони нафтопроводу на площі 3х5 метрів.

19:45
На 34-ому році життя помер депутат Івано-Франківської обласної ради сьомого демократичного скликання з фракції “Батьківщина”, обраний на Єзупільському 53-му виборчому округу, член постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування Андрій Васильович Іващенко, повідомляє прес-центр Івано-Франківської обласної ради.

19:21
Найближчої неділі, 17 квітня, стартує кубок з футболу присвячений 354-й річниці до дня міста Івано-Франківська.

18:51
Після тривалих судових розглядів, в тому числі в апеляційній та касаційній інстанції, задоволено позов прокуратури Івано-Франківської області про стягнення з суб’єкту господарювання коштів одержаних за нікчемними правочинами в сумі понад 3,5 млн грн.

18:30
Сьогодні, як і щоразу з надією, що востаннє, керівники, колеги по службі, рідні та друзі проводжали бійців зведеного загону правоохоронців на ротацію до Маріуполя.

18:04
В Івано-Франківську продовжують заходи щодо обмеження на ринку товарів російського походження.

17:43
28-30 квітня 2016 року за підтримки Державного управління справами в ДП «Український дім» (м.Київ, вул.Хрещатик,2) відбудеться Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок.

17:18
Міжнародний мистецький фестиваль країн Карпатського регіону «CARPATHIAN SPACE» (Карпатський простір) проходитиме з 6-го по 8-ме травня в Івано-Франківську. Автор та організатор проекту - Національна оперета України.

16:58
Бюро Всеукраїнської Футбольної Асоціації Студентів, яке являється організатором чемпіонату України серед ВНЗ по футзалу, винесено власне рішення стосовно ситуації, яка склалася у матчі-відповіді 1/4 фіналу між командами ІФНТУНГ (Івано-Франківськ) та НУХТ (Київ).

16:27
У неділю, 17 квітня, о 13:30 в Івано-Франківську відбудеться Хресна Дорога. Маршрут: вул. Незалежності,181 – вул. Незалежності – Вічевий Майдан – вул. Галицька – Архікатедральний і Митрополичий Собор Святого Воскресіння

16:06
Виставку страв “Карпатські наїдки” влаштовує Інститут туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Покажуть смакове розмаїття країн Карпатського регіону. Організатори бажають перетворити Івано-Франківщину на перлину кулінарного туризму, адже наш край відіграє важливу роль на українському туристичному ринку.

15:44
Сьогодні, 15 квітня, на центральному ринку Івано-Франківська відбулася зустріч мера Руслана Марцінківа з продавцями на ринку.

15:23
Працівниками управління захисту економіки у Івано-Франківській області (УЗЕ), встановлено, що 29-річний житель м. Чернівці, підшукував у м. Івано-Франківську осіб, які продавали мобільні телефони марки "Іphone 4s" та при зустрічі пропонував розплатитись за телефон в іноземній валюті, а саме 100 Євро двома купюрами по 50 Євро. Тільки через деякий час ошукані громадяни розуміли що отримали підроблені купюри.

14:52
В актовій залі Муніципального центру дозвілля відбулись чвертьфінальні ігри ХХІ Відкритого телевізійного Чемпіонату студентських команд КВН «Кавалєрка 2016». Впродовж двох днів команди КВН з Івано-Франківська, Хмельницька, Тернополя, Рівного, Дрогобича, с. Драчинці Чернівецької обл., Коломиї та Калуша змагалися за вихід у півфінальну частину «Кавалєрки 2016». Загалом кожна команда мала можливість показати свої вміння та пожартувати у трьох конкурсах: розминці, імпровізі та конкурсі фрістайл.

14:31
З початку року платники податків Івано-Франківська сплатили до зведеного бюджету 441,2 млн.грн. В порівнянні з минулим роком надходження зросли на 117,6 млн.грн.

14:05
Місцева “Просвіта” запросила місцевих перевізників на інтелектувальну бесіду щодо основ толерантного поводження в громадському транспорті

13:42
Народні депутати підтримали кандидатуру Андрія Парубія на посаду голови Верховної Ради. За проголосували 284, проти 25.

13:17
Уночі через наїзд автомобіля на дорозі між райцентром та селищем Вигода загинув велосипедист. Водія, який після ДТП залишив місце аварії, та його машину правоохоронці розшукали за кілька годин. А в місті Долина вранці внаслідок перекидання легковика смертельно травмувався його водій.

12:45
За допомогою служби зайнятості роботу отримали 7,8 тис. осіб, у тому числі 2,4 тис. зареєстрованих безробітних.

12:23
Сьогодні, 15 квітня, на центральному ринку Івано-Франківська відбулася зустріч року – мер Руслан Марцінків зустрівся з бізнесменом Ігорем Халамендою.

11:45
Верховна Рада затвердила новий склад Кабміну.

11:19
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено участь у розгляді Івано-Франківським окружним адміністративним судом справи за позовом місцевої прокуратури в інтересах держави до суб’єкта господарювання про стягнення податкового боргу в сумі 444 тис грн.

10:57
До Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць міста невідомий чоловік пропонує перехожим придбати у нього ніж.

10:35
У квітні станом на 14.04.2016 року до міського бюджету фактично надійшло –  64 025,6 тис. грн.

10:10
14 квітня на фасаді загальноосвітньої школи № 24 відбулося відкриття та освячення анотаційних дошок випускникам школи, загиблим у зоні проведення АТО героям –  Андрію Прошаку та Сергію Харенку.

9:41
З початку цьогорічної деклараційної кампанії прикарпатці подали 4,4 тис. декларації майновий стан і доходи, які задекларували 336 млн.гривень доходів. Відповідно до місцевого бюджету надійде 5,7 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, а до державного бюджету – 1,8 млн.гривень військового збору. Про це під час прес-конференції повідомив заступник начальника Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Роман Панасюк.

9:19
Чин капеланського служіння в умовах неоголошеної загарбницької війни Росії проти України набуває у ЗСУ все більшої ваги. В інформаційно-ідеологічному протистоянні з ворогом зростає роль капеланства в морально-патріотичному вихованні українських військових.

8:55
Днями в приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії відбувся Всеукраїнський фестиваль творчості „З Україною в серці”, у якому взяло участь понад 100 учасників з усієї країни.

8:32
14 квітня в обласному центрі Прикарпаття розпочали спорудження комплексу пам’ятників бійцям АТО, що розташований у Меморіальному сквері.

8:10
На виконання розпорядження міського голови від 25.03.2016 року   № 80-р «Про проведення весняного місячника з благоустрою,  озеленення та покращення санітарного стану міста Калуша», в зв’язку з проведенням в місті Калуші заходів з благоустрою територій до Великодніх свят, щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та «Дня довкілля у 2016 році» просимо до 28.04.2016 року навести порядок на прилеглих до підприємств торгівлі територіях та святково оформити вітрини.

7:41
Працівники Надвірнянського відділу поліції в ході проведення пошукових заходів встановили особу, підозрювану у причетності до вчинення двох крадіжок. Ним виявився 36-річний мешканець одного із сіл району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

7:16
Колишній мер Калуша, народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ігор Насалик, який також балотувався у мери Івано-Франківська, призначений міністром енергетики та вугільної промисловості.

6:45
У п’ятницю, 15 квітня, об 11:00 в Івано-Франківській обласній філармонії (вул. Л. Курбаса, 3) відбудеться відкриття конкурсу-фестивалю танцювального мистецтва «Stanislaviv dance Festival 2016»

Попередній день   Наступний день