Попередній день   Наступний день

22:24
Важливою складовою навколишнього середовища є тваринний світ, використання, охорона та відтворення якого є основним завданням ведення мисливського господарства.

21:52
Глава Ради Федерації Валентина Матвієнко повідомила, що у Росії є політична воля піти на обмін засудженої за безпідставним звинуваченням української військовослужбовця Надії Савченко.

21:31
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 146 та ч.3 ст. 153 КК України щодо 37-річного жителя Коломийського району.

20:58
За повідомленням управління доходів і зборів Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, в результаті проведеної роботи у січні-березні  2016 року роботодавці оформили належним чином трудові відносини  з 503 громадянами. В результаті проведених заходів до бюджету додатково надійшло 15,3 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 24 тис. грн. єдиного соціального внеску.

20:27
ДТЕК відкрив прийом заявок від усіх бажаючих на щорічний конкурс «Місто своїми руками».

20:05
Про забруднення повітря в Івано-Франківську йшлося на засіданні громадської ради у міськвиконкомі. Вчені, комунальники, екологи, санепідеміологи наголошували на тому, що маємо чималі проблеми через велику концентрацію транспорту на вулицях.

19:42
19 квітня о 19.53 год. від чергового Долинського УЕГГ надійшло повідомлення про те що, в с. Оболоня, вул. Одиниця легковий автомобіль з’їхав з дороги, виїхав на газопровід середнього тиску і перекинувся.

19:20
На найближчі місяці в Україні слід очікувати на досить теплу, але водночас мінливу погоду з перепадом температур. Завідувачка відділом кліматичних досліджень Українського науково-дослідного метеорологічного інституту НАН України Вазіра Мартазінова розповіла про це на прес-конференції.

18:58
“Навчатись і смакувати”. Таке гасло презентації кулінарних шедеврів в рамках фестивалю “Карпатський простір”.
Студенти Інституті туризму на оглядини виставили найбільш популярну їжу, що культивується в країнах Карпатського регіону.

18:29
Сьогодні, 20 квітня, в конфренц-залі готелю “Станіславів” відбулась прес-конференція стосовно основних акцентів боротьби з корупцією в державних закупівлях у Івано-Франківській області.

18:04
Теплий прийом для демобілізованих учасників АТО силами міської влади та громадських організацій влаштували в Івано-Франківську. 20 квітня зустріти військових на залізничний вокзал прийшов і міський голова Руслан Марцінків.

17:42
Найвища щорічна нагорода ПАРЄ Премія Європи 2016 року дісталася іспанському місту Жирона, як місту, яке забезпечує особливу активність в просуванні європейського ідеалу. Українське місто 

Івано-Франківськ, яке також було у числі претендентів, чекатиме нового шансу, пише ВЗ.


17:20
19 квітня на базі міської клінічної лікарні №1 за участю заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Миколи Стовбана, головного лікаря обласного клінічного онкологічного диспансеру Володимира Романчука та його заступника Павла Семеніва відбулося засідання обласної експертної онкологічної комісії, на якій розглядали питання про стан надання онкодопомоги жителям міста Івано-Франківська.

16:57
26 квітня об 11 год. біля пам’ятного знаку "Героям Чорнобильцям" проводитимуться заходи з нагоди відзначення 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи та відкриття і освячення пам'ятника учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

16:34
В Івано-Франківському обласному перинатальному центрі по вулиці Чорновола проводять ремонт палат, душових кімнат і туалетів. У палатах встановлюють нові металопластикові вікна, встановлюють плитку замість лінолеуму, а також закуплено нові ліжка, матраци та подушки.

16:08
Працівники поліції викрили у незаконному зберіганні зброї 33-річного чоловіка. Дозволу на її зберігання чоловік не мав. За такі дії законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

15:41
З 18 по 20 квітня 2016 року на Прикарпатті з робочим візитом перебуватимуть старший банкір Європейського банку реконструкції і розвитку, керівник сектору інфраструктури та енергетики в Україні Марк Маглецький та керівник департаменту транспорту ЄБРР Любомир Кузів.

15:18
17 квітня, у Перевозці відбулося віче до 120-ї річниці від дня народження політичного і військового діяча, учасника Першої світової війни, одного з організаторів повстання у Львові 1 листопада 1918 р. (Листопадовий чин), підхорунжого легіону Українських січових стрільців та чотаря Української Галицької армії, ад’ютанта командира дивізії “Галичина”, журналіста, уродженця с. Перевозець Дмитра Паліїва, інформують "Вісті Калущини".

14:55
Вчора, 19 квітня, завершився 5 шкільний турнір з футзалу «Кубок НФК «Ураган».

14:33
Патрульна поліція Івано-Франківська разом з інспектором молодіжної превенції привезли додому хлопчика, якого нетвереза мама забула в маршрутці.

14:05
Примішення колишньої майстерні з ремонту тракторів, яка давно стала неактуальною, у Тлумачі успішно реконструювали і перепрофілювали у спортивний зал районного значення. Великий, гарний, зручний, з найсучаснішим обладнанням, він дозволятиме проводити змагання не лише місцевого, але і обласного рівня.

13:38
За даними Головного управління статистики в області, підприємствами, яким надані у постійне користування або власність землі лісового фонду, у 2015 р. вироблено продукції (робіт, послуг) лісового господарства у фактичних цінах (без ПДВ) на суму 653,2 млн. грн, що на 40,2% більше, ніж у 2014 р.

13:17
Внаслідок зіткнення автомобілів травмований пасажир одного з них. Як вже встановлено, водій цього транспортного засобу перебував за кермом напідпитку.

12:55
Управління інвестиційної політики інформує, що Співтовариство Демократій запрошує громадські організації подавати заявки на отримання фінансової допомоги в рамках програми CD-united, яка фінансує проекти, спрямовані на підтримку та розвиток демократії.

12:30
Івано-Франківська обласна державна адміністрація спільно з Центром політико-правових реформ (м. Київ) та Центром дослідження місцевого самоврядування (м. Львів) за фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні провела семінар-тренінг на тему: «Діяльність ЦНАП як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг».

12:08
До чергової частини Коломийського відділу поліції надійшла заява від 50-річної мешканки району, яка повідомила про крадіжку грошей з її помешкання.

11:45
Певним політичним феноменом видається те, що з початком війни на Донбасі, друга річниця якої наближається, сепаратисти й іже з ними взялися називати наших бійців «украми». Важко сказати, хто вперше вжив такий «термін», та очевидно, що це сталося, коли вороги відчули всю дошкульність ударів добровольчих батальйонів і тактичних груп Збройних сил України, а їхні штабісти, в тому числі й кремлівські, втямили, що «бліцкригу» не вийде.

11:18
19 квітня у місті  були проведені роботи зі зрізування дерев, які визнали аварійними та небезпечними  для життя людей.

10:52
17 квітня у Києві регбісти Івано-Франківської ДЮСШ №2 стартували у своєму першому чемпіонаті України. Цього дня відбувся перший тур чемпіонату України з регбі-7 серед юніорів 1998-99 р.р.н., у якому взяли участь десять команд.

10:30
На центральному ринку Івано-Франківська обладнають медичний пункт. Як повідомив на щотижневій оперативній нараді міський голова Руслан Марцінків - були неодноразові випадки, коли людям на ринку ставало зле, але першу медичну допомогу вони не отримували.

10:03
Музика як крок до очищення. В Музеї мистецтв відбувся концерт духовної музики. Студенти міського училища імені Січинського та Львівської Академії об’єдналися на одній сцені, аби разом зіграти кращі твори українських та зарубіжних композиторів.

9:41
Як тільки закінчується зима, по берегах річок і струмків, обривів, уздовж доріг з’являються дрібні жовтувато-золотистого кольору квіти мати-й-мачухи. Ця маленька рання квіточка просто вражає своїми корисними можливостями. Рослина може допомогти при застуді, при захворюваннях нирок, відвар з листя зробить шкіру чистою і красивою, а волосся — блискучим і міцним.

9:18
Унікального водія франківської маршрутки, який вміє їсти насіння, кермувати і дзвонити по телефону звільнили.

8:56
26 квітня 2016 року виповнюється 30 років з моменту страшної для всього людства техногенної ядерної катастрофи - аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

8:33
Мінісоцполітики ініціюватиме підвищення прожиткового мінімуму і перегляд «споживчого кошику».

8:10
За 6 місяців опалювального сезону 2015-2016 рр. в аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Івано-Франківськгаз» надійшло 11,7 тис. заявок про витік газу від населення.

7:42
До правоохоронців Івано-Франківської області, впродовж доби звернулося троє мешканців області, які повідомили що до них зателефонували невідомці і шахрайськими методами заволоділи їхніми грошовими коштами на загальну суму близько 33 тис. гривень.

7:14
З початку року жителями нашого краю сплачено до державного бюджету 4,1 млн. гривень військового збору, що на 0,9 млн. гривень більше минулого року. Про це повідомила заступник начальника Долинської ОДПІ-Наталя Скорик. Зокрема, березневий внесок долинян та болехівчан в обороноздатність країни склав 1,4 мільйони гривень.

6:42
Подія відбудеться: 20.04.2016р. (середа), 12.00,
м. Івано-Франківськ, готель «Станіславів» (вул.Чорновола, 7)

Попередній день   Наступний день