Попередній день   Наступний день

22:29
Під головуванням голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулося засідання організаційного комітету щодо вирішення проблемних питань у зв’язку з проведенням на Івано-Франківщині 6-8 травня Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Карпатський простір».

21:50
Вчора, 21 квітня, поблизу села Підпечари було знайдено поховальний комплекс, в якому знаходилась урна з прахом, а також меч та спис.

21:25
25 квітня відбудеться нарада з питання створення футбольного клубу у м. Івано-Франківську за участю голови обласної ради Олександра Сича, голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука, Івано-Франківського міського голови Руслана Марцінківа.

20:58
21 квітня департамент молодіжної політики та спорту спільно з Обласною спілкою учасників АТО, за підтримки міського голови Руслана Марцінківа, організували для 40 дітей учасників АТО поїздку в                       м. Трускавець. Дітей гостинно зустріли у Трускавецькій ЗШ № 1, де нагодували смачним обідом, а потім в шкільній капличці відбулася спільна молитва за мир в Україні.

20:28
Надвірнянською місцевою прокуратурою скеровано суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевої жительки, яка з корисливих мотивів  вирішила збагатитися за рахунок чужих коштів.

20:06
До Рогатинського відділення поліції звернулася 55-річна жителька району із заявою про те, що у неї пропали гроші в сумі 2200 гривень та гаманець.

19:45
Сьогодні, 22 квітня, у селі Нова Гута Тисменицького району  відбулася толока, а також висадка саджанців на місці зрізаних дерев. Організаторами стала Громадська рада при Івано-Франківському обласному управлінні лісового господарства. В толоці взяли участь також представники ГО «Самооборона» в Івано-Франківській області, працівники лісового господарства та студенти Прикарпаття.

19:18
Місцеві чиновники повинні посилено співпрацювати з Національною поліцією та новими патрульними. Аби спільними зусиллями забезпечити правопорядок та захист законних інтересів громадян.

18:55
Від початку року на Прикарпатті збільшилася кількість аварій на дорогах області.

18:33
Депутати Верховинської районної ради прийняли рішення "Про підтримку пропозиції щодо організації пасажирського сполучення "Одеса-Рахів". Відповідне рішення підтримали 29 депутатів з 29 присутніх на сесії.

18:08
У Вербну неділю, 24 квітня, для долинян і гостей міста відбудеться велика благодійна концертна програма творів світової фортепіанної класики та духовної музики акапела «Музика врятує».

17:42
Керівник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак провів робочу нараду з керівництвом Косівського району щодо ремонту доріг на Косівщині.

17:16
Ігор Влізло, начальник управління з надзвичайних ситуацій МВК, просить у депутатів бюджетної комісії 400 тис. грн на потреби поліції.

16:52

У Надвірні продовжуються роботи по реконструкції каналізаційного колектора на вул.Рамішвілі, 9.


16:30
За бажанням особи для нарахування пенсії можуть врахувати заробітну плату (дохід) за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу підряд по 30.06.2000 р. незалежно від перерв.

16:04
Сьогодні, 22 квітня, на Вічевому майдані в Івано-Франківську відбулася акція “Чиновник у візку”.

15:47
Під час проведення заходів у одному із сіл району правоохоронці затримали зловмисника, який перевозив лісодеревину породи «дуб» без документів

15:17
 Сьогодні відзначаємо Міжнародний День Землі. Така традиція прийшла в Україну з далекої Америки. Саме її житель, адміністратор штату Небраска Джон Мортон, запропонував один день присвятити благоустрою. Адже, приїхавши до Америки, він звернув увагу на те, що поодинокі дерева у штаті вирубували для будівництва житлових будинків та їх опалення.

14:54
Фахівці з'ясували, як впливає на організм відмова від спиртного тривалістю в місяць. Виявляється, "сухий місяць" дозволяє знизити рівень холестерину, схуднути, поліпшити режим сну і підвищити активність на роботі. В цілому ж печінка отримує можливість відновитися.

14:32
Найбільше житла на душу введено в експлуатацію в Івано-Франківську - 1500 кв. м на тис. чол., Хмельницькому - 1000 кв. м, Львові - 700 кв. м, Ужгороді - 600 кв. м, Тернополі - 500 кв. м. Київ - тільки шостий - 465 кв. м.

14:10
Коломийський військовий комісаріат інформує краян, що з 5 травня до 30 червня проводиться призов громадян на строкову службу.

13:50
Міністерство фінансів України відібрало 24 опорні школи для реалізації «пілотного» проекту.

13:29
Наїзд на 7-річну школярку трапився у момент, коли дитина несподівано вибігла на дорогу з-за автобуса, що зупинився на зупинці.

12:54
Заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк урочисто представив активу Снятинщини голову РДА Богдана Свіщовського.

12:32
Під час засідання виконкому Кирило Обладан повідомив, що прийнято положення про порядок  розподілу землі учасникам АТО.

12:11
Головне управління статистики інформує, що у 2015 р. в області інноваційною діяльністю займалося 21,6% із загальної кількості обстежених промислових підприємств із середньою кількістю працівників 50 осіб більше (по Україні – 17,3%).

11:47
Працівники Долинського відділення поліції, в ході проведення пошукових заходів, встановили особу підозрювану в причетності до вчинення крадіжки металевих прутів із приватного господарства.

11:18
Задля забезпечення мешканців та гостей міста необхідними санітарно-гігієнічними вимогами та створення належних умов їх перебування в історико-архітектурному центрі міста, в тому числі осіб з обмеженими можливостями, виконком вніс  на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про Програму розвитку мережі громадських вбиралень в м. Івано-Франківську на 2016-2018 роки».

10:51
Підпунктом 16.1.3 п. 16.1 ст. 16 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) встановлено, що платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів у порядку, встановленому податковим та митним законодавством, декларації, звітність та інші документи, пов’язані з обчисленням і сплатою податків та зборів.

10:31
У квітні станом на 21.04.2016 року до міського бюджету фактично надійшло –  85 322,3 тис.грн.

10:07
У рамках реалізації шостого обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у селі Гериня впроваджується проект з будівництва системи освітлення сільських вулиць «Світле село».

9:45
Як встановили згодом працівники поліції, цей ліс був вирубаний в одній з лісопосадок на території Яремчанської міської ради.

9:19
Якщо тлумачани збудували пам’ятник Міністру ЗУНР Іванові Макуху, то ми теж своїх земляків повинні вшанувати гідно. Жителі села Топорівці Городенківського району у травні планують відкрити погруддя генерал-хорунжому Української Галицької армії Гнатові Стефаніву.

8:50
Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА оголошує конкурс на закупівлю однокімнатної квартири за кошти державного бюджету для осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок

8:20
22 квітня 2016 року в Україні планується проведення заходів з нагоди Всеукраїнського Дня меланоми (в рамках Всесвітнього Дня меланоми).

7:43
Тисменицькою місцевою прокуратурою заявлено позов із вимогою звільнити незаконно передані ділянки в Городенківському районі.

7:20
З 15 по 22 травня в Івано-Франківську планується проведення фестивалю сучасних сценічних  мистецтв  під назвою «Time of  theater/Час театру».

6:37
Одному зловмисникові 42, а іншому – 37 років. Чоловіків затримано з викраденою балкою від автомобіля «ЗАЗ». Як з’ясували, чоловіки уже мають кримінальний досвід, проте вирішили його урізноманітнити.

Попередній день   Наступний день