Попередній день   Наступний день

22:25
Сьогодні за участю голови облдержадміністрації Олега Гончарука, голови обласної ради Олександра Сича та міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа відбулася робоча нарада, під час якої обговорили механізми розвитку прикарпатського футболу.

21:52
 У березні промисловість продовжувала зростати - на 4,8% (в порівнянні з березнем 2015 р.), у т. ч. скориговане на ефект календарних днів – на 4,2%. Як наслідок, за підсумками першого кварталу спостерігається зростання промисловості на 3,7%.

21:26
У зоні проведення антитерористичної операції загинув ще один прикарпатець. Про це у мережі Фейсбук повідомляє голова села Солуки Долинського району Юрій Зобнів: “Сьогодні підтвердилась страшна звістка про загибель нашого земляка, Героя з села Солуків, Михайла Креховецького 1971 року народження “, - написав він.

20:59
5 травня у Татарові відбудеться регіональний фольклорно-етнографічний фестиваль «Юріївська ватра».

20:31
Днями під головуванням заступника директора департаменту соціальної політики – начальника управління праці Ярослави Ульванської проведено чергове засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

20:06
Прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами ДП «Ворохтянське ЛГ».

19:45
22 квітня у церкві Всіх Святих на території Музею етнографії Національного заповідника «Давній Галич» презентували виставку «Галицький сакрарій».

19:22
У місті Надвірна зловмисник під час застілля у свого товариша викрав мобільний телефон марки "Леново А5000" вартістю близько 3 тис. гривень, який після чого продав за 400 гривень.

18:53
Мешканців райцентру віком від 22 до 25 років підозрюють у вчиненні крадіжок комп’ютерної техніки із сільських рад та шкіл на території району.

18:30
24 квітня на Вічевому майдані представники Національного Реєстру Рекордів зафіксували створення найбільшого великоднього кошика України в стилі handmade. Розміри вражають – 2,4 м на 1 м в ширину, висота 1,2м, висота з ручкою 2,5 м. У нього з лекістю можуть вміститися кілька людей.

18:07
20-річна Христина Олексин зі Старого Лисця подолала другий раунд у телешоу “Голос країни”.

17:45
На початку квітня 2016 року до водойм Карпатського національного природного парку випустили близько 15000 штук малька форелі струмкової. 

17:18
Свій другий поєдинок у чемпіонаті України серед аматорських команд сезону 2016 року івано-франківський «Тепловик Прикарпаття» зіграв унічию. На власному полі франківчани приймати футбольний клуб «Вінниця».

16:52
Відповідно до наказу департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА «Про проведення обласного конкурсу «Чорнобиль – скорбота пам’яті людської» та з метою розширення знань про трагічні події, формування ціннісного ставлення до природи, поваги до людей, які віддали своє життя в ім’я майбутнього людства, підтримки талановитих дітей та учнівської молоді у квітні місяці проведено обласний конкурс «Чорнобиль – скорбота пам’яті людської» серед загальноосвітніх навчальних закладів області.

16:30
Як встановили працівники поліції, цей ліс був викрадений з однієї з лісопосадок району.

16:07
 На цьому тижні в тестовому режимі запрацює туристично-інформаційний центр в Івано-Франківську, який знаходиться в приміщенні ратуші.

15:45
Івано-Франківським міським судом, за матеріалами УСБУ в Івано-Франківській області, визначено міру запобіжного заходу мешканцеві Львівської області, 1984 року народження, якого підозрюють у чинені злочину передбаченого ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів, вчинена організованою групою).

15:18
У суботу, 23 квітня, о 12:00 на Софійській площі відбулося урочисте відкриття VI Всеукраїнського фестивалю писанок.

14:58
Сьогодні, 25 квітня, Івано-Франківськ прощається з бійцем АТО Андрієм Бистровим.

14:29
За участю головного позаштатного спеціаліста МОЗ України зі спеціальності «Дитяча ендокринологія» Наталії Зелінської проходила науково-практична конференція на тему «Сучасна дитяча ендокринологія» для лікарів-ендокринологів, дитячих ендокринологів, лікарів-педіатрів, районних педіатрів та лікарів загальної практики сімейної медицини.

14:05
Аварія енергоблоків на Бурштинській ТЕС знеструмила частину споживачів області, повідомляє прес-служба ПАТ Прикарпаттяобленерго”.

13:42
В автопригодах 23-24 квітня постраждали два велосипедисти з Тисменицького району, водій та пасажир мотоцикла у Калуші, а також жінка-пішохід з Долинщини.

13:20
У православних та греко-католиків розпочався Страсний тиждень - насумнішихй тиждень року. В цей час християни згадують про останні дні земного життя і страждання Ісуса Христа. Усі дні Страсного тижня звуться «Великими» - Великий Понеділок, Великий Вівторок тощо, або ж Страсними.

12:45
Міністр інфраструктури Володимир Омелян доручив публічному акціонерному товариству “Укрзалізниця” призначити прямі пасажирські додаткові поїзди в південні області для забезпечення сезонних перевезень до місць відпочинку в літні місяці. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

12:20
Рогатинська районна рада започаткувала міжобласний шаховий турнір на призи голови райради Романа Гринишина.

11:40
Подія трапилася 22.04.2016 о 04:30 год. по вул. Галицькій, що в Івано-Франківську.

11:18
У заході взяли участь керівник апарату облдержадміністрації Валерій Крецул, керівники силових структур області, ветерани пенітенціарної служби, представники громадських інститутів та духовенства.

10:54
З 15 по 18 квітня у Запоріжжі проходила фінальна частина чемпіонату України з флорболу сезону 2015/16 у  якій взяли участь дві прикарпатські команди.

10:33
Шляхом вільного доступу, зловмисники викрали з новобудови чотири металічні труби, проте попали в поле зору перехожих, які, проявивши небайдужість, викликали поліцію.

10:10
Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків вважає за необхідне зберегти територію міського озера від забудови. Цією думкою він поділився з громадськістю на своїй сторінці у Facebook.

9:42
Урядом прийнято рішення повторно, після перепогодження, подати на розгляд Верховної Ради України низку законопроектів, розроблених за ініціативою ДФС у рамках інституційної реформи відомства.

9:18
За даними Головного управління статистики області, через роздрібну торгову мережу підприємств, фізичних осіб–підприємців та мережу ринків в області у січні–березні 2016 р. населенню реалізовано товарів на 8,4 млрд. грн., що більше обсягу відповідного періоду 2015 р. у порівняних цінах (враховуючи індекс споживчих цін) на 1,3%, у фактичних цінах – на 12,6%.

8:54
 Голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк зустрівся з головою Новоайдарівського району Луганської області Германом Звєрєвим.

8:32
Патрульні припинили масову бійку біля центрального вокзалу

8:11
В Коломиї чоловік вчинив самогубство.

7:40
У понеділок, 25 квітня, о 14 год. в приміщенні облдержадміністрації (321 каб.) відбудеться засідання Регіональної робочої групи з підготовки перспективного плану формування території громад області.

7:15
25 квітня о 17.00 у Великий понеділок Страсного тижня в Архікатедральному Соборі Воскресіння Христового відбудеться благодійний концерт духовної музики “Скорботна мати” Джованні Баттіста Перголезі, присвячений матерям учасників АТО.

6:39
25 квітня о 12.00 у каб  311  Івано-Франківської міської ради відбудеться прес-конференція IV-го міського фестивалю «Весільні візерунки».

Попередній день   Наступний день