Попередній день   Наступний день

22:21
34-річний місцевий мешканець зберігав у кишені заборонений наркотичний засіб. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

21:39

Сьогодні, 27 квітня, відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування. Розглянули питання про правомірність проведення вирубок лісів на території Івано-Франківської області.


20:58
Президент Петро Порошенко відзначив високими державними нагородами військовослужбовців, які виявили особисту мужність і високий професіоналізм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України під час виконання завдань у зоні проведення антитерористичної операції.

20:36
Вночі та вранці 28 квітня по області та місту очікуються заморозки на поверхні ґрунту та місцями в повітрі 0-5º.

20:10
Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

19:43
За інформацією управлінь Пенсійного Фонду в районах, містах, містах та районах області станом на 01.04.2016 року чисельність пенсіонерів усіх категорій складає 364646 чол., з них найбільше у м.Коломия та Коломийському районі – 40125 чол. та м.Калуш та Калуському районі – 37027 чол.

19:21
Нові люки оснащені не тільки замками, що запобігають їхньому викраденню, а ще й оздоблені гербом міста.

18:58
26 квітня о 18:00 м. Калуші по вулиці Івано - Франківська зіткнулись автомобілі "Фольсваген ЛТ 35" та автомобіль "Опель Омега".

18:30
Працівника підприємства, що Городенківщині на викрили у злочинних намірах, коли той намагався вивезти з території підприємства 7 пляшок мінеральних добрив.

18:08
Вчора, 26 квітня, знешкоджено один вибухонебезпечний предмет: 75 мм артснаряд часів ІІ Світової війни, виявлений на території цвинтаря в с. Вовчинець Івано-Франківської МР.

17:44
У Чернігівському обласному палацу дітей та юнацтва відбулося урочисте закриття третього (заключного) туру конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Історія».

17:18
Продовжується підготовка до щорічної традиційної акції «Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям», яка відбудеться 28 квітня 2016 року на площі Ринок в місті Івано-Франківську. Початок заходу о 10.00 год.

16:55
Вкотре правоохоронці закликають не купувати товари з повною передоплатою через Інтернет. Проте такий вид продажу досить поширений. Злочинці розробили схему, відповідно до якої занижують ціну на товар, приваблюючи покупців, а потім вимагають передоплату в замовників і «забувають» повернути оплачений товар.

16:33
26 квітня сесія Івано-Франківської міської ради прийняла рішення "Про проведення земельних торгів".

16:10
Івано-Франківські тепловики підсумували перебіг опалювального сезону. Кажуть, “перезимували” без зривів та надзвичайних ситуацій. На балансі “Теплокомуненерго” – понад три десятки котелень. Комунальне підприємство обслуговує понад півтисячі будинків .

15:39
Інформуємо, що з 19 по 22 травня відбудеться XII Київська Міжнародна книжкова виставка, яка проходитиме в Українському Домі на Європейській площі за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 2.

15:18
З 27 по 29 квітня в Івано-Франківську на Вічевому Майдані відбувається щорічний ярмарок «Великодній кошик».

14:56
Як повідомила головний податківець області, середньомісячні надходження цього податку у 2015 році збільшились майже на 22 млн. грн. та склали 51,6 млн. грн., а у 2016 році – ще майже на 10 млн. грн. та склали 61,2 млн. грн. Загалом, прикарпатські суб’єкти господарювання в січні-березні п.р. перерахували до бюджету 183,7 млн. грн.

14:34
Коломийською місцевою прокуратурою у порядку здійснення представництва інтересів дітей та держави в суді викрито  розтрату бюджетних коштів при проведенні закупівлі автомобіля для дітей-інвалідів.

14:02
На 5-й сесії Івано-Франківської міської ради депутатська більшість прийняла рішення «Про запровадження мораторію про будівництво нових та реконструкцію існуючих будівель і споруд в межах визначеної історико-архітектурної заповідної території міста Івано-Франківська». «За» проголосувало 34 депутати.

13:42
26 квітня в селі Крилос Галицького району в лісосмузі виявлено тіло 34-річного чоловіка.

13:21
Кабмін має намір внести до Верховної Ради України законопроект про скасування оподаткування пенсій з 1 травня 2016 року. Про це заявив прем'єр-МІНІСТР України Володимир Гройсман під час засідання Кабміну, передає "Інтерфакс-Україна".

12:53
Американські соціологи визначили вік, у якому чоловіки почуваються найщасливішими в житті. Виявляється, чоловіки по-справжньому насолоджуються життям лише після досягнення 54 років, пише Health.info.

12:22
Управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації звертає увагу громадських організацій у сфері культури на те, що до 05.05.2016 року управлінням продовжується формування конкурсних комісій з проведення конкурсу на заміщення посад

11:48
Івано-Франківська міська рада прийняла рішення "Про припинення комунального підприємства "Технічний центр "Сервіс-авто".

11:42
Чотирилапих саперів тренують івано-франківські нацгвардійці. Одна з їх вихованців – вівчарка Берта. Незабаром її відправлять в зону АТО. Героїчна і самовіддана, собака-сапер має всі навички, аби на передовій рятувати життя бійців.

11:17
За інформацією Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в  Івано-Франківській області  на території Прикарпаття від початку 2016 року почали будувати майже 300 об’єктів

10:55
Злочин проти довкілля виявили Косівські правоохоронці спільно з працівниками ДП Кутського лісгоспу. У його вчиненні обґрунтовано підозрюють одного з мешканців сусіднього села.

10:33
З нагоди відзначення 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи в м. Надвірна відбулися заходи та відкриття пам’ятного знаку героям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

10:09
26 квітня в Івано-Франківську відбулося пленарне засідання п’ятої сесії Івано-Франківської міської ради сьомого демократичного скликання.

9:42
Зустріч з прикарпатцями, яка відбудеться в Івано-Франківську, буде відкритою для всіх і повністю безкоштовною. Організацію приїзду до Франківська Євгена Комаровського, відомого дитячого лікаря, лікаря вищої категорії, який веде на ТБ передачу "Школа доктора Комаровського", взяла на себе команда громадської організації "Мами Прикарпаття".

9:20
В Івано-Франківську самотужки добудували багатоповерхівку. Інвестори житлової новобудови на вулиці Ольги Кисілевської 12 довгих років чекали новосілля.

8:55
Президент Петро Порошенко за значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, самовідданість, високий професіоналізм, багаторічну плідну громадську діяльність та у зв’язку з 30-ми роковинами нагородив учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

8:30
25 квітня в Івано-Франківську відбувся турнір з баскетболу серед дитячо-юнацьких команд пам’яті колишнього директора дитячо-юнацької школи № 2 Богдана Озарка.

8:08
26 квітня в Івано-Франківському міському суді продовжилося  засідання у розгляді кримінального провадження щодо Олега Рябова, який 3 січня 2012 року скоїв два жорстоких убивства.

7:40
У Галичі правоохоронці за підозрою у вчиненні крадіжки затримали 48-річного районного мешканця, який поцупив із банківської карточки товариша 1000 гривень.

7:14
Рішенням Тлумацького районного суду задоволено позов прокуратури про визнання за неповнолітнім права власності на спадкове майно.

6:42
У середу, 27 квітня, о 12 годині в приміщенні будівлі Служби автомобільних доріг (вул. Петрушевича,1) відбудеться прес-конференція начальника Служби Василя Буджака.

Попередній день   Наступний день