Попередній день   Наступний день

22:28
Майже 2400 грн. зібрали студенти Івано-Франківського базового медичного коледжу для Центру реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку. Ці кошти підуть на будівництво нового вольєру для червонокнижних птахів (орланів білохвостих, степових орлів та степових канюків).

21:40
Зокрема, через несподіваний вихід на проїжджу частину дороги загинули 8 прикарпатців, а 10 отримали різного роду травми. Як приклад – учорашня аварія за участю пішохода в Галицькому районі.

20:53
Українські військові, які підписали довгострокові контракти, служитимуть до повної демобілізації, тобто до закінчення війни. Про це йшлося в сюжеті "ТСН", пише Газета уа.

20:35
Нещодавно на базі Української медичної стоматологічної академії, що в Полтаві, відбувся II тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі стоматології.

20:11
Сьогодні у обласному чемпіонаті відбулися матчі 5-го туру. Коломийські "Карпати" з мінімальним рахунком обіграли діючого чемпіона "Оскар". Також дуже важливу вольову перемогу здобули і брошнівські "Карпати", які на рідному стадіоні переграли ФК "Калуш".

19:20
28 квітня на площі Ринок в Івано-Франківську відбувається щорічна традиційна акція «Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям».

18:56
Головне управління ДФС Івано-Франківській області повідомляє, що згідно з Законом України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» з 1 травня 2016 року підвищується рівень заробітної плати та прожиткового мінімуму. На період з 01.05.2016 року до 30.11.2016 року їх розмір становитиме 1450 грн.

18:35
Слідчим відділом прокуратури Івано-Франківської області розпочато кримінальне провадження щодо завідуючого однієї із поліклінік, який вимагав 500 дол США за продовження групи інвалідності.

18:10
Державна фіскальна служба України листом від 20.04.2016 №14178/7/99-99-19-03-03-17 роз’яснила порядок декларування податкових  зобов’язань з  акцизного податку.

17:45
До Городенківського відділення поліції звернувся 23-річний житель району, який повідомив про те, що з його автомобіля, залишеного на території його господарства, викрали гаманець із грошовими коштами в сумі 200 доларів США та 50 гривень.

17:17
З початку поточного року ціни на квартири в Івано-Франківську знизилися на 10% в доларовому еквіваленті, згідно соціологічних досліджень проведених спільнотою у мережі Фейсбук.

16:55
Днями у м.Біла Церква Київської області в спортивному залі ДЮСШ «Богатир» відбувся молодіжний чемпіонат України з вільної боротьби серед юніорів.

16:32
За січень-березень 2016 року місцевий бюджет Городенківщини отримав 78,0 тис. гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

15:41
У нараді, котра відбулася під головуванням заступника начальника Управління ДСНС в області Віктора Іваницького, взяли участь працівники Управління та його територіальних підрозділів, а також представники Білоберізської, Верхнянської, Печеніжинської та Старобогородчанської об’єднаних територіальних громад області.

15:18
Уже декілька днів  у гірському селі Татарів, що на Яремчанщині, зупиняються пасажирські потяги “Київ – Рахів” та “Рахів – Київ”. Татарів є відомим низькогірним бальнеологічним кліматичним курортом і  славиться “зеленим туризмом”.

14:57
Сьогодні на нараді з керівниками територіальних управлінь у головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області підбито підсумки роботи за І квартал ц.р. План власних надходжень виконано на 105%.

14:35
У середу, 27 квітня, близько 15.30 в с. Дем’янів, галицького району, 60-річний водій “Фольксваген Гольф”, вчинив наїзд на пішохода, 1957 року народження, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги з-за вантажного автомобіля, який знаходився на узбіччі дороги.

14:05
27 квітня о 17:15 в місті Калуш на площі Героїв горіло сміття на третьому поверсі в будівлі недіючого кінотеатру «Відродження». Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

13:41
Організаторами заходу є студентський парламент ІФНТУНГ, Інститут архітектури, будівництва і туризму (кафедра архітектурного проектування та основ архітектури) група А-15-1, громадська організація Центр «Генеза».

13:18
За інформацією управлінь Пенсійного Фонду в області чисельність пенсіонерів усіх категорій складає близько 364 тисячі чолові, з них найбільше у місті Коломия та Коломийському районі – 40 тисяч, та місті Калуш та Калуському районі – 37 тисяч пенсіонерів. Зокрема, у м. Івано-Франківську чисельність пенсіонерів усіх категорій складає  54444 особи, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

12:53
Ось і добігає кінця Великий піст. Для багатьох це час, пов'язаний з передвеликодніми клопотами. Стільки ще слід зробити, щоб гідно зустріти Пасху! Господині поспішають на закупи, квапляться закінчити прибирання домівок. Проте надзвичайно важливо серед буденних клопотів, турбот про матеріальне не забути про духовний сенс цих семи особливих у житті кожного християнина днів, наголошує єпископ Іоан (Швець) на сторінках газети "Експрес".

12:38
Кабінет Міністрів України постановою від 20.04.2016 р. № 299 утворив Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.


12:21
Голова комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування Михайло Якимчук зауважив, що питання піднімається через його резонанс у ЗМІ. Запросили представників мисливського та лісового господарства.

11:47
Писанки своїми руками. У Коломийському музеї писанкового розпису діти-сироти і діти позбавлені батьківського піклування вчилися писати великодні яйця.

11:26
27 квітня відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування. Розглянули звернення громади села Назавизів Надвірнянського району щодо ситуації, яка склалась з перспективою будівництва полігону ТПВ в урочищі “Чобіток”.

10:53
«Є всі підстави вважати, що цього року програма з утеплення житла покаже значно кращий результат», — повідомив голова Держенергоефективності Сергій Савчук та додав, що за період березень-квітень 2016 року темпи видачі «теплих» кредитів зросли більше ніж у 20 разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року .

10:30
Цього року повний Великодній кошик, включаючи традиційні м’ясні продукти, сир, яйця, паску, вершкове масло, м’який та твердий сири, а також додаткові продукти - помідори, огірки, яблука та червоне вино, коштуватиме, в середньому по Україні, 489 гривень.

10:08
До чергової частини Калуського відділу поліції звернувся директор магазину, який повідомив, що невідома особа вчинила крадіжку коньяку.

9:41
У четвер, 28 квітня, у Коломиї біля Музею писанки прикрашатимуть великоднє дерево.

9:15
Напередодні Дня міста традиційно, вже 17-й раз, названо імена тих, кого відзначено Івано-Франківською міською премією ім. І. Франка.

8:53
Військово-Морські Сили Збройних Сил України запрошують громадян віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом. На сьогоднішній час грошове забезпечення осіб рядового, сержантського та старшинського складу становить від 7 000 на місяць.

8:32
Прокуратурою Івано-Франківської області спільно із співробітниками УСБУ в області виявлено групу осіб, які тривалий час вчиняли злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

8:10
Зниження обсягів фінансування дорожнього господарства призвело до зменшення ремонтно-будівельних робіт.

7:41
На Кубку України з бодібілдингу, фітнесу, менс-фізік та фітнес бікіні, що днями пройшов у Чернівцях, прикарпатець виборов срібло. Ним є бодібілдер Андрій Дацишен з Долини

7:16
Понад 491 млн. грн. отримав бюджет Пенсійного фонду України від платників внесків Прикарпаття. В області план власних надходжень виконаний на 105%.

6:43
28 квітня на площі Ринок відбудеться ярмарок "Купуємо івано-франківське - даємо роботу іванофранківцям". Метою акції є популяризація продукції місцевих виробників.

Попередній день   Наступний день