Попередній день   Наступний день

22:20
17 травня, в Обласній філармонії відбудеться грандіозний концерт зірок української камерної музики.

21:50
28 квітня у Надвірнянській філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» на базі РЕМу відкрився Центр обслуговування клієнтів. Це уже дванадцятий за рахунком Центр у нашій області. 

21:34
Сьогодні, 29 квітня, міський голова Руслан Марцінків вручив іменну подяку начальнику відділу захисту культурної спадщини Ігорю Панчишину.

20:40
Під час нічного патрулювання працівники поліції затримали 28-ми та 30-річного мешканців Галича, які на мотоблоці із причепом перевозили викрадені металеві труби загальною вагою близько 500 кг.

20:07
З початку року працівниками Центру обслуговування платників ДПІ у м. Івано-Франківську надано 5,7 тис. адміністративних послуг.

19:43
Державна фіскальна служба повідомляє про завершення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2015 році.

19:20
Він став переможцем у номінації «Кращий вчений винахідник» обласного рейтингового огляду «Науково-технічна творчість Прикарпаття» за підсумками 2015 року.

18:45
З метою забезпечення охорони громадського порядку протипожежної  безпеки, безпеки дорожнього руху під час проведення заходів з нагоди Великодніх свят та 354 річниці з Дня заснування Івано-Франківська відбудеться повне перекриття центральної частини міста.

18:20
Великодні гостинці для соціально незахищених. В Івано-Франківську самотні та малозабезпечені люди похилого віку отримали Пасхальні кошики.

17:54
Сьогодні, 29 квітня, у християн Страсна п'ятниця - найскорботніший день року.

17:31
За ініціативи департаменту охорони здоров’я та управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, вперше в Івано-Франківській області для дітей з інвалідністю у Академічному обласному ляльковому театрі ім. Марії Підгірянки, 28 квітня, місцеві актори провели показ вистави.

17:09
Правоохоронці з’ясовують усі обставини зіткнення «молоковоза» та легковика, внаслідок якого двом людям знадобилася допомога медиків. Як вже відомо, потерпіла 30-річна жінка у момент аварії перебувала на передньому пасажирському сидінні «Ауді» з дитиною.

16:30
28 квітня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено мінометну міну часів ІІ Світової війни,  виявлену в лісопосадці біля села Ценжів Тисменицького району.  

16:08
Відповідно до ст. 67, 73 Кодексу законів про працю України  в травні 2016 року змінено графік прийому громадян у Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська (вул.Незалежності, 9)

15:45
У садку «Вишиванка» завершуються роботи до здачі його в експлуатацію. 28 квітня закінчили ремонт під’їзної дороги, а на фасаді службового приміщення з’явилась панорамна картина. Якісь виконання цих робіт міський голова Івано-Франківська перевірив особисто.

15:20
28 квітня 2016 року Міністр екології та природних ресурсів України зустрівся із учасниками проекту «Збереження Карпатських лісів» та представниками ініціативної групи підтримки.

14:50
Злочини, які вчиняються із застосуванням вибухових пристроїв, несуть у собі значну громадську небезпеку.

14:20
У квітні станом на 28.04.2016 року до міського бюджету фактично надійшло –  123 418,3 тис.грн.

13:41
Золото – у коломиян. Цього разу титул Чемпіона України з важкої атлетики серед кадетів до рідного міста привіз Данило Мочернюк.

13:21
Причиною скоєння кіберзлочинів є те, що громадяни, при спілкуванні з невідомими особами, які представляються в основному співробітниками банків, торгових підприємств й поліцейськими, беззастережно довіряють: надають повні анкетні дані, номери сім-карток мобільних операторів, рахунки, тощо що працює на руку злочинцям.

12:54
На концерт органної і вокальної музики запрошує композитор і виконавець Сергій Слижук. Назва говорить сама за себе: “Присвячую тобі, моя мамо, і всім матерям України”. Звучатиме Українська духовна музика у виконанні Любові Литвинчук (скрипка), Юрія Товарницького (флейта) та Сергія Слижука (орган, вокал).

12:30 | Коментарів: 1
Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій у березні 2016 року перевищила мінімальну в 3,6 рази, передає УНН з посиланням на дані Держстатистики.

12:09
28 квітня о 20:39 в селі Фитьків Надвірнянського району виникла пожежа літньої кухні. Вогнем знищено покриття літньої кухні, 300 кг сіна, пошкоджено стелю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11:42
Міський голова Косова Юрій Плосконос підписав розпорядження «Про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад сіл, селищ, міст».

11:17
27 квітня представники влади, громадських організацій, молодь та громадськість Долинщини зустріли тіло загиблого учасника АТО Михайла Креховецького на кордоні Львівської та Івано-Франківської областей.

10:55
Окружним адміністративним судом міста Києва задоволено позов Долинського відділлу прокуратури про стягнення із нафтогазовидобувного підприємства 3 млн 191 тис грн податкового боргу.

10:33
Інформуємо, що відповідно до розпоряджень міського голови з коштів міського бюджету 19 родинам загиблих (померлих) учасників АТО виділено одноразову грошову допомогу в розмірі 100 000 грн. кожній сім’ї  на загальну суму 1 млн. 900 тис. грн.

10:09
 У ПНУ ім. В. Стефаника заснували перший в області Ресурсний центр зі сталого місцевого розвитку. Це відбулось у рамках підписаного 8 квітня Меморандуму про порозуміння з Програмою розвитку ООН. Саме через новостворений Центр реалізуватимуть програми із вищими навчальними закладами регіону у рамках проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

9:50
Під час санкціонованого обшуку за підозрою у вчиненні крадіжки правоохоронці викрили 26-річного тлумаччанина, який зберігав удома наркотичну речовину.

9:26
Поєдинок відбудеться 9 липня в Манчестері, повідомляють ВЕРСІЇ з посиланням obozrevatel.

8:55
27 квітня під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації І.Пасічняка проведено засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації.

8:35
В бюджеті міста на  2016 рік передбачено кошти для надання матеріальної допомоги родинам, де діти хворіють онкологічними захворюваннями.

8:10
Вночі та вранці 30 квітня по області та місту очікуються заморозки на поверхні ґрунту,  місцями в повітрі 0-3º.

7:44
У березні 2016 року підприємствами і організаціями області використано 103,4 млн. кубометрів газу природного, 492 тис. т кам’яного вугілля, 5,7 тис.т палива дизельного, 0,9 тис. т бензину моторного та 0,1 тис. т нафти сирої,  включаючи газовий конденсат.

7:18
Житель Коломийського району, шляхом вільного доступу, поцупив два електродвигуни та подовжувач із території господарства потерпілої.

6:40
Навпроти відділку поліції підприємець зводить добудову, водночас розвалюючи пам’ятки архітектури. Так вважають коломийські краєзнавці, повідомляє НТК.

Попередній день   Наступний день