Попередній день   Наступний день

22:15
Міський голова Р.Марцінків підтримав ініціативу служби у справах дітей щодо участі нашого міста в державному експерименті із створення патронатних сімей з метою реалізації права дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах або залишилася без батьківського піклування, а саме на виховання в сім'ї, незважаючи на те, що на території міста Івано-Франківська розташовані заклади соціального захисту дітей.

21:45
«Я розумію, що сьогодні в зв’язку з високою відсотковою ставкою по кредитам енергосервісні компанії мають досить серйозну проблему з залученням коштів, щоб виконувати роботи, — зазначив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час години запитань до Уряду на засіданні Верховної Ради.

21:21
Весняний призов на строкову службу в Збройних силах України та інших військових формувань буде проведено з 5 травня по 30 червня, осінній – у жовтні-грудні.

20:53
Прем’єра вистави “Адамцьо” Вигодського театру з аншлагом відбулась в обласній філармонії. Спектакль за однойменною повістю Оксани Кузів, яка стало книжкою 2015 року на Прикарпатті. Це історія з нашого минулого: про угодність партії, гріхопадіння і каяття.

20:32
Надвірнянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 240 КК України щодо місцевого жителя.

20:10
Працівники Коломийського відділу поліції в ході проведення пошукових заходів встановили особу, котра причетна до вчинення двох крадіжок. Нею виявилася 35-річна місцева мешканка, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

19:42
Сьогодні, 4 квітня, відбувається особистий прийом громадян міським головою Русланом Марцінківим.

19:18
З початку 2016 року до ДПІ у Городенківському районі подано 7 заяв про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. З такими особами, після перевірки викладених у заяві відомостей, укладено договори про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

18:52
З нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Калуші організовують велопробіг. Його метою є привернення уваги жителів міста до популяризації здорового способу життя. Крім того, організатори мають намір показати своїм прикладом, як із користю для здоров’я і без шкоди довкіллю долати актуальну в наш час транспортну проблему.

18:31
5 квітня у громадському ресторані Urban Space 100 відбудеться  міні-тренінг з риторики  “Не ділом, а словом”. Тут можна буде дізнатись про те, як вдосконалити мовлення, керувати інтонацією.

18:08
Міжвідомчий штаб і ООН нарахували в Україні переселенців на 700 тисяч менше, ніж перебуває на обліку у Мінсоцполітики. Про це повідомляє DT.UA.

17:44
Директор департаменту комунального господарства Івано-Франківська Михайло Смушак прокоментував ситуацію стосовно старої та нової зупинки по вул. Галицька.

17:21
 Традиційно, у квітні, напередодні Великодніх свят, Червоний Хрест проводить місячник милосердя.

16:50
4-5 квітня, у зв’язку з відлигою, на високогір’ї Закарпатської та Івано-Франківської областей зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь).

16:31
У рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Сприяння розвитку добровільних пожежних дружин (команд) у громадах Івано-Франківської області» на Прикарпаття завітала делегація Фонду Ганса Зайделя, яку очолив Даніель Зайберлінг.

16:05
Калушанка Тетяна Кіт - чемпіон Європи з вільної боротьби. У фіналі європейської першості, що проходила в м. Руссе (Болгарія), прикарпатська спортсменка здолала представницю Росії. У складі збірної України також вдало виступила наша краянка Ілона Семків з Долини. Дівчина здобула бронзову нагороду у ваговій категорії 48 кг.

15:44
2 квітня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області знешкоджено 1 артилерійський снаряд та 1 мінометну міну часів ІІ Світової війни, виявлені на відкритій території новобудови в селі Угорники Івано-Франківської міськради.

15:17
В Івано-Франківській області зареєстровано 44 312 дорослих хворих на цукровий діабет та 310 дітей. З них потребують інсуліну 5668 осіб. Найвища захворюваність на цукровий діабет у Снятинському, Коломийському, Рогатинському, Городенківському районах.

14:58
Патрульна поліція Івано-Франківська спіймала водія, який кермував у стані наркотичного сп’яніння, а в його авто поліцейські виявили ймовірні наркотики.

14:30
Міський голова Руслан Марцінків долучився до освячення скверу на вул. Галицька – Витвицького. Мешканці сусідніх дворів виступили категорично проти чергової багатоповерхівки і підготували електронну петицію з вимогою облаштувати територію для зони відпочинку. Коли клопотання набрало вирішальної кількості голосів задум громади стало можливим реалізувати.

14:03
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смерті двох дітей з Верховинського району.

13:42
Сільський голова Старобогородчанської ОТГ Ярослав Здерка розвінчав поширений міф про те, що в результаті об’єднання громад люди залишаються без роботи.

13:20
02 квітня о 02:50 в селі Крихівці Івано-Франківської міськради виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено прибудоване приміщення майстерні та мансардне приміщення, речі домашнього вжитку, пошкоджено житлові приміщення першого поверху. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

12:50
Незаконне заволодіння транспортними засобами – вид кримінальних правопорушень, ризик скоєння яких чи не найбільшою мірою залежить від їх профілактики господарями. Тому, якщо ви дорожите своїм автомобілем, варто дотримуватися кількох правил.

12:18
В соціальній мережі Facebook з’явився допис користувача Василя Андріїва, в якому йдеться про те, що в Гуті невідомі розібрали та вивезли елітні будиночки.

11:48
1 квітня виконавчий комітет Коломийської міської ради прийняв рішення припинити опалювальний період.

11:22
Результати дослідження, яке провів Міжнародний республіканський інститут, свідчать, що серед українців найбільше задоволені станом справ у своєму місті жителі сусіднього Львова, повідомляє канал 24.

10:55
З моменту отримання статусу ветерана війни учасник АТО набуває право на безкоштовну послугу з психологічної реабілітації.

10:32
Великий ідеаліст, патріот, природжений організатор. З душею, повною ідей, невтомний працівник, прекрасний промовець, людина доброго серця. Завжди готовий кожному допомогти, кришталевий, прямолінійний характер, дисциплінований вояк. Таким Дмитра Паліїва бачив його молодший сучасник Р.Антонович. Ця характеристика є напрочуд точною.

10:09
Так, зокрема, в декларації пише, що його дохід за минулий рік складає 28 643 гривні. Згідно з документом 20 427 гривень – це зарплата, а ще 8216 гривень – страхові виплати. Тобто, в середньому, очільник міста жив весь 2015 рік за 1700 грн в місяць.

9:42
Правоохоронці звертаються із застереженням, щоб не стати жертвою злодіїв, будьте уважними у місцях значного скупчення людей, а особливо у громадському транспорті.

9:16
Запрошуємо взяти участь у стажуванні за американською програмою бізнес стажування «Інновації та ефективність в агробізнесі» (Програма (SABIT) фінансує Міністерство торгівлі США)

8:53
На виконання протокольного доручення голови районної державної адміністрації Любомира Глушкова від 28 березня щодо незаконного вивозу піщано-гравійної суміші з річок району.

8:30
У ніч з суботи на неділю було нанесено нову пластикову розмітку практично на всіх пішохідних переходах по вулицях Василіянок, Гаркуші та Лепкого.

8:10
Серед потерпілих – велосипедистка з Калуша, пішохід з Коломиї, водій та пасажирка автомобіля з Долинщини, їздовий підводи з Галицького району.

7:41
4 квітня 2016 року о 14.00 на сцені Івано-Франківського академічного обласного театру ляльок ім. М.Підгірянки Міський центр дитячої та юнацької творчості презентуватиме літературно-музичну композицію "А свічка тихо скрапує слізьми...." присвячену Героям Небесної Сотні та Героям України.

7:16
4 квітня на базі обласної клінічної лікарні (вул. Федьковича, 91) в прес-центрі відбудеться прес-конференція, приурочена до Всесвітнього дня здоров’я. Початок заходу об 11.00. Збір - біля ОДА о 10.15. (буде транспорт).

6:43
У понеділок, 4 квітня,  о 09.00 год. у приміщенні облдержадміністрації (321 каб.) відбудеться  зустріч керівництва області із делегацією Фонду Ганса Зайделя, котру очолює керівник проекту в Україні, Республіці Молдові і Румунії Даніель Зайберлін

Попередній день   Наступний день