Попередній день   Наступний день

22:16
333 представники Прикарпаття у складний для нашої держави період прийняли справжнє чоловіче рішення та протягом І-го кварталу 2016 року вступили на військову службу за контрактом у Збройні cили України.

21:52
Сьогодні, 5 квітня, відбулося заключне судове засідання у справі  позову франківського активіста, координатора руху “Чесно” в Івано-Франківській області Віталія Світлика проти міського голови Руслана Марцінківа.

21:20
На виконання розпорядження голови Івано-Франківської облдержадміністрації «Про створення Центру допомоги учасникам антитерористичної операції» 4 квітня у Надвірнянській РДА відбулася нарада щодо можливості створення у районі Центру допомоги учасникам АТО.

20:58
Свій останній матч на груповій стадії чемпіонату України серед студентських команд, команда національного технічного університету нафти і газу зіграла вдома, проти львівських студентів університету фізичної культури.

20:34
Сьогодні, 5 квітня, в Івано-Франківському суді продовжили розгляд резонансної справи про вбивства та розчленування, в яких обвинувачують стоматолога Ігоря Вуйціва та його подружку Юлію Бойко.

20:20
Щороку із встановленням сухої теплої погоди все частіше до пожежно-рятувальної  служби області надходять повідомлення про загорання сухої трави на господарських угіддях, уздовж транспортних магістралей і навіть на узбіччях практично у центрі міст та сіл. 2016-ий у цьому сенсі не є винятком.

19:43
Натомість, керівництво спиртзаводу запевняє – проводять очищення території, аби не створювати людям незручності, повідомляє НТК.

19:20
З 4 квітня в Україні , змінилися правила реєстрації місця проживання - тепер ці повноваження здійснюватимуть виконавчі органи місцевих громад.

18:57
Через місяць Івано-Франківськ відзначатиме День міста. Традиційно програма святкувань передбачає різноманітні культурно-мистецькі, і не тільки заходи. Як і раніше, очікується приїзд делегацій міст-партнерів. А от поряд з традиційними заходами будуть і новинки.

18:30
4 квітня о 22.30 на ПЗЧ ДПРЧ-8 смт. Рожнятів надійшло повідомлення від чергового Рожнятівської ЦРЛ про виявлення в смт. Рожнятів по вул. Сагайдачного на власному подвір’ї тіла громадянки, 1936 р.н.

18:05
Сьогодні, 5 квітня,  під час оперативної наради у мера, директор департаменту освіти Ігор Смаль проінформував про планову мережу загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів Івано-Франківської міської ради на 2016-2017 навчальний рік.

17:45

У Коломиї за здачу аналізів вимагають “добровільний внесок”.

Про це повідомили у мережі Фейсбук представники ГО “Прозора Коломия”.


17:17
Відповідно до пункту 293.1 статті 293 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) ставки єдиного податку для платників першої - другої груп встановлюються у відсотках (фіксовані ставки) до розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року, та третьої групи - у відсотках до доходу (відсоткові ставки).

16:55
У селещі міського типу Вигода Долинського району на річках Свіча та Мізунка відбулися Всеукраїнські змагання з спортивного водного туризму «Карпатські ралі», - повідомляє Долинська РДА. У турнірі взяли участь команди 6-ти обласних Федерацій спортивного туризму, а саме Львівської, Чернівецької, Тернопільської, Закарпатської, Київської та Івано-Франківської.

16:33
В Івано-Франківську відкриють комплекс пам’ятників бійцям АТО у Меморіальному сквері по вулиці Степана Бандери. Про це повідомив сьогодні, 5 квітня, директор КП «Міська ритуальна служба» Роман Микула.

16:05
Уночі до Городенківського віділення поліції надійшло повідомлення про спробу викрадення з території сільськогосподарського підприємства мінеральних добрив.

15:39
Днями в рамках проведення профорієнтаційної роботи кафедрою соціальної психології філософського факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника презентовано «Школу майбутнього психолога».

15:17
Федерація футболу України досягла принципової домовленості з телеканалами «Футбол 1» та «Футбол 2» про спільну організацію фан-зон Євро-2016 у 25-ти містах України.

14:54
Людина, яка має мету та ціль у житті, рано чи пізно досягне успіху. На відміну від людини, яка живе сьогоднішнім днем і не ставить собі жодних цілей. Життя такої людини – це тупцювання на місці та хаотичне захоплення різними (часто прямо протилежними) речами, які ніколи не доводяться до кінця. Поки дехто так тупцює на місці, світ рухається вперед, з кожним днем все більше віддаляючись від нього.

14:30
Крім того, як свідчить аналіз, найчастіше автопригоди, у яких постраждали люди, траплялися внаслідок порушення правил маневрування, виїзду на смугу зустрічного руху, а також з вини водіїв, які керували автотранспортом напідпитку

14:05
За січень-березень 2016 року платники податків Прикарпаття спрямували на підтримку української армії  43,5 млн. гривень військового збору. Це на 11,1 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року

13:40
5-6 квітня на високогір’ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь).

13:19
4 квітня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено один 57-міліметровий артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, виявлений на присадибній ділянці в селі Михалків Коломийського району та один 105-міліметровий артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, виявлений у дворі в Коломиї.

12:57
 4 квітня колегія суддів Апеляційного суду Івано-Франківської області розглянула справу про обвинувачення Басая Віктора Давидовича у хабарництві.

12:32
В італійському місті Анкона завершився чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні серед ветеранів
Нагадаємо, що одним з членів збірної України був наш спортсмен Іван Файчак. Приємно відзначити, що Іван Ількович зумів вибороти три срібні нагороди.

12:08
В Івано-Франківську трапився випадок, коли невідома особа зателефонувала 25-річному місцевому мешканцю та представилась працівником одного із банків.

11:45
Днями в Коломийській ОДПІ відбулося  засідання «круглого столу» з  головами сільських рад.

11:16
Упродовж 1-3 квітня в Івано-Франківському муніципальному центрі дозвілля проходив ІV Всеукраїнський вокально-хореографічний фестиваль-конкурс «Самоцвіти».

10:47
4 квітня Роман Вірастюк з допомогою свого сина подякував усім за підтримку та віру, а також зазначив, що збір коштів на його операцію припиняється.

10:38
Постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2016 р. внесено зміни до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, затвердженого постановою Уряду від 01.10.2014 р. 


10:15
Івано-Франківський міський військовий комісаріат проводить відбір кандидатів на військову службу за контрактом в Збройні Сили України на посади музикантів військового оркестру.

9:48
Філіі облавтодору продовжують дрібний ремонт дорожнього полотна з ліквідаціі ямковості на дорогах державного значення.

9:19
Символічно, у день народження художника, у Музеї мистецтв Прикарпаття відбулася презентація робіт талановитого архітектора, уродженця Прикарпаття – Зеновія Соколовського.

8:57
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду кримінальне провадження щодо чотирьох учасників організованої групи, які вчинили розбійний напад у Богородчанському районі.

8:30
На Прикарпатті жителька Буковини намагалася за гроші «пришвидшити» прикордонний контроль. Факт спроби дачі хабара в аеропорту Івано-Франківська зафіксували прикордонники Чернівецького загону. 24-річна жителька Кельменецького району поверталася до України авіарейсом сполученням «Стамбул - Івано-Франківськ».

8:03
3 квітня стартував черговий чемпіонат області з футболу. У групі А відбулось всього два поєдинки.

7:38
23 квітня до вуличного прибирання та участі у Всеукраїнському екологічному фестивалі активісти мають намір залучити п’ять мільйонів українців.

7:11
Багато  учнів художніх шкіл продовжують своє навчання в закладах з різним художнім профілем, пов’язуючи, таким чином, своє подальше життя з мистецтвом. Виставка «Самі свої» має на меті  представити учням художньої школи м. Івано-Франківська здобутки їхніх колег – студентів спеціалізації «Графічний дизайн» кафедри дизайну і теорії мистецтва Інституту мистецтв ДВНЗ «Прикарпатський національний університет», адже немало з них є випускниками художніх шкіл.

6:36
5 квітня  2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день