Попередній день   Наступний день

22:29
Бельгійська інвестиційна компанія «Worden S.A.» виявила намір розвинути виробництво мінеральної води на території нашої області.

21:52
Сьогодні, 6 квітня, на прес-конференції секретар міської ради Оксана Савчук підсумувала роботу Івано-Франківської міської ради за чотири місяці.

21:27
2 квітня відбувся передостанній тур відкритого чемпіонату Коломийської РО ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд.

20:55
В ході проведених пошукових заходів працівниками сектору молодіжної превенції Івано-Франківського відділу поліції Головного управління Національної поліції області встановили місце знаходження неповнолітньої Акоп’ян Діани Василівни, 31.03.2003 року народження.

20:30
Сьогодні відбулось спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики та з питань захисту прав учасників та ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей.

20:10
6 квітня в Управлінні ДСНС в області відбулося засідання круглого столу на тему: "Попередження та протидія пожежам в природних екосистемах, у зв’язку із встановленням сухої, спекотної погоди на території області ". Захід відбувся за участю представників  державної екологічної інспекції в області, поліції, обласного центру з гідрометеорології, управління лісового господарства, управління водних ресурсів,  громадських активістів та представників ЗМІ.

19:41
У цьогорічному держбюджеті закладено 40 млн. гривень на реалізацію програми «Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво (реконструкцію) та придбання житла». У місцевих бюджетах на її втілення передбачено 63,8 млн. гривень.

19:19
З ініціативи регіонального відділення Асоціації міст України В Івано-Франківську відбувся круглий стіл на тему: «Підвищення ефективності реформування інституту місцевого самоврядування шляхом змін до чинного законодавства».

18:58
Сьогодні, 6 квітня, в Івано-Франківську провели спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики та з питань  захисту прав учасників та ветеранів антитерористичної операції на сході України та їхніх сімей. Обговорили питання перспективи роботи госпіталю для учасників АТО на базі вузлової лікарні у Коломиї.

18:34
Член спілки краєзнавців України Роман Цюп’як написав і видав чергову книжку “Йосип Кащишин. Поетична спадщина”. Уже з самої назви книжки видно, що це спроба автора простежити життєвий і творчий шлях відомого поета і краєзнавця, вчителя Войнилівської ЗОШ Йосипа Казимировича Кащишина. Це уже друга книжка Романа Цюп’яка із серії “Знай наших”. Першу книжку із цієї серії “Люди і долі” прихильно зустріли читачі.

18:05
Такий день запровадила Організація об’єднаних націй. «І хоч ця ініціатива порівняно молода: нову святкову дату ООН запропонувала проводити 6 квітня з 2013 року, – та вона дуже швидко знайшла відголосок у сучасному світі», – ділиться своїми міркуваннями директор медичного центру «Пріма МЕД» Роман Стефанишин.

17:41
Учасники АТО зможуть здавати вступні іспити замість ЗНО, а ті, хто став інвалідом під час  служби АТО або під час Революції Гідності, вступатимуть за співбесідою.

17:19
Задля добору осіб, здатних професійно та доброчесно виконувати свої посадові обов’язки на посадах державної служби Урядом визначено процедуру проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби.

16:57
Науковці Прикарпатського національного університету виграли українсько-німецький  грант “Клітинні механізми здорового старіння при обмеженні калорійності їжі”. Цей проект фінансуватиметься науковою фундацією Фольксваген (Республіка Німеччина).

16:33
Франківським відділом поліції ГУ Нацполіції у Львівській області встановлюється місцеперебування безвісти зниклого Тараса Познякова.

16:11
Не зважаючи на те, що Івано-Франківщина славиться героїчним історичним минулим, споконвічною боротьбою за здобуття незалежності та прагнення цілісності українських земель, виконання планового завдання по набору добровольців служити за контрактом у ЗС України відбувається не найвищому рівні.

15:42
4 квітня відбулося чергове засідання виконкому Івано-Франківської міської федерації футболу. На ньому члени виконавчого комітету розглянули ряд організаційних питань, пов'язаних із стартом футбольного сезону в Івано-Франківську.

15:15
Авіакомпанія Windrose, що спеціалізується на чартерних перевезеннях, оголосила про відкриття прямого рейсу Івано-Франківськ – Брешія!

14:53
8 квітня у селі Татарів Івано-Франківської області відбудеться відкриття проекту "Килим. Сучасні українські митці". У ньому актуальні вітчизняні художники поєднають минуле та сьогодення. Разом із тим виставка зробить внесок у децентралізацію українського мистецтва і доведе, що воно розвивається не лише в столиці.

14:32
Приємною подією і своєрідним подарунком стало відкриття четвертого квітня двох додаткових різновікових груп на 50 дітей у Рожнятівському районі, а саме третьої групи у Сваричівському дитячому садку «Колобок», восьмої- у Рожнятівському ясла- садку «Золота рибка».

14:10
Слідчим відділом прокуратури Івано-Франківської області спільно з УЗЕ Національної поліції в області викрито одного із місцевих підприємців, який надав неправомірну вигоду службовій особі.

13:38
Працівники сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області встановлюють місце знаходження неповнолітньої мешканки Івано-Франківська Акоп’ян Діани Василівни, 31.03.2003 року народження.

13:17
5 квітня о 12:44 в Івано-Франківську по вулиці Челюскінців виникла пожежа господарської будівлі та надвірної споруди. Вогнем знищено споруду, пошкоджено покрівлю стайні на площі 6 м.кв., знищено 200 кг соломи, речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано одну житлову та одну господарську будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється

12:50
В Івано-Франківську офіційно завершився опалювальний сезон. Як пояснюють комунальники, у зв’язку з підняттям середньодобової температури повітря до більше 8 градусів.

12:26
Державна фіскальна служба у березні забезпечила рекордну суму зборів за всю історію – 60,3 млрд грн.

11:44
02 - 03 квітня 2016 року в Івано-Франківську, на базі дитячої музичної школи №2 ім.В.Барвінського відбувся V Відкритий конкурс юних виконавців на духових та ударних інструментах, в якому взяло участь 60 дітей з 5 областей України: Івано-Франківської, Львівської, Волинської, Хмельницької та Чернівецької в наступних номінаціях – «Духові дерев’яні інструменти», «Сопілка, блок-флейта», «Духові мідні інструменти» та «Ударні інструменти».

11:19
Вперше у лісах Прикарпаття до 15 червня триватиме “сезон тиші”. У цей час дикі тварини масово розмножуються, а тому потребують спокою, інформує Державна екологічна інспекція в області. 

10:56
До кінця квітня господарі готельного комплексу “Вуйко” приймають сім’ї АТОвців з усієї України, абсолютно безкоштовно.

10:34
Органами прокуратури Івано-Франківської області з початку року скеровано до суду 7 обвинувальних актів про злочини з ознаками корупції стосовно 9 осіб, з цих проваджень - 3 розслідували слідчі прокуратури області.

10:10
Головне управління статистики інформує. За січень–лютий 2016р. промисловими підприємствами м.Івано-Франківська реалізовано продукції на 2047,9 млн.грн, що склало 39,7% загальнообласного обсягу реалізації.

9:40
Відповідно до розпорядження голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука, з 7 по 15 квітня в області проводитимуть заходи у рамках місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

9:18
Івано-Франківський міський суд визначив запобіжний захід чоловікові, якого затримали напередодні за підозрою у зґвалтуванні

8:55
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків став гостем Європейського Конгресу Місцевого Самоврядування, організованого Інститутом Східноєвропейських Досліджень. Форум проходить 5-6 квітня у Кракові і цьогоріч відбувається вже вдруге.

8:28
Наказом Міністерства фінансів України  від 31.12.15 р. №1307 затверджено нову форму податкової накладної та Порядок її заповнення (далі – Порядок №1307).

8:06
Петро Порошенко призначив стипендії для молодих майстрів народного мистецтва. Відповідний указ №128/2016 опублікований на офіційному сайті президента.

7:41
35-річний мешканець обласного центру зберігав у кишені заборонений наркотичний засіб. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

7:12
6 квітня 0 11 год. в каб.500 ОР відбудеться спільне засідання комісій обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей і з питань охорони здоров’я та соціальної політики. Говоритимуть про план роботи новоствореного обласного госпіталю ветеранів війни в Коломиї на 2016-2019 рр.

6:39
У середу, 6 квітня, о 10:00 в Івано-Франківську в конференц-залі готелю «Станіславів» (вул. Чорновола, 7) з ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України розпочнеться круглий стіл на тему: «Підвищення ефективності реформування інституту місцевого самоврядування шляхом змін до чинного законодавства». Партнери заходу Офіс реформ в Івано-Франківській області та ГО «Громадський інститут аналітики».

Попередній день   Наступний день