Попередній день   Наступний день

22:30
Сьогодні, 7 квітня, міський голова Руслан Марцінків разом зі своїм заступником з гуманітарних питань Олександром Левицьким урочисто відкрили новий центр надання субсидій на вул. Військових Ветеранів, 10А.

21:50
Міжнародна федерація футболу опублікувала оновлений рейтинг національних збірних, повідомляє hromadske.tv.

21:25
Сьогодні - Всесвітній день здоров’я. У нинішньому році він проходить під гаслом «Переможемо діабет!». Цей лозунг, звісно ж, надто оптимістичний, оскільки повністю побороти цукровий діабет неможливо.

20:57
Для суб’єктів господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю підакцизних товарів та зареєстровані платниками акцизного податку (суб’єктів господарювання, що зареєстровані платниками іншого податку, крім ПДВ), касовий чек, надрукований реєстратором розрахункових операцій, повинен містити окремим рядком розмір ставки такого податку, загальну суму податку за всіма зазначеними в чеку товарами (послугами), на початку рядка друкується назва податку. У реквізиті „Акцизний податок” його назва наводиться згідно з Податковим кодексом України. За потреби дозволяється використовувати скорочення.

20:28
Мінрегіон своїм наказом затвердив форму заявки на проект, який може реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

20:05
Вчора, 6 квітня, в Новогродівці через відділення кур’єрської доставки, додому на Івано-Франківщину, військовослужбовець намагався відправити банку меду, в якій сховав чотири гранати.

19:41
 Майстер-клас з писанкарства традиційно у передвеликодній час проводить  музей мистецтв Прикарпаття.

19:20
36-річний житель села Пістиня Косівського району потрапив до лікарні з вогнепальним пораненням черевної порожнини, а його на чотири роки молодший приятель отримав  також вогнепальне поранення  лівої гомілки.

18:54
Допомога з Італії. Наші краяни, які багато років живуть за межами рідної держави, не залишаються байдужими до своїх земляків.

18:30
Ти автор, але не маєш ще жодної виданої книги?! Отже в тебе з’явився шанс бути опублікованим!

18:04
Фільм «Ті, що вірні» — це історія заборони і легалізації найбільш переслідуваної Церкви XX століття. Після насильної ліквідації у 1946 році вірні УГКЦ протягом 43 років зберігали свою віру в підпіллі.

17:42
Правоохоронці розшукали лиходія, котрий з господарства односельчанки поцупив дитячий велосипед, а відтак виміняв його на випивку.

17:15
В Івано-Франківську вихованці дитсадка «Золотий ключик» посадили сад майбутнього. Завідувач закладу Марина Домбровська розповіла, що ідею виношувала тривалий час і коли звернулася до батьків по допомогу, ті із задоволенням зголосилися.

16:52
Днями в рамках місячника озеленення, прибирання та благоустрою, а також Дня довкілля працівниками Коломийської райдержадміністрації та районної ради розпочато проведення заходів з благоустрою та озеленення території.

16:31
Рішенням Івано-Франківського міського суду задоволено позов прокуратури області в інтересах держави до одного із суб’єктів господарювання про стягнення заборгованості в сумі 683 тис  грн.

16:06
За результатами «Європейського тижня місцевої демократії» (ЄТМД) Івано-Франківську як одному з партнерів було присвоєно статус «12 ЗІРОК». Муніципалітет Івано-Франківська добре зорганізував Тиждень демократії, сприяючи розвитку місцевої демократії в Європі.

16:01
Температура повітря з кожним днем стає все вищою, погода все кращою, а одяг все легшим. Тому пора ховати зимові черевики, шуби та светри – надворі весна! 
Ми зібрали для вас кілька порад, як правильно зберігати зимовий одяг, щоб він залишився у доброму стані та не займав багато місця. 

15:44
Про це на своїй сторінці написав засновник соціальної мережі Марк Цукерберг, повідомляє УНІАН.

15:18
Благовіщення Пресвятої Богородиці є одним з дванадцяти головних свят Православної церкви.

14:55
На ремонт проблемних ділянок доріг у Рогатинському районі з обласного бюджету у 2016 році планується виділити 900 тис. грн. Розпочати роботи планується вже найближчим часом з влаштування проточних канав для стоку вод та покосу узбіч, вирівнювання дороги грейдером.

14:26
У Івано-Франківську співробітники поліції охорони затримали жителя Шостки за підозрою у крадіжці. Юнак намагався обдурити охорону та касира приховавши викрадений товар у рукавах куртки.

14:03
Протягом вже кількох десятиліть пальму першості за популярністю в Україні серед усіх видів спорту впевнено утримує футбол.

13:42
6  квітня о 10:44 в місті Тисмениця по вулиці Галицькій горів автомобіль «Mitsubishi Lancer». Вогнем частково знищено двигун, електропроводку, акумуляторну батарею, пошкоджено капот, панель приладів автомобіля. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

13:20
Сума сплаченого у податку на доходи фізичних осіб  за січнь - березень 2016 року платниками Надвірнянського району склала 31,68 мільйони гривень. Це на 15,45 мільйони гривень більше, ніж за відповідний період  минулого року. Про це повідомив начальник Надвірнянської ОДПІ Василь Гнатюк.

12:52
Партиципаторне бюджетування або простіше «Бюджет участі» - нова програма, впроваджена цього року Івано-Франківською міською радою. З її допомогою ініціативні групи мешканців можуть використати на свої проекти 500 000 грн. з міського бюджету.

12:29
Днями відбулося ІІ засідання комісії із присудження обласної премії імені Василя Стефаника в галузі літератури.

12:08
До відділення поліції звернулася 39-річна мешканка одного з сіл району, яка повідомила про крадіжку її мобільного телефону з приміщення магазину, де вона працює продавцем.

11:43
Українські користувачі соцмережі Facebook почали страждати від вірусу, який за минулі два дні охопив значну кількість користувачів Західної Європи та США. Хакери атакують користувачів через розміщення посилання на відеозапис, використання якого активує установку на комп’ютер шкідливого ПО.

11:18
У бізнес-кафе готелю «Надія» відбувся черговий «круглий стіл» живого спілкування на тему: «Історія мого успіху», організованого Івано-Франківським міським центром зайнятості за участі представників ДПІ у м. Івано-Франківську.

10:58
В Івано-Франківську презентують книгу для юних читачів “Баранцеві сниться лука” Жака Жаб‘є - псевдонім Олега Жовтанецького.

10:30
Західне територіальне управління Національної гвардії України на конкурсній основі оголошує набір чоловіків для проходження військової служби за контрактом в Окремому загоні спеціального призначення.

10:05
Проведено навчальну евакуацію, пошук та знешкодження умовного вибухового пристрою на базі Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника в обласному центрі.

9:40
Посадові оклади працівників державних органів з 1 травня 2016 року зростають на 10%, повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко.

9:18
Делегація аграріїв області взяла участь у роботі міжнародної конференції "Кооперація і духовність - минуле, сьогодення, майбутнє", яка днями проходила у Львові.

8:57
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, з початку року декларації про отримані  в 2015 році доходи вже подав 3751 прикарпатець. З них, 2050 громадян відзвітувались про доходи які підлягають обов’язковому декларуванню. Сума податкових зобов’язань, визначена громадянами в податкових деклараціях склала 6,9 млн. грн.  податку на доходи фізичних осіб та 1,6 млн.гривень військового збору.

8:30
6 квітня патрульна поліція Івано-Франківська на території дитсадка затримала двох чоловіків, на яких поскаржилися місцеві мешканці.

8:04
Вбивши двох своїх синів, 28-річна жінка сподівалася, що таким чином вона вирішить сімейні проблеми. Натомість їй загрожує позбавлення волі терміном від десяти до п’ятнадцяти років, або ж довічне ув’язнення.

7:38
На базі Івано-Франківського “Карітасу” майже 60 учнів із 15 професійно-технічних навчальних закладів пройшли навчання, як проводити просвітницьку роботу з протидії торгівлі людьми.

7:10
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив профільним відомствам підготувати проект закону про скасування мит на імпорт в Україну вживаних автомобілів.

6:28
У четвер, 7 квітня, у Будинку смутку об 11 год. (вул. Ребета в Івано-Франкківську) відбудеться прощання із колишнім головою облвиконкому, представником Президента України в Івано-Франківській області Василем Остаповичем Павликом.

Попередній день   Наступний день