Попередній день   Наступний день

23:03
Про свято Благовіщення, Великий піст та про рік Божого милосердя говорили із Митрофорним протоієреєм Юрієм Новицьким.

22:31
7 травня 2016 року, у рамках святкування Дня міста в Івано-Франківську та з метою популяризації науки, вперше відбудеться «Науковий пікнік в Івано-Франківську».

22:14
У рамках проекту “Протидія самотності” відбудеться благодійний ярмарок. Як зазначають організатори, платформа соціальних інновацій “ТРАНСФОРМАЦІЯ”,  в Івано-Франківському геріатричному центрі проживає близько 170 самотніх людей похилого віку.

21:56

8 квітня в Івано-Франківському міському суді відбулося чергове засідання у справі Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді.


21:27
Зараз у дворах на вул. Хоткевича, 75-85 закінчують роботи з тротуарами й бордюрами. Асфальтування тут розпочалися цього тижня й уже за 2-3 дні планують завершити всі роботи. На облаштування цих дворів в бюджеті закладено 1 млн. 50 тис. гривень.

20:55
На Прикарпатті відбувся семінар на тему: «Розбудова експорту до ЄС, як стратегічного напрямку розвитку бізнесу».

20:30
Сьогодні, 8 квітня,  виконком виніс на розгляд сесії Івано-Франківської міської ради проект рішення «Про розгляд клопотань фізичних і юридичних осіб із земельних питань».

20:05

У фондах Івано-Франківського краєзнавчого музею зберігається цікавий артефакт, який може стати унікальним експонатом. Це фрагменти старовинного човна, вік якого наразі визначити важко


19:44
У Саджавській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. Богородчанського району з’явилася спеціальна стінки для занять спортивним туризмом та альпінізмом. Тепер   учасникам спортивно-туристичного гуртка «Джура» є на чому тренуватися. Ініціатива створення такого тренажеру належить керівникові гуртка Василю Паливоді.

19:22
28 квітня 2016 року на площі Ринок в Івано-Франківську відбудеться щорічна традиційна акція «Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям».

18:55
Староста має бути у кожному селі, селищі об’єднаної громади, або ж один староста надаватиме послуги жителям декількох сіл. Це рішення має приймати рада об’єднаної громади, а не визначати центральна влада, бо на місцях видніше, як ефективніше організувати надання послуг на своїй території.

18:29
Вчора у селі Нижній Вербіж Коломийського району зіткнулися автомобіль "Міцубісі-Паджеро" та мотоцикл "GEON".

18:06
Сьогодні, 8 квітня, пройшла прес-конференція Реанімаційного пакету реформ та Центру політико-правових реформ:  “Реформа децентралізації та судова реформа: коли франківцям чекати змін”.

17:44
Вірус Зіка вперше виявили в африканських макак ще в 1947 році, і до нинішнього спалаху викликаного ним захворювання в Бразилії фіксувалися лише поодинокі випадки хвороби серед людей. Тож цей вірус досі маловивчений, вакцини та ефективного лікування поки немає.

17:23
Неправомірні дії двох незнайомців помітив один з мешканців райцентру та без зволікань зателефонував працівникам поліції.

16:58
У суботу, 9 квітня, о 18:00 в приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії відбудеться Всеукраїнський благодійний фестиваль-концерт "З Україною в серці"

16:34
В Івано-Франківську співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією ліквідували підпільну друкарню із виготовлення підроблених документів.

16:04
У кабінеті керівника сектору молодіжної превенції (ну і придумають слово! Для читачів поясню, що раніше цей підрозділ називався кримінальна міліція у справах дітей) ГУ НП в області підполковника поліції Алли Бойчук сидів молодий чоловік і викладав свій біль. Востаннє він бачив свою чотирирічну дитину ще 26 січня. Де вона тепер, не знає, як і невідоме місце перебування колишньої дружини, з якою свого часу розлучився. Таким чином він позбавлений можливості брати участь у вихованні дитини, хоча опікунською комісією встановлено графік відвідувань тощо.

15:42
Івано-Франківськ зайняв першу позицію у рейтингу інвестиційної ефективності міст України який розробило Рейтингове агентство “Євро-Рейтинг”, - повідомляє міськвиконком. За інформацією агентства в жовтні-грудні минулого року Івано-Франківськ підтвердив максимальну інвестиційну ефективність, зайнявши перше місце у списку та залишивши позаду навіть Київ.

15:21
7 квітня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНс в Івано-Франківській області було знешкоджено 40 мінометних мін часів ІІ Світової війни, виявлених на присадибній ділянці в селі  Гриньків Рожнятівського району, та 1 артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, на котрий натрапили в лісовому масиві поблизу села Загвіздя Тисменицького району.

14:54
5 квітня 2016 року за №8/276 у Калуському міськрайонному управлінні юстиції зареєстровано розпорядження Калуської районної державної адміністрації №109 від 1 квітня 2016 року  “Про закінчення опалювального періоду 2015-2016 років”.
Відповідно до розпорядження, опалювальний сезон у бюджетних закладах, установах, організаціях району завершено 8 квітня 2016 року.

14:32
Відзнаки спортсменам вручив міський голова Руслан Марцінків з нагоди відзначення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру, за багаторічну працю з популяризації галузі спорту в Івано-Франківську.

14:09
Днями жінку, яка намагалася викрасти продукти харчування, не розрахувавшись за них, помітили працівники супермаркету. А затримали крадійку поліцейські охорони.

13:48
Харків’яни здійснюють навчально-ознайомчий візит на Івано-Франківщину, у рамках якого планують вивчити досвід розвитку підприємництва у сфері сільського зеленого туризму на Прикарпатті, ознайомитись із кращими практиками ведення бізнесу на Верховинщині, Косівщині і Яремчанщині.

13:16
7 квітня о 05:23 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №8 селища Рожнятів Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що поблизу села Цінева сталася дорожньо-транспортна пригода.

12:56
Департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади координатора проекту «Івано-Франківська область - край для туризму», що впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

12:33
Івано-Франківську проходитиме конкурс-фестиваль танцювального мистецтва «Stanislaviv dance Festival 2016», інформує відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

12:05
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук взяв участь у Європейському конгресі місцевого самоврядування, який відбувся у місті Краків (Польща).

11:45
Платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є особи, які провадять незалежну професійну діяльність, а саме наукову, літературну, артистичну, художню, освітню або викладацьку, а також медичну, юридичну практику, в тому числі адвокатську, нотаріальну діяльність, або особи, які провадять релігійну (місіонерську) діяльність, іншу подібну діяльність та отримують дохід від цієї діяльності.

11:21
З 19 по 23 червня 2016 року планується міжнародна поїздка «Я – європеєць» до Польщі та Литви у рамках спільної роботи Всеукраїнської молодіжної організації «Від серця до серця» за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні.

10:53
6 квітня відбулось друге пленарне засідання шостої сесії міської ради Болехова, на якій міські депутати обговорили жахливий стан доріг та причини їхнього постійного руйнування.

10:32
Інспектори поліції під час несення служби з охорони публічного порядку в селі Нижній Вербіж зупинили мотоцикл «Ямаха» під керуванням 32-річного жителя Коломиї.

10:09
Постійні комісії обласної ради з питань захисту прав учасників та ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей і з питань охорони здоров’я  та соціальної політики підтримали перспективний план роботи Обласного госпіталю ветеранів війни на 2016-2019 роки під час спільного засідання.

9:42
Як повідомили в Коломийській об’єднаній державній податковій інспекції, на  мобільні телефони платників податків району надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які представляються працівниками установи та пропонують за грошову винагороду вирішити питання щодо не проведення перевірки.

9:15
Медики, науковці, представники влади і громадські активісти повинні разом створити схему реорганізації роботи медичної галузі на Івано-Франківщині.

8:53
Як виявилося, за період з 1 січня по 3 квітня народилося 527 немовлят: 265 хлопчиків і 262 дівчинки. Найбільш плідним місяцем виявився січень, протягом якого на світ з’явилися 185 діток.

8:32
В рамках оперативного супроводження кримінального провадження податкові міліціонери Івано-Франківщини вийшли на слід жителя сусідньої області, через якого на територію Прикарпаття здійснювалось постачання фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

8:10
Під час патрулювання працівники поліції затримали 35-річного мешканця Долинщини, який на одній із вулиць міста котив кришку від каналізаційного люка.

7:40
8 квітня о 15:00 в конференц-залі готелю “Надія” відбудеться робоча зустріч на тему: “Завершення будівництва нового пологового будинку в Івано-Франківську”.

7:17
08.04.2016 року о 14:00 год. в залі засідань МВК (к.311) відбудеться засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

6:41
У п’ятницю, 8 квітня, о 10:30 в приміщенні конференц-залу готелю «Рейкарц Парк Готель» відбудеться перший семінар на тему: «Розбудова експорту до ЄС, як стратегічного напрямку розвитку бізнесу», організований обласною державною адміністрацією та юридичною компанією «Моріс Груп».

Попередній день   Наступний день