Попередній день   Наступний день

22:30
11 травня в Івано-Франківському міському суді відбулося засідання у справі Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді.

21:50
Прокуратурою  Івано-Франківської області постійно  вживаються  заходи щодо боротьби з організованою злочинністю.
Так, завдяки заходам координаційного та наглядового характеру в цьому році припинено діяльність 3 організованих груп у складі 11 осіб, які вчиняли злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, розбійний напад та крадіжки.

21:26
ПАТ «Укрзалізниця» призначило на найближчі вихідні два додаткові поїзди: Київ – Ужгород та Київ – Івано-Франківськ – Чернівці. У напрямку Західної України поїзди вирушать 13 травня, а у зворотному – 15 травня, повідомляє відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

20:59
Злочинну діяльність мешканця міста Яремча припинили працівники місцевого відділення поліції.

20:37
Унікальний Центр спадщини Вигодської вузькоколійки відкрився на Прикарпатті. Розповідає він про тамтешні екосистеми, дерев»яні промисли краю та історію самої вузькоколійки, що й досі курсує у Вигоді. І все це в інтерактивній формі. З іграми, сенсорними екранами і якісним відео. Всі експонати виставки можна відчути на дотик та запах.

20:10
У неділю, двома матчами першого туру стартував міський чемпіонат Івано-Франківська.

19:43
10 травня продовжився поточний середній ремонт автомобільної дороги  Р-24 Татарів-Кам’янець-Подільський км 20+550 - 21+650 (Кривопільський перевал), який розпочали у 2015 році.

19:21
З 14 по 22 травня в Івано-Франківську відбудеться ІІ Фестиваль сценічних мистецтв ­– «Час театру».

18:55
Авіакомпанія Дніпроавіа оголосила про відкриття нового прямого рейсу Львів – Івано-Франківськ з 20 травня, повідомляє Opens external link in new windowlowcostavia.com.ua.

18:28
З метою організованої підготовки та проведення заходів щодо призову громадян області на строкову військову службу в травні-червні 2016 року під керівництвом заступника голови облдержадміністрації, голови обласної призовної комісії Ігоря Пасічника 10 травня відбулося перше засідання обласної призовної комісії.

18:06
Сьогодні, 11 травня, відбувається засідання робочої групи з числа міської ради, обласної ради, обласної державної адміністрації, забудівників та представників асоціації АТО.

17:44
За даними зведеної звітності Прикарпаття у 2015 році відвідало 1850,3 тис. осіб (з врахуванням даних ТзОВ «Парктур» (ТК «Буковель»), що на 18% більше у порівнянні з 2014 роком.

17:23
10 травня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено 4 застарілі боєприпаси часів ІІ Світової війни: один артилерійський снаряд, виявлений на присадибній ділянці в селі Вільшаниця Тисменицького району та три артилерійські снаряди, виявлені на присадибній ділянці в селі Старий Лисець Тисменицького району.

16:50
Державіаслужба України надала ПрАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» права на експлуатацію повітряних ліній

16:31
Виявилося, що крадіжки із сумок та верхнього одягу підозрюваний скоїв за допомогою спеціально пристосованих щипців довжиною 45 сантиметрів.

16:07
Нагадали про загрозу. Йододефіцит та Чорнобильська радіація спричинили зростання кількості захворювань щитоподібної залози. І сьогодні – це одна з найпоширеніших паталогій ендокринної системи серед дорослих і дітей. Ця проблема турбує медичних фахівців.

15:44
21 травня центральні вулиці Івано-Франківська наповняться музикою усіх напрямків та стилів. Традиційно у третю суботу травня на вулиці своїх міст виходять сотні музикантів, професіоналів та аматорів, які грають і співають свою музику.

15:20
10 травня о 05:35 селищі Рожнятів виникла пожежа магазину «Елегія». Вогнем знищено перекриття магазину. Причина виникнення пожежі встановлюється.

14:52
За січень - квітень 2016 року від платників податків Калущини до бюджету надійшло 158,7 млн. грн. податків та зборів, з них 68,3 млн. гривень - до державного бюджету та 90,4 млн. гривень до місцевих бюджетів.

14:31
Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області спільно з екологами, Нацполіцією та прокуратурою викрили у Рожнятівському районі факти нанесення збитків екології на понад один мільйон гривень посадовцями нафтовидобувного підприємства.

14:10
Робочий візит Порошенка до Великої Британії мав відбутися 11-12 травня, президент планував взяти участь в антикорупційному саміті в Лондоні.

13:39
В Народному домі м. Івано-Франківська відбулися урочистості з нагоди 45-річчя від дня заснування обласної організації Національної Спілки письменників України.

13:17
В день відзначення Дня Матері та Міднародного Дня сім’ї з ініціативи Департаменту молодіжної політики та спорту, міський голова Руслан Марцінків привітав батьків у котрих народились діти в День міста Івано-Франківська! На День міста на світ з'явилось 11 нових іванофранківців: 8 хлопчиків і 3 дівчинки.

12:52
Голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк під час першого Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Карпатський простір», що відбувся в Івано-Франківську 6 – 8 травня, зустрівся з міністром культури України Євгеном Нищуком.

12:18
10 травня, в центрі Франківська по вулиці Шевченка, 3 міські активісти продовжили перетворення занедбаного дворику у зелену арт-зону для франківців.

11:40
8 травня 2016 р. о18.00 год. на площі Ринок відбувся  молодіжний концерт до Дня міста «Вічно юний Івано-Франківськ».

11:17
На Вічевому майдані відбулися урочистості з нагоди ста днів роботи Патрульної поліції Івано-Франківська.

10:54
У вихідні 14 – 15 травня в селі Космач Косівського району відбудеться гуцульський етно-фестиваль “Великдень у Космачі”. Це продовження Великодніх свят, а  також популяризація автентичної, традиційної української культури, пізнання свого народу, його історії, культури, традицій, звичаїв.

10:32
Голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк та депутати пропагують активний спосіб життя та на своєму прикладі показують, що необхідно розвивати всі види дозвілля.

10:08
10 травня  відбулось засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

9:40
6 травня в с. Джурові на Снятинщині на базі спортивного борцівського клубу «Ластівка» відбувся ІІІ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Звитяжне коло».

9:16
У січні-квітні поточного року підприємства і підприємці Долинського району сплатили до бюджету 72,6 млн. грн. єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зокрема, в квітні цього року платниками перераховано 17,8 млн.  грн. ЄСВ.

8:53
В рамках святкування Дня міста та Дня Матері 8 травня 2016 року на площі Міцкевича педагоги-організатори міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання спільно з відділом сім’ї та гендерної політики Івано-Франківської міської ради організували творчі майстерні «Творю своїми руками сім’ю майбутнього».

8:31
Аварії, внаслідок яких травмувалися 4 людей, сталися через нехтування Правилами дорожнього руху як мотоциклістами, так і іншими його учасниками. Зважаючи на те, що мотосезон набирає обертів, працівники поліції спонукають цю особливо вразливу категорію до дисципліни та обачливості на дорозі.

8:04
Учасники фестивалю святковою ходою пройшли від міської ратуші до музею Писанкового розпису, покладаючи квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної сотні, пам’ятника Тарасу Шевченку та пам’ятника Івану Франку.

7:37
Надвірнянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст.289, ч.2 ст. 28, ч.1 ст. 357, ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України щодо двох місцевих жителів.

7:16
З ініціативи Івано-Франківського обласного та міського об’єднання ВУТ «Просвіта» ім.Т.Шевченка, «Молодої Просвіти» Івано-Франківщини 11 травня 2016 року у приміщенні НД «Просвіта» (вул.Грушевського,18) відбудеться презентація книги поезій Василя Клічака «Вздовж дарованих Божих днів» та зустріч з автором.

6:44
11 травня о 15:00 в облдержадміністрації в каб. 321 під головуванням заступника голови ОДА І. Пасічняка та першого заступника голови обласної ради В. Гладія відбудеться засідання експертної ради з питань книговидання .

Попередній день   Наступний день