Попередній день   Наступний день

22:18
Коломийською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)  Кримінального кодексу України щодо 50-річного майстра лісу.

21:53
11 травня 2016 року під час чергового засідання Кабінету Міністрів України Міністр екології та природніх ресурсів Остап Семерак підняв питання про масову вирубку лісів Карпат у межах природно-заповідного фонду без отримання лімітів на використання природних ресурсів.

21:30
Сьогодні, 12 травня, президент України Петро Порошенко підписав ухвалений сьогодні закон, який дозволяє обіймати посаду генпрокурора особі без юридичної освіти, про що повідомив на своїй сторінці в twitter.

20:57
В Івано-Франківську відкрили анотаційну дошку українському поету, сатирику, перекладачу та журналісту Миколі Карпенку

20:35
При обласній державній адміністрації та обласній раді з метою реалізації рішення обласної ради від 18.03.2016 року № 113-4/2016 “Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України” створена комісія із встановлення осіб бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України.

20:05
12 травня Івано-Франківський міський суд оголосив вирок у резонансній справі Руслана Коцаби, якого звинувачують у державній зраді.

19:47
У середу, 11 травня, помер демобілізований боєць АТО Ярослав Приймак.

19:23
В Тлумачі внаслідок зіткнення з автомобілем травмований восьмикласник, у Косові – 10-річний велосипедист. Тим часом в Івано-Франківську правоохоронці розшукують водія легковика, який збив 17-річного велосипедиста та утік з місця події.

18:52
За січень-квітень 2016 року до зведеного бюджету Івано-Франківщини надійшло 1880,7 млн. грн. податків і зборів, що на 636,3 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 1022,1 млн. грн., до місцевих бюджетів – 858,6 млн. грн. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

18:31
Нещодавно КП „Центр розвитку міста та рекреації” спільно з Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою провели комісійне обстеження стану дерев в парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка та на міському озері.

18:06
Сьогодні - Всесвітній день медичної сестри. Хоча фактично святу вже більше ста років, офіційно воно було засновано тільки в 1971 році. День медичної сестри відзначається з моменту об’єднання сестер милосердя з 141 країни в професійну громадську організацію - міжнародну раду медичних сестер.

17:43
11 травня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено 2 застарілі боєприпаси часів ІІ Світової війни: артилерійський снаряд, виявлений в селі Крихівці Івано-Франківської міськради на відкритій території біля житлового будинку; ручну гранату, виявлену на присадибній ділянці в селі Тишківці Городенківського району.

17:18
До Коломийського відділу поліції надійшли повідомлення від двох мешканців району про крадіжки із їхніх помешкань. Потерпілі розповіли, що в той час, коли їх не було вдома, з їх будинків було викрадено гроші та ювелірні вироби.

16:54
Про продаж на аукціоні в електронній формі ЄМК ДП „Коломийський експериментальний завод програмованих радіоелектронних учбових терміналів „ПРУТ” за адресою: м.Коломия, вул.Валова, 48.

16:33
У 2015 році викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря порівняно з 2014 роком зменшились на 2,1% та становили 223,9 тис.т, або 7,8% загальнодержавних викидів.

16:07
За проходження навчальної практики та захисту дипломного проекту викладач вимагав від студента неправомірну вигоду. Після отримання коштів чоловіка затримали правоохоронці.

15:45
Сьогодні вночі, 12 травня, була нанесена основна частина нової розмітки на вул. Новгородській. В зв’язку з цим по вулиці Новгородській кардинально змінюється схема організації дорожнього руху.

15:18
Аналітична організація "Conference board of Canada" (CBC) проведе дослідження з пошуку українських виробників, здатних експортувати конкурентоспроможну продукцію до Канади, заявив виконавчий директор CBC Пол Дарбі.

14:55
У райцентрі 38-річний чоловік, підійшовши до автомобіля потерпілого, відчинив дверцята та завдав йому декілька ударів в обличчя.

14:32
З 2016-го сертифікати ЗНО будуть дійсні не менше 2-ох років. Про це повідомила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час вчорашнього засідання Уряду. “Зараз напрацьована така методологія зовнішнього незалежного оцінювання, коли можна говорити про те, що сертифікати ЗНО можуть бути дійсними впродовж 2-3 років”, - повідомила Міністр.

14:06
В Івано-Франківській обласній клінічній лікарні відбулося засідання координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу, в якому взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, директор департаменту охорони здоров'я ОДА Мирон Матейко, керівники лікувальних закладів, профільні спеціалісти.

13:40
Вчора зранку, 11 травня, в Коломиї розпочався рейд міліції разом з КП «Муніципальна дружина». За дві години на чотирьох людей складено 5 адміністративних протоколів поліцією за ст. 160 КУпАП та 3 протоколи за ст. 160 КУпАП інспекторами «Муніципальної дружини».

13:23
О 20:26 в селі Дубовиця Калуського району виникла пожежа господарського комплексу. Вогнем знищено приміщення стодоли, покриття по всій площі будівлі та дерев’яні конструкції даху, 2 м куб. дров, пошкоджено стіни споруди, 500 кг грубих кормів.  Попередня причина виникнення пожежі – попадання розряду блискавки.

12:50
Україна посідає восьме місце у світі за загальною кількістю вимушених переселенців. Про це свідчить дослідження Центру моніторингу з питань внутрішньо переміщених осіб Норвезької ради з питань біженців, коментує Українська правда.

12:24
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області визначила підрядника ремонту моста через Дністер на дорозі місцевого значення Лука-Коломия.

11:42
Цього року вступна кампанія до вишів триватиме 11-27 липня. Про це повідомила перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун під час брифінгу. За її словами, у цьому році термін вступної кампанії - коротший, інформує Еспресо

11:17
До правоохоронців Калуського відділу поліції, звернувся 27-річний мешканець міста, який повідомив, що телефонні шахраї заволоділи його грошовими коштами на загальну суму близько 27 тис. гривень.

10:52
Івано-Франківськ визначив виконавців послуг із озеленення міських територій.

10:31
У рамках відкриття ІХ Всеукраїнського фестивалю «Писанка» в музеї писанкового розпису урочисто презентували диво-килим Володимира Бонка з Миколаєва. 1008 писанок, виконаних шпильковою технікою, поєднали в одній роботі.

10:09
На пропозицію представників Івано-Франківської обласної асоціації учасників та ветеранів АТО відбулася нарада щодо вирішення земельних та квартирних питань для учасників АТО та їх сімей.

9:42
У «Bukovelbike Park» закінчують останні приготування до початку вело сезону, старт якого заплановано на 21 травня.

9:20
11 травня в Івано-Франківську відбулося засідання експертної ради з питань книговидання.

8:55
Фахівці Головного управління ДФС в Івано-Франківській області з початку року провели 73 перевірки суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. В ході проведення контрольно-перевірочних заходів виявлено 37 порушень вимог чинного законодавства у сфері обігу зазначених підакцизних товарів.

8:30 | Коментарів: 1
Ініціатором та організатором антимагазину, в якому не треба платити грошей за крам, є голова ветеранської організації Андрій Долик. Ідею влаштувати "соціальний маганзин", - так називають подібні заклади за кордоном, - голова обласної Спілки учасників АТО Андрій Долик привіз з Польщі, пише Курс.

8:06
Коломийські правоохоронці затримали підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень 53 – річному чоловікові.

7:42
На сайті Коломийської міськради запрацював портал електронних петицій. Відтепер коломияни зможуть всі свої ініціативи та колективні звернення донести до міської влади за допомогою цього сервісу.

7:13
Міс Нафти і Газу

6:41
12 травня, у четвер, о 12:00 на збірному пункті обласного військкомату відбудуться урочисті проводи призваних на строкову військову службу.

Попередній день   Наступний день