Попередній день   Наступний день

22:28
Сьогодні, 17 травня Івано-Франківським міським судом задоволено клопотання прокуратури області про обрання запобіжного заходу у виді взяття під варту стосовно заступника начальника відділу територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України.

21:59
14 – 15 травня у спортивному залі Прикарпатського національного університету м.Івано-Франківськ відбувся ІІ-й фінальний тур відкритого чемпіонату області з волейболу серед жіночих команд.

21:30
Колектив Держкомтелерадіо підтримає 19 травня загальнонаціональне свято-флешмоб «День вишиванки» та закликає усіх працівників інформаційної та видавничої галузей долучитися до нього.

20:53
Вночі 19 травня на високогір'ї Карпат заморозки на поверхні ґрунту та в повітрі 0-5º морозу.

20:31
Казковий живопис для наймолодших шанувальників. Місцеві художники Марта Бельмега та Юрій Пітчук розмальовують фасади міських дитячих садків.

20:08
Сьогодні, 17 травня, відбулось засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму.

19:43
В Управлінні ДСНС в області побувала делегація канадських рятувальників із міста Едмонтон, провінція Альберта.

19:18
15 травня в селі Долина відбулось вшанування пам’яті Василя Бринського та відзначення 120-ої річниці з дня його народження.

18:54
У Івано-Франківську працівники поліції охорони в Івано-франківській області затримали жінку, яка намагалася здійснити крадіжку в супермаркеті.

18:35
Команда Надвірнянщини з тренером Олександром Бойком у складі збірної команди України взяла участь у відкритому чемпіонаті Європи з КУНГ-ФУ у розділі САНЬДА (вільний бій) у місті Львові 12-15 травня.

18:03
Злочин проти довкілля виявили верховинські правоохоронці спільно з працівниками Верховинського районного лісгоспу. У його вчиненні обґрунтовано підозрюють одного з місцевих мешканців.

17:42
За ініціативою молодих активістів міста Городенки та депутатів міської ради пропонується облаштувати на розі вулиць Л.Курбаса та С.Дідича на земельній ділянці напроти колишнього кінотеатру ім. Ю.Гагаріна – Сквер закоханих.

17:19
Сьогодні, 17 травня, в приміщенні дитячого садочка № 10 відбулося підписання Кредитного та Грантового Договорів між Івано-Франківською міською радою та Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO).

16:57
Словацьке агентство з розвитку інвестицій та торгівлі (SARIO) проводить 25 травня 2016 року у м. Нітра у великому виставковому центрі «Agrokomplex Nitra» щорічну міжнародну конференцію «Міжнародний день технічної кооперації 2016» у рамках 23-ї Міжнародної машинобудівельної виставки.

16:36
Голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк провів ряд зустрічей з високопосадовцями Кабінету Міністрів України та народними депутатами України.

16:08
До Івано-Франківська приїдуть американські лікарі. Два хірурги, пластичний хірург та уролог проводитимуть операцій по видаленню пухлин, реконструкції після поранень, операцій та опіків тощо.

15:42
По це повідомив сьогодні, 17 травня, під час оперативної наради у міського голови директор  департаменту освіти і науки Ігор Смаль.

15:20
Президент Петро Порошенко присвоїв співачці Джамалі, яка перемогла на Євробаченні-2016, звання народної артистки України.

14:55
З нагоди відзначення Дня Університету в міському парку культури та відпочинку імені Шевченка відбулося свято - Науковий фестиваль.

14:32
Днями на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з кафе, що в Івано-Франківську. На місце спрацювання тривожної кнопки відразу було направлено наряд групи затримання.

14:05
Мета конкурсу – підтримати ініціативи громадських організацій до Всесвітнього дня паліативної допомоги у 2016 році, що відзначається у другу суботу жовтня,  спрямовані на покращення поінформованості суспільства щодо права на отримання якісної паліативної допомоги всіма категоріями населення.

13:42
За цей титул змагались 14 красунь з міста і району. Перемогу здобула 17-річна Вікторія Гальчук, повідомляє НТК.

13:17
Прикарпатські митники за 4 місяці п.р. виявили 43 факти порушень митних правил на суму 263 млн.гривень. Про це повідомили на Івано-Франківській митниці ДФС.

12:50
16 травня в Івано-Франківську відбулася зустріч міської влади  з офіційною делегацією фахівців в галузі засобів масової інформації з Ізраїлю. На зустрічі були присутні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, його заступник з економічних питань Богдан Білик та секретар міської ради Оксана Савчук.

12:26
Патрульні двічі оштрафували депутата обласної ради.

11:42
Співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою Нацполіції викрили в Івано-Франківську на хабарництві двох працівників поліції.

11:18
З нагоди відзначення 76-річчя Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося урочисте засідання Вченої ради.

10:56
16 травня відбулося засідання тимчасової комісії щодо незаконної забудову на берегах міського озера. Цього разу засідання було виїзним і відбувалось поряд з скандальною забудовою.

10:33
16 травня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відвідав одне з найпотужніших підприємств міста – «Tyco Electronics». Детальніше про специфіку та перспективи виробництва розповів його генеральний директор Олександр Гьотц.

10:15
5 квітня 2016 р. набрав чинності наказ Міністерства юстиції України від 28.03.2016 р. № 898/5 «Про врегулювання відносин, пов’язаних з державною реєстрацією речових прав на нерухоме майно, що розташоване на тимчасово окупованій території України».

10:10
Під головуванням голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулася нарада з питань функціонування об’єднаних територіальних громад Прикарпаття.

9:39
Громадська організація “Творча Криївка” організовує 25 заїзд бійців АТО в Карпати на творчо-туристичну реабілітацію та просить всіх бажаючих допомогти.

9:17
Днями на батьківщині новеліста Василя Стефаника відбулися урочисті заходи у рамках відзначення 145-ї річниці від дня народження письменника світової слави. Участь у заході взяли заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, керівники району, науковці, дослідники творчості В. Стефаника, учасники Міжнародної науково-теоретичної конференції.

8:52
Доцент кафедри патоморфології та судової медицини ІФНМУ Віктор Костюк нещодавно повернувся із зони АТО.

8:30
З 15 по 17 липня на Прикарпатті проходитиме Березів Бандер фест – етнофестиваль, в патріотичному дусі, на якому можна буде  не лише насолодитися якісною українською музикою, а й гарно відпочити, насолоджуючись чарівною красою Карпат.

8:08
Упродовж двох днів, 14-15 травня, на території сіл Кривопілля (Верховинського району) та Поляниця (Яремчанської міськради) відбувалися змагання з автомобільного спорту «Трембіта Гірська» та «Трембіта Буковель».

7:36
Мирослав Скорик зі світовою прем’єрою концерту “Три С”

7:14
З 17 травня до 20 червня в приміщенні Ратуші вперше в Івано-Франківську експонуватимуть унікальну виставку мікро-мініатюр відомого майстра Володимира Казаряна. З цієї нагоди 17 травня о 13:30 год. у міській Ратуші відбудеться прес-конференція з автором робіт, а о 14:00 год. - відкриття виставки.

6:42
17 травня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день