Попередній день   Наступний день

22:31
Днями в Калуській центральній районній лікарні відбулось відкриття рентгенологічного відділення після капітального ремонту.

21:49
З нагоди Дня вишиванки учні та вчителі Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, одягнені у вишиті сорочки, влаштували велопробіг центральною вулицею міста. Повідомляє Регіональний часопис “Яремчанський вісник”.

21:26
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури області заявлено позов в інтересах держави в особі Вигодської селищної ради про стягнення із суб’єкта господарювання понад 360 тисяч гривень боргу

20:54
В Рогатині на підтримку реабілітаційного центру «Енотера-Карпати» відбувся благодійний концерт Лілії Юрків «Крок до мрії». В будинку культури звучали відомі пісні «Я піду в далекі гори», «Перший сніг», «Мамо», і виконувала їх гарна, талановита і мужня дівчина з Долинщини, що власним прикладом показала: не можна в житті здаватися.

20:30
Фігурантом кримінального провадження, розпочатого за фактом крадіжки майна з приміщення медзакладу, став 38-річний місцевий мешканець.

20:08
Сьогодні, 19 травня, відбувається засідання комісії Івано-Франківської обласної ради з питань захисту учасників АТО та їхніх родин. Необхідний кворум з депутатів не вдалось зібрати тож комісія не голосувала, але провела засідання, розглянувши всі питання порядку денного.

19:42
Івано-Франківська міська рада постійно співпрацює з громадськими організаціями, які представляють інтереси учасників АТО.

19:20
З 16 травня на центральному ринку Івано-Франківська запрацював медичний пункт. Під час спілкування Руслана Марцінківа з працівниками ринку – це було їхнім основним проханням. Тому міський голова особисто ініціював угоду між органами виконавчої влади, Центральною міською лікарнею та керівництвом ринку з облаштування робочого місця для медсестри.

18:52
Візит відбувся в рамках реалізації в Богородчанському районі проекту «Придбання сучасного медичного обладнання для Богородчанської центральної районної лікарні».

18:29
Укрзалізниця відкрила продаж квитків на поїзд № 260/259 Миколаїв — Івано-Франківськ, який курсуватиме в літній період, повідомляє УНН.

18:08
З метою ознайомлення зі станом  впровадження в районі проекту Уряду Японії за програмою «Кусаноне» Коломийський район відвідала делегація посольства Японії в Україні на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Шігекі Сумі.

17:45
Косівська міська рада, ГО Karpaty Travel за підтримки Британської Ради в Україні ініціювали конкурс «Створення бренду міста Косів».

17:19
 Понад 40 молодих прикарпатців взяли участь у триденній пішій прощі до Святоуспенської Унівської Лаври, організованій Церквою святого мученика Йосафата у Бурштині та осередком обласної організації “Молода Просвіта” на чолі з Віталієм Грицюком. Пішки долали майже 66 кілометрів, а учасники ініціативи “Бостон байк” – на велосипедах.

16:58
Сьогодні, 19 травня, в Івано-Франківську до Дня вишиванки  у сквері біля центрального корпусу Медичного університету у вишиванки одягли пам’ятник “Руській трійці”.

16:33
Відбулося виїзне засідання постійної комісії Верховинської районної ради з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, будівництва, туризму, екології, лісового, сільського і дорожнього господарства, комунальної власності, розвитку малого та середнього бізнесу.

16:05
 Сьогодні День вишиванки - національного одягу українців. Цього дня заохочують усіх піти на роботу чи на навчання у вишиванці. Цей день має на меті збереження   українських цінностей та їх популяризація.

15:40
Як, зазначив начальник ДПІ у Городенківському районі Руслан Колодій, за результатами цьогорічної кампанії декларування, громадянами Городенківського району подано 340 декларацій про майновий стан і доходи, отримані ними у 2015 році. Сума задекларованих доходів склала 17,83 млн. грн.

15:18
Цими днями група обдарованих дітей з Івано-Франківська перебуває у Римі, в рамках проекту „Діти за мир в усьому світі”. Троє учасників групи є учнями Школи розвитку сучасних мистецтв „Star Team”.

14:56
Верховна Рада перейменувала місто Дніпропетровськ на Дніпро. За відповідний проект постанови проголосувало 247 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

14:28
Україна взяла участь у Міжнародному дипломатичному конкурсі традиційного національного одягу, організатором якого виступає “The Diplomat Magazine”.

14:03
19 травня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з директором департаменту житлово-комунальної політики і благоустрою Михайлом Смушаком перевірили хід виконання робіт з благоустрою парку в мікрорайоні Княгинин, навколо лемківської церкви.

13:42
У суботу, 21 травня, в центрі Івано-Франківська відбудеться фестиваль “День вуличної музики”, де буде багато різних локації , зокрема “Творча Криївка”, на якій проводитимуть різні майстер-класи.

13:30
Працівники ГУ НП в Івано-Франківській області встановлюють місце знаходження неповнолітньої мешканки Маланій Діани Ігорівни, 13.03.2000 року народження.

13:18
18 травня об 11:25 в селі Липовиця Рожнятівського району виникла пожежа  житлового будинку. Вогнем знищено покриття будинку, пошкоджено речі домашнього вжитку, електричний лічильник. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення.

12:56
З початку року землевласники та землекористувачі Коломийщини вже перерахували до місцевого бюджету 7,9 млн. грн. земельного податку. При цьому, левову частку надходжень - 6,6 млн. грн. - сплатили суб’єкти господарювання – юридичні особи. Від фізичних осіб підприємців та громадян надійшло 1,3 млн. гривень. Про це повідомила перший заступник начальника Коломийської ОДПІ Наталія Котурлаш.

12:26
За сприяння департаменту охорони здоров’я обласної держадміністрації та обласного комітету профспілки працівників охорони здоров’я 17 травня в Івано-Франківську відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль аматорського мистецтва “Мелодії душі” серед працівників закладів охорони здоров’я з усіх регіонів України.

11:42
17 травня у Будинку культури села Витвиця відбулись збори голів територіальних громад, за участі активу сіл, які входять в проект Витвицької об’єднаної територіальної громади.

11:21
Івано-Франківськ став третім містом, до якого зі світовою прем’єрою у рамках концертного туру приїхав визначний український композитор Мирослав Скорик.

10:58
Надвірнянська міська рада вирішила розширити кладовище у селі Мозолівці Надвірнянського району.

10:26
Постановою Кабінету Міністрів України від 27.04.2016 № 319 „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” (набрала чинності 30.04.2016) внесено зміни

10:05
Міністерство освіти і науки ініціює зменшення держзамовлення на навчання у вищих навчальних закладах на 10,8% в 2016 році порівняно з 2015 роком.

9:44
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук разом з дружиною Людмилою зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Шіґекі Сумі та його дружиною Томоко Сумі.

9:21
Просимо власників тимчасових споруд (гаражів), які знаходяться за адресою вул. Хоткевича 67 а, надати документи, які посвідчують право на встановлення таких тимчасових споруд (гаражів), в Муніципальну інспекцію з благоустрою за адресою вул. Незалежності 7, до 26 травня 2016 року.

8:54
Державна фіскальна служба України листом від 10.05.2016 р. N10299/6/99-95-42-02-16 повідомила про подання юридичною особою уточнюючої декларації з податку на нерухоме майно при продажі посеред року нерухомого майна.

8:31
“Школа мистецтв LEDi” та ГО Скайленд оголошують кастинг для молодих акторів.  Це шанс взяти участь в зйомках нового молодіжного фільму.

8:04
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області визначила підрядника для виконання поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Н-10 Стрий-Мамалига.

7:41
Упродовж січня – квітня 2016 року платники Івано-Франківська для підтримки обороноздатності України сплатили 2,2 млн. грн.  військового збору, зокрема у квітні надійшло  0,6 млн. грн.

7:13
У Богородчанах з ініціативи голови райдержадміністрації Франка Єжака і за підтримки експертів з реформування місцевого самоврядування Марії Баран та Юрія Стефанчука відбулася нарада з сільськими головами потенційної Солотвинської ОТГ щодо консультативної роботи з питань об’єднання територіальних громад.

6:44
Олексію 27 років, він учасник Українського списку Форбс до 30, консультант по брендингу і сторітейлингу, співзасновник брендів: Sammy Icon – кольорові шкарпетки, білизна, MORZA – персоналізовані браслети, Clan-P – одяг, One Factory – молодіжні магазини, 5000 Miles – бренд спортивних аксесуарів.

Попередній день   Наступний день