Попередній день   Наступний день

22:24
Вчора в районі Станиці Луганської загинув офіцер з Івано-Франківщини. Про це повідомив під час круглого столу щодо ходу впровадження гуманітарного проекту Збройних Сил України «Евакуація-200» начальник Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ  Олексій Ноздрачов.

21:59
Сьогодні, 24 травня, в Івано-Франківську підприємці зібрались за круглим столом і обговорили, що ж змінилось для бізнесу міста за підсумками 200-денної роботи влади Івано-Франківська.

21:33
Нещодавно з португальського міста Порто повернувся студент третього курсу медичного факультету ІФНМУ Назар Гривул, який брав там участь у змаганнях з гирьового спорту – Чемпіонаті Європи серед чоловіків та аматорів і Чемпіонаті світу серед студентів.

20:58
Сьогодні, 24 травня, відбулось засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань регіональної політики, децентралізації та розвитку місцевого самоврядування.

20:30
Прикарпатці, які пішли захищати суверенітет держави добровільно, повинні мати відповідний статус і користуватися соціальними пільгами, як інші учасники бойових дій. Ми вже повідомляли, для цього при обласній державній адміністрації та обласній раді діє комісія зі встановлення осіб  бійців-добровольців.

20:08
6 Державна пожежно-рятувальна частина (м.Калуш, вул.Євшана 28), та Державний пожежно-рятувальний пост (смт. Войнилів) запрошує на роботу  чоловіків для заміщення вакантних посад пожежних-рятувальників, водіїв. Кандидати на посаду пожежних - рятувальників повинні мати військовий квиток, довідку про несудимість.

19:45
Ірина П’ятничук (кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і аудиту університету ім. Короля Данила Галицького) успішно завершила стажування в програмі ЄС Erasmus+ «EUSDR 2nd Youth Platform: Learning Pathways to Social Cohesion – Synergies between Formal and Non Formal Learning, 18-19 May 2016, Vienna.

19:20
У Надвірні продовжується капітальний ремонт районного будинку культури. До проведення ХХІІ Міжнародного Гуцульського фестивалю зроблено фасад та його оздоблення.

18:57
Організатори театральної програми Porto Franko Gool Fest обіцяють цікаву, неординарну та насичену програму, як найтеатральнішого мистецтва, так і поєднання різних видів мистецтв. А все тому, що одним з девізів фестивалю є симбіоз різних мистецтв, різних локацій, інколи, дуже несподіваних, повідомляється на сторінці фестивалю у Facebook.

18:33
За результатами щорічного вибіркового опитування домогосподарств Івано-Франківської області щодо розповсюдженості тютюнопаління, яке проводилося органами державної статистики наприкінці 2015 року серед осіб віком 12 років та старше, 16% наших краян зазначеного віку мають цю шкідливу звичку (у 2010 році – 18,8%).

18:04
23 травня о 14:10 до начальника Ворохтянського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що на вершині гори Пожежевська поблизу селища Ворохта Яремчанської міськради потребує допомоги турист із Києва.

17:41
Сьогодні, 24 травня, заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда під час оперативної наради доповів про стан виконання доручень міського голови щодо соціально-побутових умов та інших питань учасників АТО.

17:20
23 травня Івано-Франківська міська рада підписала меморандум про співпрацю з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти й газу та з Івано-Франківським університетом права ім. Короля Данила Галицького.

16:53
23 травня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 8 застарілих боєприпасів часів ІІ Світової війни: в селі Загвіздя Тисменицького району - 1 артилерійський снаряд, виявлений в лісі; в селищі Делятин Надвірнянського району - 7  мінометних мін, виявлених на одній із присадибних ділянок.

16:32
У рамках святкування Дня науки в Україні вперше було проведено церемонію вручення премії Scopus Awards Ukraine, започатковану компанією Ельзевір та Міністерством освіти і науки України.

16:08
Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська повідомляє, що 1 червня 2016 року розпочинається реєстрація дітей у ДНЗ №35 «Вишиванка».

15:43
Дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні увечері в селі Турка. Це друга в цьому місяці аварія зі смертельним наслідком

15:20
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся із представниками ГО «Самооборони» області.

14:57
26 червня 2016 року у селі Верхній Ясенів (урочище «Запідок») Верховинського району відбудеться обласне свято «Полонинське літо – 2016».

14:35
За останню добу, 23 травня, внаслідок ворожих обстрілів в зоні анти-терористичної операції загинуло сім військовослужбоців ЗСУ, та ще дев’ять поранено, інформує прес-служба РНБО.

14:07
23 травня о 06:57 в Калуші по вулиці Січових Стрільців виникла пожежа в кімнаті на 4-му поверсі 5-ти поверхової будівлі гуртожитку «Дружба». Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено меблі, вікно. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

13:45
 23 травня відбулось засідання президії Івано-Франківської обласної ради, на якій розглядали питання, які виноситимуться на перше пленарне засідання сесії Івано-Франківської обласної ради, яке пройде 26 травня.

13:19
Газовики попереджають: усі жителі Прикарпаття повинні встановити прилади обліку газу - лічильники. Зараз деякі іванофранківці можуть скористатися можливістю зробити це безкоштовно.

12:53
Жителька Рожнятівського району перебуває в Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні з підозрою на ботулізм. Про це повідомили в Санепідслужбі Івано-Франківської області.

12:35
23 травня в громадському ресторані “Urban Space 100″ відбулась презентація першого коміксу про місто Франкове – “Франек, добрий ранек”.

12:10
З початку року працівники фіскальної служби Івано-Франківщини провели 10 перевірок юридичних осіб та 12 перевірок фізичних осіб – підприємців з питань дотримання ними діючого законодавства при виплаті доходів громадянам. У всіх випадках податківці встановили факти порушення норм податкового законодавства та донарахували до бюджету 930,5 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску.

11:43
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Басараб та голова обласної ради Олександр Сич зустрілися із делегацією Представництва Європейського Союзу в Україні.

11:20
23 травня в Івано-Франківську на вул. Волинській, 2 відкрили анотаційну дошку Миколі Ясінському. Так вшанували легендарного станиславівського бойовика ОУН на псевдо «Льолько». Він був членом спецпідрозділу «Летюча бригада» Української військової організації.

10:53
Процесуальний керівник прокуратури Львівської області погодив повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.10 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням) 30-річному раніше судимому мешканцю Івано-Франківської області.

10:31
Зловмисницю «на гарячому» затримав працівник охорони крамниці.

10:08
Опитування відбувається в рамках проекту «Український самоврядно-громадський стандарт», який реалізовує польська неурядова організація Фонд Менеджерських Ініціатив.

9:44
У рамках реалізації заходів проекту ЄС «Івано-Франківська область - край для туризму» 22 травня представники департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської облдержадміністрації презентували туристичний потенціал Прикарпаття на XI Буковинському туристичному ярмарку, який відбувався на вул. Головній вздовж Центрального парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка.

9:20
У місті Івано-Франківську 22-річний чоловік викрав у місцевої жительки ноутбук, який наступного дня продав, але нещодавно був виявлений правоохоронцями.

8:54
Відділ культури Коломийської райдержадміністрації спільно з громадським об’єднанням «Спілки учасників АТО Коломиї та Коломийського району» провели благодійний вечір пісні та поезії воїнів АТО "Фронтова поезія", присвячений Дню Героїв.

8:33
Голова Городенківської райдержадміністрації Богдан Кобилянський спільно із сільським головою Тарасом Цебрієм та заступником начальника відділу освіти РДА Юрієм Лахманом побували у Семаківській загальноосвітній школі, оглянули проведення капітального ремонту будинку, в якому планується відкрити актову залу.

8:08
Галицькі поліцейські у 30-річного мешканця району вилучили кастет. Правопорушнику загрожує покарання - від штрафу до позбавлення волі на термін до трьох років.

7:41
24 травня о 17.00 год. у 311 каб. виконавчого комітету міської ради відбудеться засідання тимчасової контрольної комісії ради щодо незаконної забудови навколо міського озера.

7:15
24 травня 2016 р. о 15:00 год. у приміщенні Туристично-інвестиційного центру (вул. Галицька, 4а / Ратуша) відбудеться круглий стіл за участі представників Коаліції малого та середнього бізнесу Івано-Франківщини, Ради підприємців м. Івано-Франківська, органів влади та місцевого самоврядування, громадськості та народних депутатів України від Прикарпаття.

6:41
24 травня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день