Попередній день   Наступний день

22:29
Комунальники розпочали вуличний благоустрій Опришівцях. Спершу ремонтні роботи проводяться на перехресті Василишина- Коновальця. Тут заплановано облаштувати пішохідні доріжки та зупинку громадського транспорту. Даний мікрорайон перебуває в складі міської ради понад півстоліття. Проте реконструкція вуличної інфраструктури виконуються вперше.

21:58
Коломийський драматичний театр імені Озаркевича запрошує всіх шанувальників театрального мистецтва у суботу, 28 травня, на народну драму «Земля», початок о 18:00 годині.

21:27
31 травня з ініціативи телерадіокомпанії «Вежа» у Івано-Франківську вже десятий рік поспіль відбудеться улюблене свято малюків та їхніх батьків – «Парад візочків».

20:53
У вівторок, 24 травня, на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра передачі «Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним». Переможцем в Івано-Франківську стала Антикварня «ШпиндеL’».

20:32
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено участь у розгляді господарським судом справи за позовом заступника керівника      Івано-Франківської місцевої прокуратури.

20:09
Днями працівники податкової міліції Івано-Франківщини в рамках проведення операції «Акциз-2016» та розслідування кримінального провадження провели обшук підприємства та вилучили з обігу партію нелегальної горілки.

19:43
Сьогодні всі члени громадських організації та учасники майбутніх атестаційних комісії, які виявили бажання прийняти участь у проведенні атестації правоохоронців Прикарпаття пройшли співбесіди з керівником ГУНП в Івано-Франківської області та представниками Міністерства внутрішніх справ України.

19:21
Сьогодні, 25 травня, в Івано-Франківську відбулася прес-конференція з приводу реструктуризації Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор».

18:58
Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Олега Гончарука та аташе з питань торгівлі посольства США в Україні Джеймса Ліндлі.

18:35
Сьогодні, 25 травня, до Украни повернулась Надія Савченко. Під час зустрічі з Президентом України Петро Порошенко в Адміністрації президента, Надії Савченко присвоїли звання Героя України і вручив орден «Золота зірка».

18:05 | Коментарів: 1
На Сході трагічно загинув 32-ох річний учасник АТО, боєць 58 бригади Володимир Дзундза.

17:42
«15 миттєвостей Інституту Мистецтв». Під такою назвою 26 травня в Івано-Франківську відкриють фотовиставку, присвячену відзначеній напередодні річниці Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

17:19
Впродовж січня - квітня 2016 року власники землі та землекористувачі – фізичні особи за користування землею перерахували до місцевого бюджету 685,5 тис.грн., що на 326,0 тис. грн. більше минулорічних надходжень. Про це повідомив заступник начальника Городенківського відділення Тисменицької ОДПІ Руслан Колодій.

16:57
24 травня працівниками групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області знешкоджено 4 застарілі боєприпаси: в місті Івано-Франківську по вулиці Достоєвського - дві мінометні міни, один підривник часів ІІ Світової війни, виявлені на відкритій території та по вулиці Старозамковій одну мінометну міну часів ІІ Світової війни також виявлену на відкритій території.

16:35
Через незаконні дії мисливців та лісників ліси національного парку "Гуцульщина" на Івано-Франківщині можуть опинитись під загрозою винищення.

16:03
Сьогодні, 25 травня, в мікрорайоні Пасічна в Івано-Франківську відкрили територіальне відділення Центру надання адміністративних послуг.

15:41
У рамках днів науки, на Прикарпатті стартувала Міжнародна науково-технічна конференція та виставка «Машини, обладнання і матеріали для нарощування вітчизняного видобутку та диверсифікації постачання нафти і газу» ІІМ – 2016, яка тривала по 20 травня.

15:20
На Прикарпатті минулої доби в ДТП одна людина загинула, ще двоє травмовані.

14:58
Завершуються роботи з благоустрою вул. Глібова. Стан ремонту оглянув і прокоментував міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків: «Ми з більших вулиць переходимо на ремонт менших.

14:32
24 травня поблизу м. Косова у лісовому масиві в урочищі «Скала» виявили тіло 59-річного жителя Косова.

14:05
На Прикарпатті налічується понад вісімсот пам’яток архітектури місцевого значення, з них 8 — національного значення. В  їх числі — унікальний дерев’яний храм Св. Духа в Рогатині. У 2013 році його внесли до списку ЮНЕСКО. Над належним збереженням святині триває клопітка праця.

13:40
24 травня о 12:55 в селі Городниця Городенківського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю, частково перекриття будівлі, пошкоджено побутову техніку, речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13:15
Сьогодні, 25 травня, народний депутат України Надія Савченко вже вилетіла в Україну.

12:53
На спецлінію «102» Долинського відділення поліції зателефонувала 39-річна жителька району, яка повідомила про крадіжку з її будинку грошових коштів в сумі 4000 гривень.

12:22
Калуш відзначить 579-у річницю.

11:40
У селі Михальче Городенківського району завершилися обласні змагання із пішохідного туризму серед учнівської молоді пам’яті Героя України, Героя Небесної Сотні Сергія Дідича.

11:17
Управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради повідомляє, що з 25 травня 2016 року у скверах Івано-Франківського національного медичного університету та на площі Адама Міцкевича будуть здійснюватися роботи із спорудження мереж зовнішнього освітлення із застосуванням парково-декоративних опор та світлодіодних світильників.

10:54
Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» у 2011 році з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків. Завдання Рейтингу - посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни і підвищення загальної культури сплати податків.

10:32
23 травня, в День Героїв, у Калуші відкрили меморіальну дошку загиблому на Донбасі Сергію Токмакову. Її встановили на фасаді будівлі ЗОШ №1, в якій він навчався, — повідомляє Кalushfm.

10:07
В облдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу» з питань пошуку, евакуації та належного поховання тіл загиблих у районі проведення Антитерористичної операції.

9:44
Молодик обравши незаконний шлях заробітку, став фігурантом кримінального провадження.

9:18
Як повідомила начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб Надвірнянської ОДПІ Марія Модіна, особлива увага податківців приділяється роботі з суб’єктами господарської діяльності, де спостерігаються факти прихованої зайнятості та заробітна плата нараховується нижче законодавчо встановленого розміру.

8:53
Ввечері 24 та протягом 25-26 травня очiкується формування дощових паводків з пiдйомами рiвнiв води на рiчках басейнів Прута і Сiрету на 0,5-1,5 м; річках Закарпаття, річках басейну Дністра в межах Iвано-Франкiвської області на 0,3-1,0 м над рiвнями на 8 годину 24 травня

8:33
25 травня о 14:00 год. в приміщенні актової зали Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника (вул. Шевченка, 57) відбудеться культурно-мистецьке свято обдарованої учнівської молоді "Ми - надія твоя, Україно!"

8:07
Прокуратурою Прикарпаття забезпечено участь при розгляді Апеляційним судом Івано-Франківської області апеляційної скарги «телефонної шахрайки».

7:37
Протягом січня-квітня 712 осіб із числа демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в Антитерористичній операції, отримували послуги служби зайнятості, з них 612 осіб мали право на отримання допомоги по безробіттю, 87 осіб працевлаштовані, 25 осіб брали участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру.

7:16
Зловмисник, як виявилося, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, а цього разу він пограбував франківчанку.

6:43
25 травня, в м. Івано-Франківську, в приміщенні Універистету права ім. Короля Данила Галицького, відбудеться кастинг на мюзикл «Король Галіції».

Попередній день   Наступний день