Попередній день   Наступний день

22:22
На базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся семінар-зустріч представників нафтогазової виробничої та наукової спільноти України з делегацією нафтогазових експертів з Норвегії з метою налагодження співпраці між підприємствами нафтогазового сектору та науковою спільнотою Королівства Норвегії та України.

21:49
Верховна Рада прийняла законопроект №4482, яким вносяться зміни до Закону України про мобілізацію, тим самим звільнивши родичів загиблих в зоні АТО військовослужбовців від залучення на службу в армію.

21:23
Найталановитіші школярі з”їхалися до Івано-Франківська на гала-концерт

20:55
Одразу чотири івано-франківські виші потрапили до рейтингу «ТОП-200 України», який на сьогодні вважається єдиним акредитованим Міжнародною Експертною Групою по Ранжуванню (IREG) академічним рейтингом в Україні, відмінною рисою якого є спроба порівняти між собою університети різних типів на основі застосування до них універсальної системи критеріїв, пише osvita.ua.

20:30
Півсотні поліцейських, які замінять колег після їх півторамісячного відрядження, проводжали керівники та колеги по службі, рідні та друзі

20:08 | Коментарів: 1
У селі Перевозець Калуського раону у власному будинку загиблого сусіди виявили тіло 72-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

19:43
2 червня у ПНУ ім. Василя Стефаника презентують книгу “Бубнище. Скельне святилище Великої Богині в Карпатах” професора Миколи Кугутяка.

19:21
В понеділок, 30 травня, близько 18 години рятувальники отримали повідомлення, що на березі річки Прут у Коломиї виявлено тіло утопленика.

18:54
31 травня в Івано-Франківську вже десятий рік поспіль відбулось улюблене свято малюків та їхніх батьків – «Парад візочків».

18:30
Вчора водій "Тойота-Корола", їдучи по вулиці Чайковського в Коломиї, збив малолітнього пішохода, який перебігав проїжджу частину дороги справа наліво.

17:45
В останній день весни до Івано-Франківська завітали незвичайні мандрівники - заслужений байкер України Андрій Клименко зі своїми товаришами.

17:18
В Івано-Франківській області створили обласну інвентаризаційну комісію з проведення державної інвентаризації радіоактивних відходів. Відповідне розпорядження підписав голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук.

16:58
29 травня о 18:19 у Бурштинському водосховищі в Бурштині Галицького району під час відпочинку втопилася 38-річна жінка із села Озеряни Галицького району. Тіло потопельниці вранці 30 травня виявили водолази Галицької рятувально-водолазної станції, підняли на поверхню та передали працівникам поліції.

16:37
З 26 по 27 травня в спортивному залі національного технічного університету нафти і газу відбувся чемпіонат Івано-Франківську з настільного тенісу серед юнаків та дівчат до 18 років.

16:16
Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак розповів про поточний капітальний ремонт на проблемих вулицях обласного центру Прикарпаття.

15:54
Департамент внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури очолить Петро Шкутяк. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

15:22
Громадяни, при спілкуванні із невідомими особами, які представляються в основному співробітниками банків, торгових підприємств й поліцейськими, беззастережно довіряють: надають повні анкетні дані, номери сім-карток мобільних операторів, рахунки, тощо що працює на руку злочинцям.

14:53

З початку 2016 року від  обстрілів бойовиків в зоні АТО загинули 42 українські військовослужбовці, 350 отримали поранення.


14:27
В обласному центрі Прикарпаття майже 100 рекламних вивісок встановлені із порушеннями.

14:09
Щойно настало тепло, як на Прикарпатті активізувалися змії. Уже маємо випадок, коли плазун вкусив людину.

13:43
Нещодавно у Чернівцях відбувся ІІ Всеукраїнський чемпіонат з хореографічного мистецтва.

13:20
До міста приїхали 17 американських медиків, які протягом тижня обмінюватимуться досвідом з українськими колегами, оперуватимуть та консультуватимуть пацієнтів.

12:44
1 червня, у середу, о 12:30 в приміщенні обласного академічного театру ляльок ім. М. Підгірянки за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 27А відбудеться присвячений Міжнародному дню захисту дітей фестиваль «Повір у себе».

12:19
4-5 червня відбудеться літературний вікенд «Від Прохаська до Пінзеля», який пройде в Івано-Франківську та Бучачі.

11:46
Під час патрулювання вулиць міста поліцейські виявили у підозрілого молодика наркотичну речовину.

11:23
В останню неділю весни “Пласт” традиційно відзначив «Свято Героїв». В Івано-Франківську у ньому взяли участь понад вісімдесят пластунів. На площі фортечної галереї “Бастіон” влаштували відкритий конкурс з маршової ходи. “Дефіляду” серед юнацьких куренів оцінювало компетентне журі.

10:51
29 травня на Косівщині відбувся автопробіг «Слава Героям України». Про це повідомив учасник пробігу Микола Симчич.

10:30
9 червня в Івано-Франківську відбудеться музична акція«Децентралізація», яка пройде в рамках міжнародного фестивалю Porto Franko Гогольfest.

10:08
Партнерство Інкубатор зелених громад  запрошує молодь взяти участь в конкурсі на кращий квест на тему Глобальних цілей сталого розвитку (ЦСР).

9:44
Особи, які стали інвалідами під час участі у масових акціях громадського протесту в Україні з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, належать до інвалідів війни (п. 10 ч. 2 ст. 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»).

9:22
А це означає, що на вулицях населених пунктів значно побільшає дітей. Щоб їх відпочинок не затьмарили неприємні ситуації з автопригодами, правоохоронці радять батькам частіше нагадувати школярам про безпечну поведінку на дорозі, а водіям – підвищити увагу до маленьких пішоходів та пасажирів.

8:55
Аналіз нового проекту Закону «Про обіг земель сільськогосподарського призначення» став предметом обговорення розширеного «круглого столу» під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Ярослава Паранюка.

8:30
Фінансовий результат до оподаткування великих та середніх підприємств області (без урахування результатів діяльності банків, бюджетних установ та  сільськогосподарських підприємств) за січень–березень 2016 року становив 2148,2 млн.грн збитків.

8:05
Калушани відсвяткували 579 річницю з часу першої письмової згадки про місто.

7:41
Парад візочків

7:20
У вівторок, 31 травня, о 10.15 – виїзд від ОДА представників ЗМІ для висвітлення відкриття виїзного консультативного відділення обласного клінічного центру паліативної допомоги (м. Івано-Франківськ, вул. Нова, 19 б)

6:48
31 травня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день