Попередній день   Наступний день

22:30
Сьогодні, 5 травня, колегія суддів Апеляційного суду Івано-Франківської області розглядала справу про обвинувачення Віктора Басая у шахрайстві.

21:54
4 травня о 15:26 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №9 міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на горі Мала Говерла, поблизу селища Ворохта Яремчанської міськради травмувався 31-річний турист з Києва (забій лівого плеча).

21:23
Сьогодні, 5 травня, в Івано-Франківську відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики. Розглянули питання, які будуть винесені на п’яту сесію обласної ради сьомого демократичного скликання.

20:50
У травні станом на 05.05.2016 року до міського бюджету фактично надійшло –  –  19 684,9 тис.грн.,

20:28 | Коментарів: 1
Сьогодні, 5 травня, в Україні розпочався весняний військовий призов триватиме він до 30 червня. Повістки до військкоматів отримають майже 17 тис. молодих хлопців. Проходити службу буде тільки половина з них – 8 тис., - повідомляє «112 Україна».

20:06
За останні шість місяців відбулося три етапи скорочення штатної чисельності територіальних органів Державної фіскальної служби в Івано-Франківській області.  Кількість податківців в порівнянні з минулим роком зменшилась на 377 штатних одиниць, або 33,4 відс. та становить 750 осіб.

19:40
Масовий флеш- моб просто неба. Так в Івано-Франківську відзначили Міжнародний день танцю. В мистецікій акції взяли участь понад три сотні аматорів та професійних танцюристів. Представляли різноманітні танцювальні стилі. На імпровізованій сцені – хореографи з усіх куточків Прикарпаття – виконали українські народні композиції , традиційні східні та запальні латино-амераканські танці

19:07
Авіакомпанія Міжнародні авіалінії України влітку цього року відкриє новий прямий рейс з Івано-Франківська у Гданськ.

18:55
Тисменицька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України щодо 28-річного місцевого жителя.

18:33
Центральна виборча комісія порушила Закон «Про вибори народних депутатів України», не призначивши проміжні вибори в одномандатних округах №151 (округ Тараса Кутового) та №85 (округ Ігоря Насалика) у визначений Законом термін. Про це заявили в Комітеті виборців України.

18:01
Поліцейські затримали трьох жителів Снятинського району за підозрою у вчиненні пограбування. Обставини злочину з’ясовуються у ході досудового слідства.

17:38
 Івано-Франківський краєзнавчий музей відкриває виставку “Сторінками історії нашого міста”. Мандрівку від заснування до сьогодення допоможуть здійснити література та філокартія. До речі, найдавніша друкована історія Станіславова належить СадОку БарОнчу та Алоїзу Шарловському.

17:05
На Прикарпатті бабуся силоміць залила до рота шестирічному онукові горілки. Дитині вмить стало погано. У стані тяжкого алкогольного отруєння малого забрали до лікарні.

16:52
У рамках проведення на Прикарпатті Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Карпатський простір» 6 травня в Івано-Франківському краєзнавчому музеї відбудеться показ низки фотовиставок країн-учасниць заходу.

16:30
Сьогодні, 5 травня, відбулось відкриття дитячого садочка “Вишиванка”, що збудували в мікрорайоні Пасічна.

16:06
Внаслідок наїзду невідомого наразі транспортного засобу 47-річний коломиянин отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

15:40
30-річного мешканця одного із сіл Тлумацького району підозрюють у крадіжках велосипедів та спортивного спорядження.

15:18
Від 5-го до 15-го травня обласна Держекоінспекція здійснюватиме планову перевірку на території Національного природного парку “Гуцульщина”, що  розташований у Косівському районі. Проблем тут зібралось чимало, а деякі з них тягнуться не перший рік.

14:55
4 травня о 05:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку та господарської споруди в селищі Ворохта Яремчанської міськради.

14:30
Всіх, хто має творчі та мистецькі таланти та хоче їх розвивати та виводити на широку публіку, запрошують до участі у вуличному шоу-театрі. Презентація урбаністичного проекту відбудеться 11 травня в Івано-Франківську.

14:06
Управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківського міськвиконкому закупив 12 дерев’яних будиночків для проведення ярмаркових заходів.

13:40
Жителі райцентру шляхом вільного доступу поцупили двоколісний засіб із території господарства потерпілого.

13:17
Відділ культури райдержадміністрації продовжує мистецьку акцію «Подарунок рідному місту», яка має на меті популяризацію українського мистецтва.

12:44
Зловмисник після спільного застілля у свого товариша викрав 200 доларів США.

12:10
У селі Криворівні Верховинського району відкрився Етнографічний музей старожитностей Гуцульщини. Про це у соціальній мережі Фейсбук повідомила Світлана Копитко-Ілійчук.

11:45
Нещодавно на базі Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького відбулася Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «Латинська мова і основи медичної термінології».

11:16
Під час патрулювання вулиць міста поліцейські виявили у підозрілого молодика наркотичну речовину.

10:58
За оперативними даними департаменту фінансів ОДА, станом на 1 травня до місцевих бюджетів області надійшло доходів (без врахування трансфертів) в сумі 988,6 млн грн., у т. ч. до загального фонду – 871,1 млн грн.

10:37
За видачу довідки про народження дитини медик вимагав від чоловіка породіллі неправомірну вигоду. При появі поліцейських отримані гроші лікар викинув за шафу.

10:03
13 травня 2016 р. о 10.00 год. відбудеться засідання комісії з визначення та відшкодування територіальній громаді м. Івано-Франківська збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства, за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. М.Грушевського, 21 (приміщення міської ради), 3-й поверх, каб.311.

9:41
Головне управління статистики в Івано-Франківській області поінформувало про соціально-економічне становище в Івано-Франківській області за січень - березень 2016 року.

9:19
Цієї весни лісівники помітили на території Бистрівського лісництва сліди перебування сімейства бобрів, інформує Вигодське лісове господарство.

8:59
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України щодо 25-річного жителя Коломийського району. 

8:39
Конкурс реалізовується у рамках Конгресу Ініціатив Східної Європи 2016 у Любліні (Польща).

8:19
 На Прикарпатті з робочим візитом перебуває Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак.

7:42
Верховинські правоохоронці спільно з працівниками Верховинського районного лісгоспу виявили злочин проти довкілля. У його вчиненні підозрюють одного з місцевих мешканців.

7:17
Основна ідея ініціативи полягає у створенні преценденту-історії, що може бути реплікована, повторена будь-де у місті. Історія про перетворення пасивних закритих просторів у публічні, такі, що активно і зручно використовуватимуться різними групами населення.

6:45
05 травня 2016 року в місті Івано-Франківську, міське озеро (веслувальна база), Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить легкоатлетичні змагання серед дітей та молоді з особливими потребами присвячені 354-й річниці міста Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день