Попередній день   Наступний день

11:45
Івано-Франківський “Тепловик-Прикарпаття” у виїзному поєдинку проти волочиського “Агробізнесу” здобуває один заліковий пункт.

11:22
У відпочинковому комплексі-кінотеатрі «Люм’єр» відбувся показ грузинського художнього фільму «МОІРА», претендент на премію «Оскар» (2015 рік) у номінації «Кращий іноземний фільм».

10:50
7 травня о 08:30 до працівника аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області, який здійснює чергування в приміщенні обсерваторії на горі Піп Іван Верховинського району, надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги групі туристів з міста  Березань Київської області.

10:38
8 травня майже 1000 франківців та гостей міста взяли участь у першому загальноміському велопробігу.
Стартувавши від пам’ятника Івану Франку, учасники проїхалися по вулиці Гаркуші, Грушевського, а також біля  Медуніверситету, по вулиці Січових Стрільців до Чорновола, а звідти вже до пам’ятника Шевченка, що у міському парку культури.

10:05
В Івано-Франківській обласній філармонії відбувся концерт за участю солістів Національної оперети України у супроводі симфонічного оркестру обласної філармонії у жанрі оперети, опери, мюзиклу та солістки Національного театру опери та балету Республіки Молдова імені М. Бієшу Маріани Булікану.

9:43
У рамках проведення Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Карпатський простір» у Івано-Франківському театрі ляльок імені Марійки Підгірянки презентували виставу польського народного театру А. Фредро у Львові «П’яте через десяте».

9:17
7 травня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено 3 застарілі боєприпаси часів ІІ Світової війни: дві 81-міліметрові мінометні міни, виявлені на відкритій території по вулиці Сорохтея в м.Івано-Франківську та одну 5-міліметрову мінометну міну, виявлену на березі річки Прут в смт. Ворохта Яремчанської МР.

8:55
7 травня на день заснування міста Івано-Франківська помер відомий франківський краєзнавець Михайло Головатий.

8:30
У рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області міністр культури України Євген Нищук відвідав кілька сіл Тисменицького району, де у спілкуванні з місцевою громадою обговорив можливості втілення в рамках децентралізації нового проекту Міністерства культури щодо осучаснення локальних та регіональних культурних інституцій – клубів та бібліотек, створення на їх базі потужних культурно-освітніх центрів, приведення їх до відповідності з потребами громад.

8:06
В рамках святкування Дня міста Івано-Франківська, якому 7-го травня виповнюється 354 роки, в приміщенні Ратуші відбулося відкриття “Туристично-інвестиційного центру”.

7:45
Як з’ясували працівники Коломийського відділу поліції, за кермом машини, якою увечері 4 травня було скоєно наїзд на чоловіка на вулиці Карпатській, перебував 37-річний коломиянин.

7:12
У рамках проведення Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону «Карпатський простір» на Прикарпаття із власним проектом «Наш Шевченко» завітав дует заслужених артисток України Лесі та Галі Тельнюк.

6:45
«Перший міський Екодень для дорослих та дітей», що відбудеться 9 травня цього року у парку Шевченка.

Попередній день   Наступний день