Попередній день   Наступний день

22:30
Захист прав і свобод дітей є пріоритетним напрямком роботи органів прокуратури Івано-Франківської області. Так, прокурорами забезпечується комплексний підхід до недопущення порушень прав дітей та застосування в межах повноважень заходів реагування.

21:58
Сьогодні, 1 червня, бібліотеки Івано-Франківська отримали в подарунок серію книг “Моє місто”, що були люб’язно надані видавництвом «Лілея-НВ».

21:27
Сьогодні, 1 червня, у світі відзначають Міжнародний день захисту дітей.

20:55
З прикрих випадків розпочалися шкільні канікули для 11-річного хлопчика з Коломиї, 15-річного косівчанина та 9-річної мешканки Івано-Франківська. Працівники прикарпатської поліції звертаються до дорослих, передусім батьків: безпека дітей залежить від вас.

20:34
В актовому залі Івано-Франківського обласного фтизіопульмонологічного центру відбулося засідання колегії департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, на якому проаналізували роботу стоматологічної та лікарсько-фізкультурної служб у 2015 році.

20:09
Як повідомив начальник Городенківського відділення Тисменицької ОДПІ Руслан Колодій, впродовж січня-травня 2016 року платники Городенківщини сплатили до бюджету майже 5 мільйонів гривень податку на додану вартість.

19:43
На початку роботи 5-ї сесії обласної ради головуючий Олександр Сич
 надав слово представникові громади с. Устерік Верховинського району,
 яка просить виключити її зі складу Білоберізької об’єднаної територіальної
 громади.

19:17
У Делятині пройшов фестиваль «В об’єктиві натураліста-2016».

18:51
В Івано-Франківську біля Центру надання адміністративних послуг зібралось кілька сотень людей, які хочуть записати своїх дітей в новий дитсадок "Вишиванка" в мікрорайоні Пасічна.

18:25
Постановою Центральної виборчої комісії №160 "Про реєстрацію кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року" від 31 травня 2016 року зареєстровано сім кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

18:09
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області повідомляє, що на дорогах загального користування області з 1 червня 2016 року введено обмеження руху автотранспортних засобів загальною масою понад 24 т. і навантаженням на вісь більш ніж 7 т. з 10.00 до 22.00 год. включно. 

17:46
Коломийською місцевою прокуратурою Івано-Франківської області у направлено до суду обвинувальний акт за  ч.3 ст. 185 КК України щодо двох жителів м. Суми.

17:18
Управління транспорту та зв’язку Івано-Франківського міськвиконкому повідомляє, що безкоштовний проїзд школярів триватиме до 18 червня 2016 року.

16:55
У вівторок, 31 травня, на вулиці Крихівецькій автомобіль наїхав на дівчинку, яка переходила дорогу по пішохідному переході, інформує Управління НС  ОДА.

16:31
22-річний житель району зберігав у кишені заборонений наркотичний засіб. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

16:07
2 червня в Народному домі Коломиї оберуть володарку найдовшої коси.

15:42
Навесні цього року відділ освіти Тлумацької РДА провів серед учнів шкіл району краєзнавчий конкурс «Непізнана історія мого краю». Діти збирали легенди, перекази, відомі і невідомі історії про свої населені пункти, найцікавіші з яких увійдуть до туристичного путівника Тлумаччиною.

15:17
Тисменицькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.366 та ч.1 ст.364 КК України щодо колишнього секретаря міської ради.

14:57
31 травня до чергової частини Івано-Франківського відділу поліції по телефону надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про те, що біля одного із будинків міста виявлено тіло жінки, з ознаками насильницької смерті.

14:35
За час військового конфлікту в Луганській і Донецькій областях, починаючи з 2014 року, загинули 68 дітей, поранені були 186, заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, відкриваючи засідання парламенту, пише Радіо Свобода.

14:12
Із метою виконання завдань відновлення боєздатності Збройних Сил України районні та міські військові комісаріати  Івано-Франківської області проводять набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних Сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського, старшинського  та офіцерського складу.

13:50
В Україні масово продають тютюнову суміш з легким наркотичним ефектом насвай. Коштує порція удвічі дешевша за пиво. І офіційно — це не наркотик, повідомляє канал 24.

13:27
      З початку року в області виникло 1265 пожеж, внаслідок яких загинули 22 особи.

12:55
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження «Про проведення чемпіонату України з плавання на відкритій воді».

12:26
Капітальної реконструкції зазнає вулиця Дорошенка. Раніше її стан комунальники підтримували хіба що сезонним профілактичним ремонтом. Між тим, як наголошують у міськраді, вулиця відіграє важливу роль у автосполученні тамтешніх околиць із середмістям.

11:45
29 травня у двох селах Богородчанського району – Гута та Похівка відбулися громадські слухання з питань створення об’єднаних територіальних громад.

11:20

В одному із сіл Рожнятівського району батьки морили голодом та споювали алкоголем свою маленьку дитину.


10:59
Івано-Франківською місцевою прокуратурою заявлено позов в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Івано-Франківській області до одного із суб’єктів господарювання про стягнення майже 90 тис грн заборгованості.

10:30
Народження, властиво дата першої писемної згадки про Коломию, припадає, як відомо, на 1241 рік. Тобто святкуватимемо 19 серпня, на Спаса, вже 775-і роковини нашого писанкового міста. І не тільки 19-ого, але й 20-ого, і 21-ого. Річ у тім, що 19 серпня — це п’ятниця, після якої два вихідних. То чому б, вирішили в ратуші, і вихідні не зробити для коломийців і гостей по-справжньому святковими?

10:10
Верховна Рада прийняла в першому читанні проект закону про посилення відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного, наркотичного сп’яніння або під впливом лікарських препаратів.

9:41
Яремчанським відділом прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за  ч.1  ст. 309 та  ч.2  ст.  307  Кримінального кодексу України щодо 18-річного місцевого жителя.

9:19
Відбулося засідання конкурсної комісії, на якому були підведені підсумки конкурсу серед 78 загальноосвітніх навчальних закладів 16 пілотних міст Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні".

8:55
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, з метою стимулювання, підтримки і заохочення талановитої молоді та їх наставників у Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника відбулося свято-зустріч «Ми - надія твоя, Україно!».

8:33
1 червня в Коломиї відбудеться свято обдарованих дітей "Юні таланти".

8:04
Тренер національної збірної України Михайло Фоменко визначився з футболістами, які поїдуть на Євро-2016.

7:37
Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління СБУ в Івано-Франківській області в рамках контролю за вчиненням злочину задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди старшим інспектором Долинського відділення поліції Калуського відділення поліції Головного управління Нацполіції Івано-Франківщини.

7:14
1 червня о 15 год. в НД «Просвіта» відбудеться круглий стіл на тему: “Росія чи Московія? Історична спадщина Київської Русі” за участю науковців провідних ВНЗ Івано-Франківська та громадських діячів.

7:10
На Вічевому майдані обласного центру у Міжнародний день захисту дітей правоохоронці роздавали малюкам повітряні кульки з логотипом акції та рекламні буклети, а батькам – бланки ідентифікаційної картки дитини.

6:40
01 червня 2016 року з 13.00 до 15.00 год. на площі Ринок міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за підтримки міського голови проводить загальноміське дитяче «Свято у Республіці дитинства».

Попередній день   Наступний день