Попередній день   Наступний день

22:33
Сьогодні, 10 червня, в Івано-Франківську стартувала соціальна ініціатива «Говерла», яка має на меті привернути увагу громадськості до суспільно важливих проблем.

21:51
Правоохоронними органами Івано-Франківщини виявлено порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» суддею.

21:22
У травні показник інфляції становив 7,5% після досягнення пікового значення у 60,9% у квітні минулого року, як повідомляє прес-служба Нацбанку. На кінець 2016 року НБУ прогнозує індекс споживчої інфляції на рівні 12%, що відповідає цільовому показнику інфляції.

20:37
В Івано-Франківській обласній раді відбулася робоча нарада з питань пошуку та перепоховання жертв воєн та політичних репресій.

20:05
З розкішними козацькими вусами, у незмінній вишиванці Дід Панас звертався до української малечі з інтер’єру простої сільської хати, прикрашеної вишитими рушниками. І розповідав українські казки.

19:44
З початку року місцеві бюджети Івано-Франківщини отримали 124,2 млн. грн. акцизного податку з роздрібного продажу підакцизної продукції, що на 49,8 млн.грн. більше ніж за аналогічний період минулого року. Про це під час прес-конференції повідомила начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

19:23
12 червня 2016 року о 16.00 год.у парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка, відбудеться звітний концерт народного аматорського танцю "Карпати" муніципального Центру дозвілля.Запрошуємо всіх мешканців та шанувальників хореографічного мистецтва відвідати концерт.

18:57
Автопарк обласної ради планують оновити автомобілями середнього класу. Таку ідею запропонував голова обласної ради Олександр Сич з метою економії коштів обласного бюджету, оскільки на утримання наявних автомобілів, які використовують багато пального та потребують регулярного ремонту, витрачається чимало грошей.

18:34
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури встановлено, що однією із сільрад району у 2014 році передано суб’єкту господарювання в оренду земельну ділянку площею понад 8 га.

18:07
Нещодавно керівник навчально-практичного Центру Слуху ІФНМУ Роман Фіщук провів операції на вусі, а лікарі-інтерни Остап Оріщак і Мирослава Пилип’юк асистували йому.

17:40
Сьогодні відбувається ІІ пленарне засідання п’ятої сесії обласної ради сьомого демократичного скликання. Участь у його роботі беруть голова облдержадміністрації Олег Гончарук, заступники голови ОДА, керівники райдержадміністрацій та структурних підрозділів ОДА.

17:20
В рамках  третього дня міжнародного фестивалю “Porto Franko ГогольFest”, на території палацу Потоцьких, о 21.00 відбудеться показ вистави «Три сестри», режисер: Ростислав Держипільський.

16:55
Рухатися на авто в напрямку вокзалу можна тепер альтернативними шляхами. Адже нещодавно комунальники завершили капремонт вулиці Менделєєва. А вона з’єднує Привокзальну та Рєпіна. Таким чином водії можуть скористатися цим маршрутом аби оминути дорожні корки. Мешканці мікрорайону згадують, раніше на цій вулиці були суцільні ями.

16:31
Вдень 10 червня у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та, місцями, східних областях грози, подекуди шквали 15-20м/с.

16:09
Встановлено, що лісником комунального підприємства агролісгоспу отримано від фізичної особи 14 600 грн. неправомірної вигоди за відпуск лісопродукції породи дуб без накладної та офіційної оплати.

15:42
Триває реєстрація на VІ Всеукраїнську Карпатську літню дебатну школу. ЇЇ, на відміну від попередніх років, Івано-Франківський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Федерація дебатів України" організовує у співпраці із Тернопільським і Чернівецьким.

15:16
У рамках фестивалю Porto Franko Gogol Fest в обласному центрі на території палацу Потоцьких відбувся концерт-перформанс «Stabat Mater». Захід відвідав голова облдержадміністрації Олег Гончарук з дружиною Людмилою та донькою Валентиною, народний депутат України Анатолій Матвієнко, представники мистецьких кіл та жителі Івано-Франківська.

14:54
За минулу добу, 9 червня, ворог відкривав вогонь 46 разів. Інтенсивність обстрілів зросла з другої половини дня, інформує прес-центр штабу АТО.

14:33
В рамках проведення операції «Мак» працівниками поліції Прикарпаття на присадибних ділянках мешканців області щодоби виявляється незаконні посіви маку.

14:10
Сьогодні, 10 червня, розпочалось пленарне засідання сесії Івано-Франківської обласної ради.

13:45
Днями Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття, що у Коломиї, отримав неймовірний скарб для музейної колекції від Ірини Свйонтек, дослідниці вишивки Карпатського регіону, авторки альбомів про вишивку Покуття,Гуцульщини та Космача.

13:19
9 червня о 15:03 в місті Болехів по вулиці Данила Галицького виникла пожежа господарського комплексу із підсобним приміщеннями. Вогнем знищено господарський комплекс, 0,2 т сіна, господарський інвентар, велосипед. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

12:50
Заступник голови-керівник апарату Івано-Франківської облдержадміністрації Валерій Крецул з робочою поїздкою відвідав Коломию, де ознайомився з ходом виконання ремонтних робіт військової частини, у приміщеннях якої базуватиметься 10-а окрема гірсько-штурмова бригада.

12:28
Зміни податкової системи, які вступили в силу з 1 січня 2016 року, а також вдосконалення процесів адміністрування податків і зборів пожвавили бізнесову діяльність в нашому регіоні та позитивно відбилися на наповненні бюджетів всіх рівнів. Про це під час прес-конференції зазначила начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

11:50
Уряд підтримав ініціативу Міністерства освіти і науки України щодо збільшення частки державного співфінансування в цьогорічній закупівлі шкільних автобусів для сільських територій. Пропорція співфінансування 50 % на 50 % змінена на 70 % на 30 % для тих місцевих громад, що не мають відповідних надходжень до місцевих бюджетів.

11:26
Прокуратурою Івано-Франківської області виявлено, що Державна казначейська служба України відшкодувала шкоду, спричинену посадовою особою органів дізнання.

10:54
Таку думку висловив народний депутат України Анатолій Матвієнко під час відкриття фестивалю Porto Franko Gogol Fest. Як вважає народний обранець, проведення різноманітних культурних заходів сприятиме збільшенню кількості туристів та розвитку малого підприємництва на теренах Івано-Франківської області.

10:32
Перший заступник голови Городенківської районної державної адміністрації Роман Жичицький та голова районної ради Іван Мандич, голова ГО «Городенківське районне об’єднання учасників АТО» Михайло Човганюк вручили учасникам АТО нагрудні знаки «За бойову звитягу» за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, високий патріотизм, вірність військовий присязі, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

10:08
На Калущині використовують кожну можливість у донесенні до відома тих, хто займається бізнесом, інформації щодо важливості легалізувати заробітки власні та своїх найманих працівників. Не минають увагою і бажаючих зайнятися бізнесом, які нині перебувають на обліку в центрі зайнятості.

9:44
Заступником керівника Калуської місцевої прокуратури в ході вивчення стану додержання вимог законодавства з питань захисту інтересів держави у сфері охорони дитинства виявлено незаконне рішення однієї із сільських рад.

9:19
8 червня у рамках проекту «Сприяння розвитку добровільних пожежних дружин (команд) у громадах Івано-Франківської області» в Брошнів-Осадській селищній раді проведено ознайомчий візит та консультаційний семінар експертів Представництва Фонду Ганса Зайделя (Федеративна Республіка Німеччина) в Україні – бургомістра міста Дінкельсбюль (Баварія) у відставці професора доктора Юргена Вальхсхьофера і Голови Пожежної служби округу у відставці Вальтера Шваба.

8:55
Упродовж січня-травня 2016 року від платників обласного центру Прикарпаття до зведеного бюджету надійшло 731,1 млн. грн. податків і зборів, що на 153,5 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них, до державного бюджету надійшло 354,8 млн. грн.,  до місцевого бюджету – більше 376,4 млн. грн.

8:28
До Тисменицького відділу поліції звернувся 46-річний місцевий мешканець з повідомленням про те, що його знайомий шахрайським способом заволодів автозапчастинами до автомобіля марки «Део Ланос». Чим завдав йому матеріальної шкоди на суму близько 4500 гривень.

8:04
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів).

7:40
10 червня на дамбі річки Бистриці Надвірнянської (позаду "Легенди") відбудеться толока. Опісля, об 11:30, - прес-конференція з ініціаторами соціального проекту "Говерла" та міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим.

7:15
10 червня 2016 р. о 10.30 год. в Центральному Народному домі відбудеться молодіжна  вітальня «Мистецька скриня» за участю  викладача дитячої художньої школи Контракевич Оксани Сергіївних, яка проведе майстер-клас з художнього малювання. 

6:43
10-12 червня 2016 року у селі Братківці Тисменицького району проходитиме шостий за ліком футбольний турнір дитячих команд (гравці 2004-2005 р.н.) "Меморіал Івана Краснецького".

Попередній день   Наступний день