Попередній день   Наступний день

22:28
Оновлена команда - оновлена концепція. В Івано-Франківську втретє відбудеться Frankivsk Half Marathon. Після витриманої паузи його організатори розкриють цікавинки цьогорічного бігового свята , яке стало візитівкою Івано-Франківська серед марафонців і любителів даного виду спорту.

21:56
12 червня у м. Заставна Чернівецької області відбувся XXІІ міжрегіональний фестиваль «Дністрові зорі», який витримав перевірку часом. Незважаючи на складні періоди в житті України, він і надалі залишається символом єднання Буковини, Покуття, Поділля.

21:25
Відтепер у соціальну мережу Facebook можна завантажувати панорамні фото з оглядом 360 градусів.

20:53
10 червня в Івано-Франківську відбулося підписання Меморандуму про впровадження культурно-соціального проекту спільної дії «Літо в парку».

20:30
15-го червня завершується прийом  заявок для участі в резиденції для молодих україномовних письменників “Станіславський феномен-2016”, який організовує ГО “АРТ-лабораторія “КОРАЛЛІ” та літературна агенція “Discursus”.

20:09
Закон «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» не передбачає припинення діяльності ЖЕКів. Він надає можливість співвласникам змінити обслуговуючу компанію, дає право обрати хто управлятиме будинком.

19:42
10 червня близько 15.30 м. Калуші у мікрорайоні «Височанка» під час перебування під деревом, на території сміттєзвалища ударом блискавки травмовано чотири особи.

19:15
10 червня голова Галицької районної державної адміністрації Ярослав Бартків та перший заступник Микола Попович відвідали КЗ «Галицька ЦРЛ», де оглянули стан виконаних будівельних робіт хірургічного корпусу та його прилеглої території.

18:54
Косівським відділом Коломийської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо незаконної рубки дерев у лісах, що заподіяло істотну шкоду (ст. 246 КК України)

18:29
Об 11.00 на Вічевому майдані відбудеться церемонія спецпогашення маркованого конверта, присвяченого 125-й річниці з дня народження Євгена Коновальця та відкриття виставки з нагоди цієї знаменної дати.

18:07
П’ятеро працівників оперативного управління Головного управління ДФС в області, з яких двоє - новобранці, вирушили у зону проведення антитерористичної операції для проходження служби в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби «Фантом». Підтримати та провести бійців на Схід України прийшли їхні рідні, друзі та колеги.

17:40
В Чорноморську Одеської області завершилася V Всеукраїнська спартакіада серед депутатів всіх рівнів.

17:20
ЦВК на своєму засіданні зареєструвала кандидатами Гошовського Миколу Івановича, висуванця від політичної партії «Патріот», Сікору Ольгу Мирославівну від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» та Яровату Анжелу Валентинівну від Радикальної партії Олега Ляшка. Повідомляє ОПОРА.

16:55
12 червня 2016 року відбулася чергова мистецька акція «Подарунок рідному місту», яка відбувається з ініціативи відділу культури Коломийської райдержадміністрації. 

16:30
Прикарпатські поліцейські проходять атестаційне тестування, що стартувало сьогодні, 13 червня, у Центрі Рекрутингу Національної Поліції України. З‘ясовується спроможність поліцейських за своїми професійними та особистісними якостями виконувати службові обов’язки на посадах в апараті Національної поліції України чи органах поліції.

16:08
Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом крадіжки чужого майна, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 185 КК України).

15:45
Внаслідок цих аварій 6 людей травмовано. Працівники поліції вкотре звертають увагу водіїв мототранспорту на необхідність дотримання Правил дорожнього руху, адже такі автопригоди, як правило, стаються через перевищення ними безпечної швидкості руху та небезпечні маневри.

15:25
Дебютна гра збірної України на Євро-2016 проти чинного чемпіона світу Німеччини завершилася поразкою з рахунком 0:2. Зустріч пройшла в Ліллі на стадіоні “П’єр Моруа”, передає кореспондент УНН.

14:53
Голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич підпише Меморандум про співпрацю в галузі розвитку інфраструктури спортивної бази для масового футболу. Відповідне рішення прийняла обласна рада на другому пленарному засіданні п’ятої сесії.

14:35
Працівники Івано-Франківськрибоохорони, під час рибоохоронного рейду на Пруті, виявили забруднення річки та її прибережної захисної смуги. Джерело забруднення було в районі мосту через Прут у Снятині.

14:05
12 червня, у франківській книгарні “Під лиликом” Тарас Прохасько в рамках фестивалю Porto Franko Gogol Fest прочитав лекцію на тему “Івано-Франківськ – місце сили”.

13:40
Поліцейські розшукують шахраїв, а громадянам радять уважніше і з пересторогою ставитися до телефонних дзвінків щодо перерахунку або передачі грошей незнайомцям.

13:40
12 червня о 19:16 в слі Грабів Рожнятівського району горів оборіг з сіном в одному із приватних господарств. Вогнем знищено 1 т. сіна. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

13:17
40% всіх працюючих українців офіційно отримують мінімальну зарплату – 1450 гривень.

12:50
До Галицького відділення поліції звернулася 26-річна місцева мешканка, яка повідомила, що з її сумочки пропав гаманець з 400 гривнями та банківською карткою. Крім того, згодом потерпілій на телефон надійшло смс-повідомлення про те, що з рахунку знято 900 гривень.

12:22
10 червня о 13:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в районі гори Говерла Яремчанської  міської ради впав та травмувався житель міста Нетішин Хмельницької області 2001 р.н. Юнак в складі туристичної групи з Хмельницької області здійснював сходження на гору Говерла.

11:44
Верховинським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України(умисне вбивство).

11:18
Один з найбільш незвичних та інтригуючих перформансів фестивалю Porto Franko Гогольfest відбувся в ніч на 11 червня.

10:55
Серед постраждалих – мотоцикліст з Івано-Франківська, водії автомобілів, які перекинулися в Тисменицькому та Косівському районах, та бурштинець, який, керуючи легковиком, допустив зіткнення з іншою автівкою.

10:30
Прокуратурою Івано-Франківської області, використовуючи можливості спеціального досудового розслідування, скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації, а також в іншому сприянні діяльності терористичної організації).

10:03
За п’ять місяців цього року платники податків Івано-Франківщини сплатили 932,9 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. З них у травні сплачено 188,6 млн. гривень ЄСВ. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

9:41
В Івано-Франківську в рамках Porto Franko Gogol Fest Богдан Кутєпов, журналіст Громадського телебачення, презентував стрічку “Тил”.

9:19
Першого заступника голови обласної державної адміністрації, депутата обласної ради від блоку Петра Порошенка «Солідарність» Сергія Басараба обрано заступником голови обласної ради.

8:57
Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

8:27
08:30 Міська рада, каб. №21. Щотижнева оперативна нарада керівників відділів, управлінь, служб та працівників апарату міської ради у міського голови І.Слюзара

8:05
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури встановлено, що місцева жителька Долинського району впродовж тривалого часу умисно не виконувала покладені на неї обов’язки щодо виховання та піклування своєю 11 місячною дитиною.

7:39
Конфлікт виник між подружжям на побутовому грунті. Через те, що жінка прийшла додому напідпитку, чоловік наніс їй смертельний удар ножем.

7:11
У понеділок, 13 червня, об 11:00 у залі засідань ОДА (321 каб.) відбудеться прес-конференція на тему «Бюджетна децентралізація на прикладі об’єднаних громад Прикарпаття» за участі експертів Офісу реформ Руслана Панасюка та Юрія Стефанчука і заступника директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ганни Качур.

6:39
13 червня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить спортивні естафети серед дітей та молоді з функціональними обмеженнями з нагоди відзначення Дня молодіза адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Військових ветеранів, 14-а

Попередній день   Наступний день