Попередній день   Наступний день

20:50
Понад 600 домашніх улюбленців змагалися за перемогу та титул “найкращого собаки”,

20:24
13 червня у Снятині відбулося культурно-мистецьке свято у рамках відзначення 142-ї річниці від дня народження Співця Гуцульщини, новеліста світової слави, громадського діяча, адвоката, доктора Віденського університету Марка Черемшини.

19:42
Мешканка прикарпатського Косова передала чоловікові у продуктовій передачі 6 таблеток, заховавши їх у картоплю, схожих на наркотичні засоби. Передачу принесла перед початком судового засідання при обранні судом міри запобіжного заходу за вчинення ним крадіжки.

19:18
Департаментом освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА складено рейтинг вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації за результатами участі студентів в обласних олімпіадах у 2015-2016 н.р. Відрадно зазначити, що Івано-Франківський коледж ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені В.Стефаника» став лідером вищевказаного рейтингу, посівши І-е місце (директор Івано-Франківського коледжу - професор Юрій Москаленко).

18:55
Так, у середу, 15 червня, близько 21.30 32-річний  водій автомобіля “Opel Omega”,  рухаючись по вул. Галицька, в м. Івано-Франківську,  не вибрав безпечної швидкості руху, проявив неуважність, в результаті  чого здійснив зіткнення з автомобілем ГАЗ 3110, під керуванням громадянина, 1977 р.н.

18:33
15 червня в дитячому таборі «Едельвейс», що в місті Яремче посеред мальовничих Карпат було проведено громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.».

18:05
До Дня медика для працівників медичної галузі та жителів району відремонтують хол та сходову клітку в хірургічному корпусі Рожнятівської центральної районної лікарні. Таке  завдання і такі терміни перед головним лікарем ЦРЛ та виконавцями робіт поставила голова райдержадміністрації Ірина Люклян під час робочого візиту до районної лікарні.

17:41
За даними Державної служби статистики, рівень економічної активності населення знизився з 65 % в 2013 року до 61,8 % на кінець 2015 року.

17:20
У таборах Прикарпаття розпочався літній відпочинковий період. Гостинно зустрів дітвору спортивно-оздоровчий комплекс Прикарпатського національний університету ім. В. Стефаника - «Смерічка». Літо 2016 року для «Смерічки» особливе. Сюди на відпочинок приїхали діти працівників університету, а також школярі з різних куточків України, а саме: Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Київської, Черкаської, Запорізької та Дніпропетровської областей, міст Києва, Одеси, Херсона, Миколаєва, Крамато

16:57

Збірна України провела тренування на "Стад-де-Ліон" напередодні матчу з Північною Ірландією. Перед цим наставник українців Михайло Фоменко розповів на прес-конференції про підготовку до гри. Тренер зазначив, що всі гравці здорові і готуються до матчу.


16:36
Коломийською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням наданого йому службового становища).

16:04
Проте жителі сільської місцевості, незважаючи на народне прислів’я та заборону законодавства, продовжують засівати свої городи маком, а правоохоронці навпаки, виявляють та знищують макові плантації з метою недопущення наркозлочинності, яка щороку більше втягує та «підсаджує на голку» молодих людей.

15:43
Український письменник Юрій  Андрухович нагороджений медаллю Гете-Інституту за переклади текстів німецьких поетів на українських мову.

15:23
Аналіз декларацій “по-чесному”. В Івано-Франківській міськраді працюють 4 депутати-мільйонери. Така ж кількість не заробляє абсолютно нічого

14:59
Департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації визначило переможця тендеру на постачання 26 шкільних автобусів.

14:36
Верховна Рада України зобов’язала радіостанції виділяти частину ефірного часу для пісень українською мовою. За відповідний законопроект на пленарному засіданні 16 червня проголосували 268 нардепів, пише Громадське.

14:10
На вул. Гната Хоткевича облаштовують розворотне кільце загальною площею 1384 квадратних метри. З них асфальтоване покриття – заїзна кишеня та стоянка - займає 555 квадратних метри, бруковані мощення – 323 квадратні метри. Окрім того відведуть 74 квадратні метри для озеленення, встановлять лавки та вуличне освітлення.

13:39
В обласній філармонії відбудеться творча зустріч з всесвітньовідомим оперним співаком Павлом Гунькою. Про музиканта: народився в Англії -  батько українець, мати англійка. Навчався вокалу у Королівському Північному коледжі музики в Манчестері та під керівництвом камерної співачки Марії Сандулеску у Швейцарії.

13:20
О 23:44 в селі Бережниця Калуського району виникла пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем знищено господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

12:50
Поліцейські розшукують шахраїв, а громадянам радять уважніше і з пересторогою ставитися до телефонних аферистів, щодо перерахунку або передачі грошей незнайомцям.

12:25
У рамках інформаційної кампанії органів Пенсійного фонду України на Івано-Франківщині, спрямованої на легалізацію зайнятості населення, працівники Коломийського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели флешмоб на тему: «Зарплата «в конверті» – втрачена пенсія!».

11:44
В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області нагадують, плата за землю, відповідно до норм Податкового кодексу,  є складовою податку на майно та належить до місцевих податків. Тому, при визначені розміру податку та наявних пільг необхідно звертатися до рішень місцевих рад про встановлення місцевих податків та зборів. 

11:19
У Тисменицькій районній бібліотеці відбувся семінар-тренінг на тему «Основи ефективного спілкування з ветеранами АТО та членами їх сімей», який провів військовий психолог, учасник бойових дій, тренер Всеукраїнського громадського об’єднання «Побратими», представник проекту «Воїну – гідна праця» Андрій Козінчук.

10:56
Постановою Кабміну від 27.04.2016 № 319 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України» внесено суттєві зміни до порядку надання субсидій населенню.

10:33
Протягом січня-травня поточного року платниками Тисменицької ОДПІ до місцевого бюджету сплачено 8,7 млн. гривень акцизного податку, з них 6,9 млн.грн. або 79,3%  надійшло від реалізації нафтопродуктів та скрапленого газу.

10:10
Працівники пожежно-рятувальної служби області проводять навчання на найбільш пожежонебезпечних об’єктах та об’єктах із наявністю легкозаймистих речовин. В ході таких навчань не тільки відпрацьовуються бойові вмінння та навички особового складу рятувальних підрозділів, але й перевіряється компетентність обслуговуючого персоналу підприємства на предмет дій у разі виникнення пожежі.

9:46
В Івано-Франківську у рамках проекту ПУЛЬС відбувся практикум із застосування законодавства на тему: «Практичні аспекти реалізації Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

9:20
Незареєстрованим двоколісним транспортним засобом 16-річний мешканець району, як виявилося, керував без водійського посвідчення. Після ДТП він звернувся по допомогу до медиків з переломами пальців руки.

8:50
У столиці відбулося засідання Президії Правління Спілки економістів України.

8:31
Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення, розтрати майна, або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України).

8:07
Центральна виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів в народні депутати по виборчому округу №85 з центром у Калуші.

7:40
16 червня 2016 року о 15.30 год. у парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка відбудеться літній бал, на якому буде обрано «Принцесу клубів-2016» та «Юного джентльмена-2016».

7:13
У четвер, 16 червня, о 13 годині в 321 каб. облдержадміністрації відбудеться прес-конференція "Військово-патріотичне виховання молоді: проблеми та перспективи"

6:41
На виконання Програми «Молодь міста Івано-Франківська» на 2016-2020 роки» департамент молодіжної політики та спорту спільно з департаментом освіти та науки з 16 по 22 червня в с. Козина Тисменицького р-ну проводять ІІ етап міської молодіжної науково-пізнавальної патріотичної Програми «Чорний ліс - 2016».

Попередній день   Наступний день