Попередній день   Наступний день

22:25
З метою створення та популяризації пісень професійних авторів та аматорів про героїзм, відвагу захисників України, покращення морального та психологічного клімату у військових колективах, Сухопутними військами Збройних сил України проводиться конкурс військово-патріотичної пісні «Герої не гинуть. Герої живуть у піснях».

21:50

 

«Виконання Рамкової конвенції ВООЗ по боротьбі проти тютюну та Угоди про асоціацію між Україною та ЄС (Стаття 352) передбачають щорічне зростання ставок акцизів на регулярній основі з урахуванням рівня інфляції та доходів населення. Згідно євроінтеграційного зобов'язання, Україна повинна підвищити специфічну ставку акцизу на цигарки до 90 євро за 1000 штук. А станом на сьогодні цей показник становить 425,75 грн, або 15 євро», — йдеться в повідомленні.


21:27
До Івано-Франківського відділу поліції звернувся завгосп однієї із шкіл міста. Чоловік повідомив, що з території школи невідомі особи серед білого дня (10.30 год.) крадуть огорожу, очевидь, з метою здати на металобрухт, а поряд стоїть мікроавтобус, щоб забрати крадений метал.

20:57
КП «Муніципальна дорожня компанія» отримала дві одиниці спецтехніки. Днями на баланс підприємства надійшли пилосос та піскорозкидач. «Цього року МДК поповниться шістьма машинами загальною вартістю 13 млн. грн. Міська рада провела тендер на закупівлю спецтехніки. І протягом двох місяців усі машини надійдуть на підприємство Хотілося б швидше, але потрібно пройти усі регуляторні процедури, яких вимагає тендерна закупівля.

20:30
19 червня, у неділю, православні та греко-католики відзначають одне з найбільших  християнських свят, яке припадає на 50-й день від Великодня. У народі його називають по-різному: П’ятидесятниця, День Зіслання Святого Духа, День Святої Трійці, Зелені свята.

20:09
Студент Івано-Франківського  національного технічного університету нафти і газу Сергій Кривенко (Інститут нафтогазової інженерії, ВНГ-12-3) став переможцем Програми академічних обмінів імені Фулбрайта, адміністрування якої в Україні здійснюється згідно Угоди між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 року.

19:43

У п'ятницю, 17 червня, 2016 року, Івано-Франківський міський суд завершив розгляд та виніс вирок у кримінальному провадженні , щодо Вуйціва І.В., 1985 року народження, якого обвинувачували у вчинені злочинів передбачених ч.1 ст.115, п.13 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство та умисне вбивство вчинене повторно) та Бойко Ю.О., 1986 року народження, яку обвинквачували у вчинені злочинів передбачених ч.1 ст.396, ч.1 ст.310 КК України (приховування особливо тяжкого злочину та незаконне вирощування конопель).


19:20
Як повідомили в Надвірнянській ОДПІ, з початку 2016 року на зміцнення обороноздатності нашої країни платники Надвірнянщини перерахували більше 4555 тис. грн. військового збору. Зокрема за травень до бюджету перераховано 949,2 тис. грн. цього збору.

18:56
15 червня ввечері у поліцію звернулася жителька с.Джурів Снятинського району із повідомленням про те, що її мати, 1928 р.н. пішла зранку в Джурівський ліс по гриби і не повернулася.

18:31
Під головуванням першого заступника Глави Адміністрації Президента України Віталія Ковальчука відбулася відео-конференція щодо питань детінізації економічних процесів, боротьби з корупцією та військової служби за контрактом.

18:09
Сьогодні, 17 червня, в Івано-Франківську відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків. Обговорили питання про виконання обласного бюджету та бюджету області за січень-травень 2016 року.

17:45
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження «Про організацію та проведення ряду спортивних заходів «Простір футболу».

17:20
Всі внутрішньо переміщені особи, які проживають на території Івано-Франківської області, з 1 липня 2016 року будуть отримувати пенсії виключно через рахунки та мережу установ і пристроїв ПАТ «Державний ощадний банк України», повідомили в головному управлінні Пенсійного фонду України в області.

16:58
Коломийська влада і громада ще кілька місяців тому після спільного обговорення прийняли рішення про зміну вивісок в історичному центрі Коломиї.

16:34
Нагадаємо, що такі діяння є кримінальними і за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів порушникам загрожує покарання від штрафу, обмеження волі до позбавлення волі.

16:05
Коломийська міська рада оголошує конкурс із визначення приватного партнера для здійснення державно-приватного партнерства щодо будівництва спортивного комплексу (футбольного та легкоатлетичного майданчика) та проведення благоустрою міського озера на вул.Чехова.

15:44
Депутати Рогатинської районної ради вирішили реорганізувати Вербилівську, Підвинянську, Рудинську ЗОШ І ступеня у Вербилівську, Підвинську, Рудинську філії І ступеня Рогатинської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням іноземної мови.

15:20
З наступного року Міжнародний благодійний Фонд «Альянс ВІЛ/СНІДу в Україні» може припинити фінансування проведення замісної підтримувальної терапії (ЗПТ) для наркозалежних. Про це повідомили в Івано-Франківському обласному наркологічному диспансері під час прес-конференції для представників ЗМІ, зауваживши, що у зв’язку з цим особливої актуальності набуває питання працевлаштування людей, які вживали наркотичні речовини. 

14:57
У червні станом на 16.06.2016 року до міського бюджету фактично надійшло –  92 487,1 тис.грн.

14:30
Оздоровча кампанія 2016 року в Коломиї розпочалась 28 травня. Відділ у справах молоді та спорту міської ради направляє дітей пільгових категорій віком від 7-16 років в заклади оздоровлення та відпочинку, інформує прес-служба Коломийської міськради.

14:04
16 червня під головуванням голови робочої групи, заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічняка проведено засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації.

13:43
16 червня  о 08:44 до Сужби порятунку «101» міста Івано-Франківськ надійшло повідомлення про те, що по  вулиці Хоткевича потрібно надати допомогу по витягуванню з вентиляційної шахти кота.

13:21
16 червня міський голова Коломиї Ігор Слюзар зустрівся із родичами загиблих героїв АТО.

12:45
22 червня 2016 року о 14:00 у МПК «Народний дім» (мала зала) відбудуться громадські слухання з питання облаштування меморіального кладовища по вул.Чехова.

12:20
На засіданні Консультативної ради за участю прокурора Івано-Франківської області Владислава Братюка обговорено актуальні питання щодо діяльності органів прокуратури та активізації співпраці громадських і правоохоронних інституцій на Прикарпатті, спрямованої на захист конституційних прав громадян і юридичних осіб.

11:56
У неділю, 19 червня, о 12.00 в урочищі Дем’янів лаз відбудеться віче-реквієм з нагоди вшанування жертв політичних репресій і комуністичного терору.

11:27
Івано-Франківськ стане одним з українських міст, що долучається до проведення Міжнародного дня йоги. Така акція запланована на 20 червня з ініціативи Посольства Республіки Індія в Україні та за підтримки Івано-Франківської міської ради.

11:03
16 червня о 09:46 в селі Пістинь Косівського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. Вогнем пошкоджено стіну господарської будівлі. Ймовірна причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

10:42
За вчинення серії корисливих злочинів Івано-Франківською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру неодноразово судимому за вчинення корисливих злочинів 28-річному мешканцю Тлумацького району.

10:20
В Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Франка відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника.

9:57
Викрили зловмисника відразу після скоєння чергового злочину. Загалом чоловік підозрюються у скоєнні п’яти крадіжок з квартир.

Попередній день   Наступний день