Попередній день   Наступний день

22:17
Медики Івано-Франківського обласного перинатального центру відчувають гордість за те, що допомогли з’явитися на світ двом трійням. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

21:45
Команда Прикарпаття здобула почесне 3 місце на Чемпіонаті світу з бігового спінінгу.

21:24
3 червня у південній частині, на Закарпатті, Прикарпатті та Вінниччині грози, вдень в окремих районах шквали 15-20 м/с; вночі в Карпатах та на Одещині місцями сильні дощі.

20:58
Президент України Петро Порошенко вручив науковцям Івано-Франківського національного медуніверситету високу державну нагороду

20:30
31 травня під керівництвом кафедри перекладу та філології Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького відбувався круглий стіл, присвячений 160-й річниці з дня народження та 100-й річниці з дня смерті Івана Яковича Франка.

20:08
31 травня 2016 року у селі Ямниця на фасаді Ямницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відкрили пам’ятну дошку Руслану Юрчишину – добровольцю, снайперу Національної Гвардії України.

19:42
5 червня у спортивному комплексі «Олімп» відбудеться відкритий Всеукраїнський турнір з фрі-файту пам’яті Павла Федорука.

19:16
Сьогодні, 2 червня, в Івано-Франківську розпочалося спільне засідання обласної ради та обласної державної адміністрації. Обговорили питання об’єднання територіальних громад.

18:55
5 червня, в народному домі “Просвіта” в Івано-Франківську по вул. Грушевського відбудеться дискотека “Українські вечорниці”.

18:29
6-7 липня на храмове свято Івана Хрестителя запрошуємо всіх відвідати Лудинє фест- фестиваль автентичного одягу

18:07
У червні станом на 02.06.2016 року до міського бюджету фактично надійшло –  22 127,4 тис.грн

17:43
На сайті електронних петицій до влади міста Івано-Франківська розмістили пропозицію щодо заборони благодійних внесків у дитячих садках.

17:20
У цьому році триває вже п’ятий етап всеукраїнської акції «7 чудес України» – «7 чудес України: історичні міста та містечка». З 1 березня до 1 червня оргкомітет приймав та розглядав заявки на участь. З 1 червня члени оргкомітету оголосили 21 фіналіста акції, за яких ви можете проголосувати до 25 вересня

16:58
Після рясних травневих дощів на Прикарпатті початок грибного сезону можна впевнено назвати розпочатим. У зв’язку із цим співробітники лабораторного центру Івано-Франківської області нагадують жителям Прикарпаття, що недотримання елементарних правил поводження із грибами  часом може вартувати життя.

16:31
1 червня в Івано-Франківській обласній філармонії відбувся благодійний концерт Оксани Сливки під назвою «Мрії про літо… Розпочни його піснею!».

16:07
Сьогодні, 2 червня, в Івано-Франківську розпочалося спільне засідання обласної ради та обласної державної адміністрації. Обговорили питання виконання фінансових показників.

15:42
Відбулась 20 ротація поліцейських із Прикарпаття. Із закінченням 46-денного відрядження у прифронтовому місті поліцейських привітав начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

15:20
Працівники поліції встановили підозрюваного у скоєнні цієї крадіжки. Як з’ясувалося, зловмисник уже відбував покарання за подібні злочини.

14:56
Сьогодні, 2 червня, в Івано-Франківську розпочалося спільне засідання обласної ради та обласної державної адміністрації. Обговорили питання розвитку туризму та підвищення інвестиційної привабливості Прикарпаття.

14:28
Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради оголосив про прийом документів на посаду головного лікаря Комунального закладу «Міська поліклініка № 5» (робота на умовах контракту).

14:05
1 червня о 23:17 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку по вулиці Південний Бульвар в Івано-Франківську.

13:44
На сьогодні майже 4,5 тисяч громадян Прикарпаття подали декларації з метою використання права на податкову знижку.

13:19
26-річний чоловік підозрюється у крадіжці ноутбука у жительки м. Косів, якого продав, щойно викравши.

12:58
31 травня в Тлумацькій райдержадміністрації відбулось засідання інвестиційної ради при РДА.

12:25
За інформацією начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Михайла Клима, цього року за кошти міського бюджету планують оздоровити 1556 дітей, що на понад чотири сотні менше, ніж у минулому році, повідомляє Калуш FM.

11:43
У Мінрегіоні розглянули ще 79 заявок на інфраструктурні проекти, які реалізуватимуться за рахунок державної субвенції, від 18 об’єднаних громад. На ці проекти планується спрямувати 97 млн. грн. державної підтримки.

11:20
До Івано-Франківського відділу поліції звернувся власник магазину, який повідомив, що виявив «покупця» при спробі вчинити крадіжку спиртних напоїв.

10:55
30 травня відбулося засідання робочої групи з  організаційних питань щодо проведення 18 вересня у Снятині 7-го обласного етнокультурного фестивалю «Покутські джерела», у якому самобутню творчість, насамперед пісенний фольклор та народні ремесла представлятимуть Городенківський, Коломийський, Тлумацький та Снятинський райони.

10:33
31 травня заступник голови Галицької райдержадміністрації Олег Кантор провів зустріч з керівництвом Галицького та Стрийського комбінатів хлібопродуктів ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Миколою Кузьменком та Іваном Зрайлом щодо перспектив діяльності КХП у м.Галичі.

10:10
Про це йшлося під час прес-конференції, проведеної за участю директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Віктора Кімаковича, директора Вищого професійного училища № 21 м. Івано-Франківська Михайла Баб’яка та директора Центру підготовки сертифікованих програмістів Сергія Іщерякова.

9:41
Біля річки, поблизу села Підмихайля Калуського району, було виявлено автомобіль марки «КАМАЗ» та екскаватор, водії яких здійснювали незаконний видобуток та перевезення піщано-гравійної суміші.

9:17
Головне управління статистики інформує: на початок 2016 року чисельність дітей до 17 років становила 279,9 тис. або це кожний п’ятий житель області. У 2015 році на Івано-Франківщині народилось 15,6 тис. дітей, що на 1,3 тис. менше, ніж у попередньому. Серед народжених – 165 двійнят та 3 трійнят. Переважна більшість новонароджених (46,3%) – це перші діти за порядком народження. На кожних 100 народжених дівчаток торік припадало 108 хлопчиків проти 103 у 2014 році.

8:53
У Києві відбувся позачерговий з’їзд політичної партії "УНА-УНСО". На зборах УНСовці прийняли рішення про участь у виборах народних депутатів на проміжних виборах народних депутатів України.

8:31
Сервіс «Пульс» - гаряча телефонна лінія, за якою по телефону: (044) 284 00 07 громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби України, про можливі корупційні дії з їхнього боку, а також проблеми, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів та транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України.

8:08
Господарським судом Івано-Франківської області задоволено позовні вимоги Івано-Франківської місцевої прокуратури про стягнення до бюджету понад 84 тис грн.

7:40
У рамках відзначення Ювілейного року Божого милосердя та з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища відбудеться проща екологів. Галицька чудотворна ікона Божої Матері в с. Крилос скликає працівників державних та громадських природоохоронних організацій, а також усіх, хто усвідомлює особисту відповідальність за Богом створений світ.

7:14
Фестиваль, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, організовано Івано-Франківським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для осіб з функціональними обмеженнями.

Попередній день   Наступний день