Попередній день   Наступний день

22:30
Працівники поліції здійснють комплекс оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення та знищення незаконних посівів наркотиковмісних рослин маку та конопель, а також закликають мешканців краю не порушувати законодавство у сфері їх культивування.

22:10
В Україні найбільші зарплати в авіаційному транспорті, фінансовому секторі та інформаційних технологіях. При чому середня зарплата в авіації у кілька разів більша, ніж в інших сферах.

21:29
Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 354 КК України (одержання працівником установи, який не є службовою особою, неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням становища, яке він займає, в інтересах особи, яка надала таку вигоду, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) щодо 58-річного мешканця Тисменицького району.

20:59
Днями на Верховинщині у Чорній річці втопився місцевий житель.

20:34
Вже завтра, 9 червня, у Музеї мистецтв Прикарпаття  можна оглянути  виставку графіки та колажів Вероніки Шови зі Львова. У своїх творах художниця використовує тканинний, паперовий і цифровий колаж, у поєднанні з такими класичними академічними техніками, як графіка.

20:05
Сьогодні, 8 червня, в готелі «Станіславів» відбулась презентація фінальної частини проекту «За прозорі місцеві бюджети», де активісти та експерти  висвітлили результати оцінювання, планування та регламентування бюджетної політики.

19:42
7 червня у Рогатинській райдержадміністрації відбулась нарада щодо забезпечення необхідних умов для проходження І етапу велогонки Польсько-Української дружби, в якій бере участь близько 100 учасників.

19:19
Завдяки заходам з погашення податкового боргу до зведеного бюджету за січень-травень 2016 року надійшло 51,5 млн. грн., з яких до державного бюджету – 26,6 млн. грн. та до місцевих бюджетів – 24,9 млн. гривень. Про це повідомили у відділі погашення боргу Головного управління ДФС у Івано-Франківській області.

18:53
З нагоди 125-ї річниці від дня народження Євгена Коновальця, 17-19 червня відбудеться ювілейний, 10-й  музично-патріотичний фестиваль “ЗАШКІВ-2016” під девізом “Джерело духу”.

18:32
Незважаючи на те, що надворі XXI століття і, здавалося б, усі знають, що таке гострий апендицит, лікарі досі наголошують на несвоєчасному зверненню пацієнтів за медичною допомогою.

18:11
На Прикарпатті черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері не допущено до купання в небезпечному місці 3 підлітків, що стрибали з моста у воду.

17:40
7 червня в Івано-Франківську пройшла презентація нового телепроекту ОДТРК «КАРПАТИ», яку провели генеральний директор компанії Галина Держипільська та автор ідеї Богдан Ославський і режисер Едвард Скрипник.

17:17
Працівники сервісних центрів МВС при проведенні реєстраційних операцій не рідко виявляють факти підроблених документів, перебитих номерів кузова автомобіля. Шахраї знаходять все нові і нові способи обману довірливих покупців.

16:57
Сьогодні, 8 червня, в рамках «Porto Franko Гогольfest» в Івано-Франківську розпочався перший міжнародний фестиваль «СТИРО». Це спільний проект з польським містом-партнером Кошаліном.

16:30
Івано-Франківськ повинен стати велосипедною столицею України. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

16:08
7 червня о 05:12 в селі Балинці Снятинського району виникла пожежа гаражного та складського приміщення. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі, легковий автомобіль «Opel», пошкоджено стіни. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15:46
Постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків погодила внесення змін до плану заходів на 2016 рік регіональних цільових програм галузі "Охорона здоров’я".

15:20
У середу, 8 червня, взяла старт екологічна платформа в рамках міжнародного фестивалю «PORTO Franko Гогольfest», що розмістилася на території Палацу Потоцьких.

15:00
Про це йшлося сьогодні під час семінару на тему «Основні аспекти впровадження реформи децентралізації області» під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Валерія Крецула.

14:44
На 25-26 червня запланований візит до Коломиї Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

13:42
Днями на організований відпочинок та оздоровлення до дитячого закладу санаторного типу «Сокіл», який знаходиться у Галицькому районі, направлено 47 дітей пільгових категорій Косівського району.

13:17
Йдеться і про військових кореспондентів, і про бійців АТО. За період військового конфлікту на Донбасі загинули дев'ятеро журналістів, висвітлюючи військові дії, та ще п'ятеро загинули як військовослужбовці на передовій. Про це 7 червня повідомив голова Верховної Ради Андрій Парубій.

12:50
Та замість отримання боргу вчинили кримінальне правопорушення. Завітавши до потерпілого, троє чоловіків через відсутність у позичальника коштів – натомість забрали з помешкання побутову техніку.

12:23
7 червня Центральна виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів у народні депутати по округу №85 з центром у Калуші.

11:50
06 червня 2016 року розпочала свою роботу третя літня школа народних ремесел для дітей та молоді міста, яка діє в рамках проекту «Відновлення ковальського мистецтва як одного із найстаріших елементів економічного зростання», що фінансується з коштів ЄС, на базі Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання. У відкритті літньої школи взяв участь заступник міського голови Богдан Білик.

11:20
Прокуратурою Івано-Франківської області в порядку моніторингу виявлено рішення господарського суду області, яким задоволено позов ТзОВ до однієї із сільських рад.

10:53
На  позачерговій сесії Коломийської міськради депутати розглянули питання «Про використання електронної системи закупівель».

10:33
Галицьким відділом Тисменицької місцевої прокуратури Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 263 КК України (придбання, носіння, зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових    речовин    та вибухових пристроїв, а також носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу).

10:10
Під час патрулювання вулиць міста, поліцейські виявили у підозрілого молодика наркотичну речовину.

9:43
Керівництво Івано-Франківської митниці ДФС зустрілось із спостерігачами Спеціальної моніторингової місії в Україні Організації з безпеки та співробітництва в Європі Драґаном Ґаґовічем та Драґославом Цвєтічем.

9:19
На фасаді Ямницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за ініціативи громадськості, керівництва закладу, сільської влади відкрито пам’ятну дошку Руслану Юрчишину – добровольцю, снайперу Національної Гвардії України, за покликанням – талановитому художнику, який отримав важке поранення на блокпосту № 34 у с. Кримське Луганської області.

8:57
З 8 по 11 червня в Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» відбудеться агропромислова виставка «Агро-2016».

8:26
Ще один факт незаконної передачі землі площею 88 га вартістю понад 1,5 млн. грн. виявлено на Прикарпатті.
Так, однією із сільських рад області було прийнято рішення про передачу в тимчасове користування на умовах оренди землі запасу сільської ради фермерському господарству.

8:06
У Матеївцях розпочало працювати приватне підприємство, яке забезпечить  Коломийщину та Прикарпаття якісним покрівельним дорожнім матеріалом.

7:44
Прокуратурою Івано-Франківської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 6 молодих людей, які займалися таємним викраденням чужого майна.

7:20
8-12 червня  2016 року на площі фортечної галереї «Бастіон»  буде проводитися  І Міжнародний фестиваль – конкурс скульптури «СТИРО» (урочисте відкриття 08.06. о 13.00 год.), який передбачає використання легкого і дешевого матеріалу, який широко застосовується в промисловому будівництві як матеріал для отеплення стін будинків – (пінопласт). Вагомим позитивним аргументом цієї ідеї – є її оригінальність

6:42
8 червня об 11:00 год. за адресою: вул. Матейки, 53 (Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр) відбудеться відкриття анотаційної дошки українській поетесі, дисиденту Ірині Сеник.

Попередній день   Наступний день