Попередній день   Наступний день

22:21
В Івано-Франківському обласному онкодиспансері відбулося відкриття клінічного мамологічного центру, в якому було проведено реконструкцію приміщень. Разом з тим, було презентовано кабінет психологічної реабілітації онкохворих, фахівці якого надаватимуть кваліфіковану допомогу відвідувачам центру.

21:55
Нову культурну платформу DRUKARNYA відкрила візуальна програма  LITORALIS все це у рамках Міжнародного фестивалю PORTO FRANKO ГОГОЛЬFEST. Локація продовжить своє життя і після завершення фестивалю. У подальших планах організаторів створити виставковий зал, відновити історію цієї споруди, проводити тут майстер-класи.

21:25
У червні станом на 09.06.2016 року до міського бюджету фактично надійшло –  57 620,2 тис.грн.

20:53
Сьогодні, 9 червня, виконавчий комітет міської ради згідно з програмою «Івано-Франківськ – місто героїв», вирішив встановити ще сім анотаційних дошок.

20:30
Сьогодні, 9 червня, виконавчий комітет міськради обговорив питання про перекриття руху в центрі міста в неділю і на свята.

20:09
Сьогодні, 9 червня, на сороковий день після Воскресіння Христового християни святкують одне з головних дванадцяти свят року – Вознесіння Господнє.

19:47
«Ці дві сфери включають в себе найвагоміші складові життя: освіту, виховання, інтелектуально-культурний розвиток, охорону здоров’я, соціальне забезпечення та задоволення інших потреб людини. Саме тому слід спрямувати всі зусилля на їх покращення» - наголосив очільник Прикарпаття.

19:17
У Коломийський відділ поліції звернувся 38-річний чоловік з повідомленням про зникнення його мобільного телефону вартістю близько 3500 гривень.

18:53
Зараз в Івано-Франківську у ремонтних роботах є 200 різних об’єктів благоустрою, 50 з яких - двори. Про це 8 червня заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Він саме оглянув один з таких – на вул. Тролейбусній, 2, 4, 6.

18:24
В Івано-Франківську 20-річний парубок розгулював з наркотиками в кишені, поки не викликав підозру в поліцейських.

17:40
Відповідні розпорядження схвалили сьогодні, 8 червня, на засіданні Кабінету міністрів України.

17:19
В чергову частину місцевого відділення поліції поступило повідомлення про незаконне видобування корисних копалин з річки "Прут".

16:57
За січень – травень 2016 року від платників Калущини до місцевих бюджетів надійшло 34,1 млн. грн. земельного податку. При цьому, левову частку надходжень – 32,5 млн. грн. - сплатили суб’єкти господарювання – юридичні особи. Від фізичних осіб підприємців та громадян надійшло 1,6 млн. гривень.

16:34
Сезон купання офіційно відкрито! Поки люди готувалися до пляжного відпочинку, комунальники подбали про їх комфорт та безпеку водоймах і свіжому повітрі. Відтак івано-франківські рятувальники провели низку інженерних та попереджувально-запобіжних заходів.

16:02
Рятувальники звертаються до всіх мешканців області з проханням дотримуватися елементарних правил поведінки під час відпочинку на водних об'єктах!

15:41
У п’ятницю, 1 липня, в   Івано-Франківському університеті права ім. Короля Данила Галицького   відбудеться наймасштабніша подія року – «День професій». Це захід для дітей віком від 4 до 15 років. Саме тут вони зможуть отримати трудову книжку, влаштуватись на роботу, заробляти та витрачати гроші на власний розсуд.

15:20
Вчора, 8 червня, на Франківщині юнак покінчив життя самогубство.

14:57
За І квартал 2016 року у м. Івано-Франківську та селах, підпорядкованих міській раді, прийнято в експлуатацію 29,5 тис.м2 загальної площі житла, у т.ч. у сільській місцевості – 10,7 тис.м2 або 36,5% загального обсягу. Порівняно з відповідним періодом попереднього року обсяги прийнятого в експлуатацію житла збільшились на 0,4%, зокрема, у сільській місцевості – збільшились у 2,5 раза, в обласному центрі – зменшились на 25,4%.

14:31
Працівники поліції встановлюють, з якої причини та яких обставин сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком.

14:05
8 червня в одному із мікрорайонів міста Коломия відбулось урочисте відкриття та освячення амбулаторії загальної практики сімейної медицини №7 міського центру ПМСД.

13:40
8 червня о 16:06 в селі Вербовець Косівського району виникло загорання каплички біля житлового будинку. Вогнем знищено капличку та обрядові речі. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

13:16
Сьогодні, 9 червня, в Художньому музеї відбулась прес-конференція авторів перформенсу “Кості” в рамках Порто-Франко.

12:52
Збірна команда депутатів Івано-Франківщини розпочала боротьбу за спортивну першість серед колег з усієї України.

12:28
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, до місцевих бюджетів Прикарпаття у січні-травні 2016 року надійшло 1 млрд. 116,3 млн. грн. податкових платежів, що на 286,2 млн. грн. більше,  ніж у відповідному періоді 2015 року.

11:49
Заступник керівника Калуської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в області звернувся до суду з позовом до районної державної адміністрації та фізичної особи про визнання незаконним та скасування розпорядження  районної державної адміністрації, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки та повернення землі площею 11 га вартістю 194,5 тис. грн.

11:25
60% громадян України вважають рідною мовою українську. Про це свідчать дані опитування Центру економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, повідомляє Радіо Свобода.

10:55
Як повідомив  в.о. керівника Калуської ОДПІ Князевич Михайло Михайлович, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 04 .11.15р.№892 «Деякі питання територіальних органів Державної фіскальної служби» та наказу ДФС України від 2402.16р.№164 «Про реорганізацію деяких територіальних оргнів в Івано-Франківській області» реорганізовано

10:30
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів прийом громадян із особистих питань. Основні питання, з якими зверталися громадяни, стосувалися сприяння виділення коштів для купівлі житла, вирішення спірних питань щодо розмежування приватної ділянки та шкільної території, надання матеріальної допомоги для проведення операції ліквідатору наслідків аварії на Чорнобильській АЕС .

10:05
У рамках фестивалю на Вічевому майдані виступив самобутній український інді-поп гурт з Харкова Pur: Pur, який порадував франківців своєю таємною і атмосферною музикою.

9:44
Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за ч. ч. 1, 2 ст. 190, ч. 1 ст. 15 ч. 2 ст. 190 та ч. ч. 1 ,2 ст. 199 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно, зберігання, придбання з метою збуту та збут підробленої іноземної валюти) щодо раніше судимого 29-річного мешканця м. Чернівці.

9:21
8 червня відбулось засідання Президії Івано-Франківської обласної ради. Депутати обговорили питання, що внесуть до порядку денного наступного пленарного засідання сесії обласної ради, що пройде 10 червня.

8:55
В Івано-Франківську злодійкувата невістка поцупила в свекрухи близько 700 доларів США. Господиня зберігала свої заощадження у металевому сейфі, та це не порятувало їх від «домашнього» злодія.

8:27
У міському бюджеті Калуша на проведення капітальних ремонтів у навчальних закладах міста передбачено 5 мільйонів 126 тисяч грн.

8:01
Калуською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, яке мало місце наприкінці червня минулого року, під час розпивання алкогольних напоїв.

7:39
18 червня в Івано-Франківську відбудеться наймасштабніша ІТ-конференція Західної України, на якій успішні глобальні стартапи України ділитимуться досвідом.

7:17
  Департамент молодіжної політика та спорту, міський центр «Спорт для всіх» за сприянням літературного угруповання «СТАН» в рамках програми «Активні громадяни» запрошує всіх дітей міста Івано-Франківська до участі у спортивно-масових заходах що відбудуться 09 червня 2016 року в парку ім. Т. Шевченка

6:44
9 червня о 14 годині в залі засідань виконавчого комітету (311 каб.) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету

Попередній день   Наступний день