Попередній день   Наступний день

22:19
Івано-Франківський міський суд виніс вирок 55-річному жителю Тлумацького району, котрий вбив свою співмешканку.

21:26
Сьогодні, 1 липня, відбувається чергове  засідання окружної виборчої комісії, що координує проведення позачергових виборів народних депутатів у окрузі №85 з центром у Калуші.

20:54
За результатами опалювального періоду 2015/2016 років вже понад 5,5 млн домогосподарств в Україні скористались правом одержання житлової субсидії. Це насамперед свідчить про те, що населення отримує реальну підтримку від держави при оплаті житлово-комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів, а сам механізм надання субсидій працює ефективно.

20:22
У фортечній галереї “Бастіон”, що в Івано-Франківську, відкрилась фотовиставка львівського художника Олега Огородника.

19:42
На початку поточного року було проведено вибіркове опитування домогосподарств Івано-Франківщини, в ході якого вивчалась думка прикарпатців щодо першочергових напрямів спрямування можливих додаткових коштів.

19:19
1 липня стало справжнім святом, сповненим незабутніх вражень і емоцій, для дітлахів обласного центру: на території Івано-Франківського унверситету права імені Короля Данила Галицького відбувся захід  - «День професій».

18:52
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук спільно з директором департаменту охорони здоров’я ОДА Мироном Матейком відвідав Івано-Франківську обласну клінічну інфекційну лікарню.

18:30
Коломийська міська рада запрошує інвесторів взяти участь в аукціонах з продажу комунальних приміщень.

18:11
1 липня на спортивних майданчика НФК «Ураган», поруч з Німецьким озером на Пасічній, відбувся футбольний турнір між командами патрульної поліції Івано-Франківська та ветеранів АТО.

17:45
1 липня у місті Яремче стартує Х Міжнародний байк-фест «Дикий вогонь» («Wild Fire»).

17:17
У найближчому майбутньому українцям може стати простіше потрапити в одну з країн Європейського Союзу, навіть без надання безвізового режиму. Україна і Болгарія збираються запровадити між країнами безкоштовні багаторазові візи.

16:55
Івано-Франківською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем) КК України екс-голові приміського села.
Встановлено, що колишній голова одного з сіл Івано-Франківської міської ради, зловживаючи службовим становищем, діючи умисно в інтересах третіх осіб, уклав договір про пайову участь з приватним акціонерним товариством, занизивши при цьому площу об’єкта будівництва багатоквартирного житлового будинку.

16:30
Днями, у рамках візиту Віце-прем'єра, Міністра вищої освіти і науки Республіки Польща Ярослава Говіна в Україну, відбулося сходження на гору Піп Іван (2028 м, Чорногірський хребет, Карпати) з метою ознайомлення з процесом відбудови найвищого високогірного наукового об'єкту України - астрономічно-метеорологічної обсерваторії.

16:10
В результаті однієї з них загинув 22-річний мешканець Болехова, в іншому випадку двоє жителів Коломиї такого ж віку отримали травми.

15:42
Біля села Рибне Тисменицького району вирішили створити притулок для тварин. Для нового “Дому Сірка” вже віднайшли ділянку в лісі. Залишилося оформити необхідні документи.

15:20
29 червня на вул. Дорошенка укладали верхній шар асфальту. Отож, капітальний ремонт цієї дороги завершили успішно. Загалом на це витратили близько 400 тис. грн.

14:54
Співробітники Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області затримали в різних регіонах країни трьох учасників наркоугруповання, незаконний бізнес якого правоохоронці припинили у 2016 році.

14:33
У травні підприємствами і організаціями області використано 36,2 млн м3 газу природного, 325 тис. т кам’яного вугілля, 5,1 тис. т палива дизельного, 0,9 тис. т бензину моторного та 0,1 тис. т нафти сирої, включаючи газовий конденсат.

14:10
30 червня о 18:20 в місті Коломия по вулиці Січових Стрільців горіло сміття в підвалі 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем знищено матрац та сміття. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

13:43
Актори Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича стали лауреатами Міжнародного фестивалю театрів у Румунії.

13:17
В Калуші відбулось чергове засідання окружної виборчої комісії, що координує проведення позачергових виборів народних депутатів у окрузі №85.

12:50
Днями поблизу сіл Пороги, Яблунька та Манява Богородчанського району відбулося святкове відкриття та освячення пам’ятника борцям за волю України. Захід приурочений відзначенню 75-ї річниці проголошення у м. Львові Акту відновлення Української держави.

12:21
Їздити на велосипеді не тільки зручно, але й красиво — вважають організатори жіночого велопараду. Його цієї неділі, 3 липня, вшосте проведуть в Івано-Франківську.

11:50
Жахлива трагедія сталася на трасі Знам’янка-Луганськ-Ізварино в районі села Пантаївка Олександрійського району Кіровоградської області. Про це повідомили в прес-центрі СБУ в Івано-Франківській області.

11:20
У спеку, що панує наразі в Україні, у багатьох людей з'являється млявість, сонливість, знижується концентрація уваги. До того ж, поспішаючи на відпочинок, керманичі часто проводять за кермом 10-12 годин поспіль. Як наслідок, деякі водії просто засинають за кермом. Наслідки передбачити не важко.

10:55
«З метою покращення умов ведення бізнесу розпочато реформу податкової системи, реформу фіскальної служби, змінюються акценти в роботі органів ДФС, вдосконалюються процеси адміністрування податків і зборів та надання сервісних послуг, - зазначила начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик. – Однак жодні реформи в фіскальній службі не можуть бути реалізовані без  вдосконалення системи запобігання і протидії корупції»

10:30
 30 червня мала відбутись сесія Долинської районної ради. Однак після розгляду двох питань сесію під тиском медиків закрили.

10:08
В облдержадміністрації відбулася нарада-семінар з питань співпраці з компанією Google за проектом «Цифрове перетворення України».

9:44
Снятинським відділом прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за .3 ст.185(Крадіжка) Кримінального кодексу України щодо 26-річного місцевого жителя.

9:22
Очільник єврейської громади у Коломиї Яків Заліщикер відсторонений від займаної посади самими членами їхньої громади.

8:53
У боротьбі з борщівником дуже важливо не допускати дозрівання й розсіву насіння. Ефективний спосіб боротьби - хімічний, за допомогою гербіцидів. Важливо дотримуватися рекомендацій, зазначених на упаковці, інакше ефекту не буде.

8:30
Тепер, у вагонах, замість звичної всім синьо-білої постільної білизни, тепер видають простирадла та подушки з українською вишивкою.

8:04
Богородчанським та Тисменицьким відділами прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за ч.1 ст. 325 ( Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального Кодексу України.

7:42
29 червня близько 18.00 поблизу м. Галича у лісі біля кафе «Круті Кошики» сторожовий собака покусав жительку Тернопільської області.

7:18
За даними Головного управління статистики, в області індекс промислової продукції у січні–травні 2016 р. порівняно з відповідним періодом 2015 р. склав 91,6% (в Україні – 103,1%).

6:39
З 1 липня в с. Гриньків Рожнятівського району Пластова спільнота розпочне станичний юнацький табір "Лабіринт". Вишкіл триватиме до 11 липня.

Попередній день   Наступний день