Попередній день   Наступний день

22:11
Працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, спільно з працівниками управління пенітенціарної служби виявили у передачі для засудженого наркотичні речовини.

21:30
З 10 по 15 липня в селі Новий Мізунь Долинського району, проходить 45-й чемпіонат України серед юнаків з пішохідного туризму. В чемпіонаті беруть участь 23 команди (230 юнаків та юначок) з усіх регіонів України.

20:59
Нещодавно відбувся прес-тур представників обласних ЗМІ на Долинщину –  у с. Вишків, яке відоме своїм особливим географічним розташуванням на висоті 800 м над рівнем моря у верхів'ях долини річки Мізуньки, поруч з головним вододільним хребтом.

20:35
12 липня в обласному центрі Прикарпаття відкрилася архітектурна резиденція. Говорили про розробку нового скверу перед старою друкарнею, що на вул. С.Стрільців. «Павільйон 78» стане своєрідною аналогією до львівської Майстерні Міста.

20:05
Івано-Франківщина, особливо гірська її частина, улітку стають справжньою меккою для туристів, поціновувачів якісного, емоційно насиченого, фізично корисного відпочинку. Наш край і справді унікальний. Тут, на порівняно невеликій території, сконцентровані всі принади і чари, якими так щедро обдарувала людей природа: надзвичайної краси Карпатські гори, сріблясті плеса бурхливих Пруту і Черемошу, галасливі водоспади, луки, сповнені різнобарвних квітів, смарагдові хвилі смерекових лісів. У суху та спекотну погоду саме на наші ліси, на жаль, чатує найбільша небезпека.

19:45
Держкомтелерадіо організовує роботу щодо підготовки та висвітлення відзначення 25-ї річниці Незалежності України.

19:21
11 липня о 13.00 в с.Гостові Тлумацького району від чергового поліції надійшло повідомлення про те, що близько 23.00 10 липня на березі ставка виявлено одяг та особисті речі жителя с. Прибилів Тлумацького району.

18:55
«Новина. Прийдешні» - виставку під такою назвою, присвячену 750-літтю Коломиї, сьогодні представлять у Музеї мистецтв Прикарпаття.

18:39
На місцевому аеродромі зібралися пілоти зі всієї України, також було два екіпажі з Німеччини, йдеться в сюжеті НТК.

18:10
11 липня Центральна виборча комісія зареєструвала 43 офіційних спостерігача на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня.

17:46
До Надвірянського відділу поліції звернулась 30-річна жінка, котра повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку грошових коштів з її магазину.

17:25
В Івано-Франківській області на під моніторинговим наглядом перебуває один пляж (озеро м.Івано-Франківська) та 10 місць рекреаційного та оздоровчого використання. Про це повідомили в Держсанепідслужбі в Івано-Франківській області.

16:59
У рамках реалізації заходів проекту ЄС «Івано-Франківська область – край для туризму» облдержадміністрація за сприяння авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» організувала промотур для представників засобів масової інформації та туристичних фірм Республіки Польща.

16:38
Одним із пріоритетних завдань Івано-Франківської міської ради залишається вирішення проблеми нелегальної зайнятості. Для виконання цього завдання в місті Івано-Франківську активно працює рейдова робоча група з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

16:17
Сьогодні до Івано-Франківська завітав Герой України, український дисидент, почесний Голова «Республіканської партії» та автор «Акту про Незалежність України» Левко Лук’яненко.

15:58
До Снятинського відділення поліції звернувся 43-річний мешканець району з повідомленням про те, що жителі села на «гарячому» впіймали чоловіка, який намагався викрасти кабель, призначений для Інтернет-зв’язку.

15:36
Івано-Франківські комунальники працюють не покладаючи рук. Вони асфальтують міжбудинкові проїзди на Довженка, 7. Тут розмішене “військове містечко”.

15:15
Сьогодні біля Верховної Ради відбулася акція «Депутати! Працювати!»

14:47
Перед присутніми виступив заступник голови райдержадміністрації Ярослав Левкун та Катерина Козачок, представник електронної площадки «E-tender» (м. Київ).

14:25
11 липня о 14:10 у Калуші по вулиці Хіміків сталася пожежа на кухні помешкання на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено холодильник, газовий котел, пошкоджено кухонний набір, речі домашнього вжитку. Працівники пожежно-рятувальної служби евакуювали двох осіб з третього поверху будівлі.

13:43
З 1 липня поточного року для платників єдиного внеску розширено функціонал електронного сервісу «Електронний кабінет платника» (cabinet.sfs.gov.ua). Так, платники мають можливість  підготувати, заповнити та надіслати звіт щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за новими формами.

13:19
ЄС до кінця року готовий надати фінансову допомогу на підтримку реформи публічної адміністрації, загальний розмір якої на три роки складає 90 млн євро.

12:50
Міністерство освіти та науки України скасувало освітньо-кваліфікаційний рівень “спеціаліст”. Раніше отриманий диплом спеціаліста прирівнюється до диплому магістра, незважаючи на напис “спеціаліст” у ньому.

12:22
Зараз над організацією 14-го Міжнародного фольклорно-етнографічного фестивалю  активно працюють творчі групи. Працівники відділу культури району проводять оргкомітети, йдеться в сюжеті НТК.

11:50
Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області визначена одержувачем коштів державного фонду регіонального розвитку для реалізації інвестиційного проекту «Дорога Н-09 Мукачеве-Львів». Відповідне розпорядження підписав голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук.

11:25
У селі Мала Тур’я Долинського району відбулось потрійне свято: освячення нової дзвіниці, іконостасу, а також відзначення храмового празника - покладення Риз Пречистої Діви Марії.  З нагоди урочистостей з пастирським візитом приїхав Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир (Війтишин).

10:53
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, за шість місяців цього року бізнес Прикарпаття отримав на розрахункові рахунки 1 млрд. 485 млн. грн. у вигляді відшкодованого податку на додану вартість. Це на 479,2 млн. грн., або у 1,5 рази більше, ніж торік.

10:30
У селі Білі Ослави потенційної Делятинської ОТГ Надвірнянського району відбувся схід села, у якому взяли участь директор регіонального відділення Асоціації міст України Олег Войтичук та регіональний консультант з правових питань Марія Баран.

10:06
В самому центрі Івано-Франківська, на перехресті вулиць Тичини та Довгої, стоїть, з першого погляду, елітна забудова. Але вона навіть не має юридичної адреси.

9:43
Заява про крадіжку двоколісного транспортного засобу надійшла до правоохоронців Галицького відділення поліції. Місцевий житель виявив вранці пропажу з власного господарства мопеда «Дефіант-125».

9:23
В Івано-Франківській області затвердили «Перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку». Відповідне розпорядження підписав голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук.

8:50
Щорічно, 11 липня, у світі відзначають Всесвітній день народонаселення.  Ця дата була встановлена ООН у 1989 році, що покликано звернути увагу суспільства на невідкладність та важливість рішення демографічних питань, пошуку розв’язання проблем людства.

8:29
Тисменицькою місцевою прокуратурою пред’явлено до суду позовну заяву в інтересах держави про повернення земельної ділянки площею 20,1 га, вартістю 1 млн 81 тис грн.

8:07
Видання The New York Times розмістило українську вишиванку на перше місце у рейтингу модних трендів цього літа.

7:45
Під час патрулювання вулиць Івано-Франківська поліцейськими було виявлено та вилучено у двох підозрілих чоловіків наркотичні речовини.

7:20
Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України щодо 36-річного місцевого жителя.

6:41
12 липня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день