Попередній день   Наступний день

22:22
Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарництві старшого інспектора Тисменицького відділу поліції в Івано-Франківській області.

21:31
У четвер, 14 липня, об 11 год. в 321 каб. ОДА відбудеться прес-конференція керівництва облдержадміністрації та представників правоохоронних органів щодо дотримання законності та правопорядку під час проведення проміжних виборів по округу №85 (центр м. Калуш), які відбудуться 17 липня.

20:50
У Івано-Франківську на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов «тривожний» сигнал від персоналу торгового центру, що по вулиці Миколайчука. Прибувши на місце події поліцейські охорони затримали підозрювану в крадіжці жінку.

20:29
Прокуратура Івано-Франківської області готує пакет документів на екстрадицію колишньої директорки одного з відділень банку, яку підозрюють в організації привласнень коштів.

20:07
У картинній галереї Національного заповідника «Давній Галич» відкрили виставку угорського художника-абстракціоніста Ласло Чока.

19:46
Патрульна поліція Івано-Франківська затримала двох чоловіків, які побили людину та намагалися вкрасти камери відеоспостереження, інформує прес-служба патрульної поліції міста.

19:20
Пані Галина, жителька мікрорайону, де планують зводити багатоповерхівки, виступила із поясненням, чому там  не варто зводити висотні житлові будинки.

18:59
За I півріччя 2016 року суб’єкти господарювання Косівщини перерахували до  Зведеного бюджету 96,7 млн.грн. податків, зборів і платежів, що на 45,2 млн.грн. більше ніж торік. Про це повідомила начальник Косівського відділення Коломийської ОДПІ Оксана Мельниченко.

18:36
13 липня в Івано-Франківську відбулася зустріч активістів із заступниками міського голови, на яких розглядалися вимоги громади, зокрема, щодо незаконних рішень міської ради.

18:04
11 липня міський голова Надвірни Зіновій Андрійович вручив подяку польським учням комплексу шкіл ім.о.Яна Дзєржоня в Пешице та керівнику групи Бернадетті Щипка за активну участь в упорядкуванні місць поховання та увіковіченні пам’яті померлих українських і польських громадян на території Надвірнянщини.

17:43
Завтра, 14 липня, в Яремче, в Музеї етнографії та екології Карпатського краю відкривається виставка французького фотографа Жана-П’єра Дюрана під назвою «Українська дерев’яна церква Карпат». Цей проект охоплює Словаччину, Польщу, Румунію і Україну.

17:21
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області за шість місяців поточного року підрозділами податкового та митного аудиту Івано-Франківської області проведено 264 перевірки суб’єктів господарювання, що в 1,3 рази менше, ніж в аналогічному періоді минулого року.

16:58
В Івано-Франківську стартувала акція "Трембіти з Торецька". Волонтери з Донецької області вирушили в Карпати, аби опанувати гру на трембіті та привезти ці інструменти на Донбас.

16:27
Івано-Франківська оперативна група СБУ спільно з Нацполіцією виявила у районі проведення антитерористичної операції плантацію марихуани площею майже один гектар.

16:06
Сьогодні, 13 липня, відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Івано-Франківської централізованої бібліотечної системи.

15:39
З нагоди 600-ліття від дня першої літописної згадки про селище Обертин Тлумацького району у народному домі культури відбулися урочисті заходи.

15:17
У зв’язку із роботами щодо приведення земельного полотна до нормативних вимог, 12, 14, 19, 20 та 21 липня залізничники передбачили «вікна» на перегонах Вороненко-Ясиня та Ясиня-Рахів.

14:56

14:24

За I півріччя 2016 року платники податків Верховинщини забезпечили надходження до зведеного бюджету в сумі 28,9 млн. грн., що на 10,4 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.


14:03
12 липня о 14:02 в місті Снятин по вулиці Широкій виникла пожежа  господарської будівлі. Вогнем пошкоджено крівлю, перекриття та стіни господарської споруди. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власника.

13:41
Відповідно до п. 167.1 ст. 167 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) cтавка податку становить 18 відс. бази оподаткування щодо доходів, нарахованих (виплачених, наданих) (крім випадків, визначених у пп. 167.2 - 167.5 ст. 167 ПКУ) у тому числі, але не виключно у формі: заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами.

13:20
11 липня близько 16.35 в с. Зелена Верховинського району на березі річки Чорний Черемош було виявлено тіло 82-річної місцевої жительки.

12:44
Головним напрямком діяльності WannaBiz є розвиток ІТ-підприємництва та формування стартап-екосистеми в Україні. Ціллю діяльності є допомога інноваційним та перспективним IT-проектам України стати компаніями світового рівня.

12:26
Калуська місцева прокуратура звернулась з позовною заявою в Господарський суд Івано-Франківської області в інтересах Спаської сільської ради до одного із суб’єктів господарювання про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.

11:45
Українська співачку Руслана Лежичко поділилась думками з приводу інтеграції Івано-Франківщини в Європу на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

11:18
З початку 2016 року за реалізацію спиртних напоїв та цигарок неповнолітнім особам податківцями застосовано 54,4 тис. грн. штрафних санкцій. Крім того, анульовано 10 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, зокрема 5 - на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 5 - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

10:54
Організації, які є учасниками неформальної групи «Об'єднані дітьми», ініціювали проект розвитку наставництва в області.

10:32
12 липня в рамках децентралізації держархбудконтролю нові містобудівні повноваження отримали громади міст Люботин Харківської області та Долини на Івано-Франківщині.

10:08
36-річний мешканець Тисменицького району, як з’ясувалося, мав намір збагатитися за рахунок підприємства, натомість став фігурантом кримінального провадження.

9:44
З 1 серпня у Росії набирає чинності новий антитерористичний закон, що надає повне право на отримання Федеральній службі безпеки РФ практично всіх особистих даних користувачів інтернет-ресурсів, зареєстрованих у РФ.

9:19
За незаконне зберігання наркотичних речовин 30-річний калушанин став фігурантом ще одного кримінального провадження

8:51
Катерина та Петро Савчуки були політв’язнями та активними учасниками визвольного руху ОУН-УПА в 40-50 роках 20 століття.

8:30
Сьогодні голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Маноджем Кумаром Бхарті.

8:05
В ніч на 12 липня четверо невстановлених осіб, прикриваючи обличчя масками, проникли в приміщення житлового будинку в місті Долина.

7:43
13 липня, 18:00 – презентація українського перекладу однієї з перших німецькомовних праць про Голокост – книжки Елізабет Фрейндліх “Знищення міста на ім’я Станиславів”. Переклад Галини Петросаняк.

7:21
13 липня 2016 року об 11.00 год. відбудеться друге засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи (вул.Грушевського, 21, каб.311).

6:39
13 липня, о 10.00 у готелі «Станіславів» (4-ий поверх) по вулиці Чорновола, 7 в Івано-Франківську відбудеться прес-конференція громадських активістів щодо незаконних рішень міської ради, прийнятих на сесії 8 липня.

Попередній день   Наступний день