Попередній день   Наступний день

22:28
Патрульна поліція Івано-Франківська викликала слідчо-оперативну групу, щоб вона зафіксувала факт пропозиції неправомірної вигоди.

21:57
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулося засідання обласної координаційної ради з питань надання шефської допомоги військовим частинам, вирішення соціально-побутових проблем, задоволення культурних і духовних потреб військовослужбовців, військово-патріотичного виховання молоді та підготовки її до виконання військового обов’язку.

21:26
Верховна Рада перейменувала ряд населених пунктів і один район різних областях, проголосувавши таким чином за останні закони в рамках декомунізації.

20:55
Минулої доби жертвою шахраїв став франківчанин. Зловмисники, використовуючи шахрайську схему, видурили в чоловіка 10 тисяч гривень.

20:34
16 липня 2016р. за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту на Вічевому майдані о 13.00 год. відбудуться Богатирські ігри за участі учасників АТО.

20:10
До прикарпатського історико-меморіального музею Степана Бандери привезли фотоапарат, яким робив світлини сам провідник ОУН. Камеру передав онук Бандери, який зараз мешкає у Канаді, - інформує Opens external link in new windowЗІК.

19:39
Держкомтелерадіо нагадує журналістам про правила роботи представників ЗМІ в зоні проведення Антитерористичної операції. Зокрема, про обов’язкову акредитацію журналістів при оперативному штабі управління АТО в Донецькій і Луганській областях.

19:19

Вчені провели безліч досліджень, які показали, що переїдання згубно впливає на пам'ять. Експерти вважають, що воно здатне збільшити ризик втрати пам'яті вдвічі.


18:57
17 липня з 10 до 11 години у дворику на Шевченка, 3 в Івано-Франківську студенти медичного університету будуть навчати як використовувати велосипед, щоб ефективніше надати собі або близьким людям першу медичну допомогу, та як зберегти своє здоров’я після важких падінь.

18:28
Станом на 12 липня всі хворі, які постраждали після святкування весілля 25-26.06.2016 року в закладах громадського харчування «Діброва» с.Підгір’я Богородчанського району та «Ювілейний» м.Тисмениця виписані із стаціонару в задовільному стані.

18:06
З 1 по 12 липня на урочищі Остодір, поблизу села Кузьминець, Рожнятівського району, розгорнувся міський наметовий табір міського осередку Пласту – Національної Скаутської Організації України, де юнацтво мало можливість отримати знання та навики з практичного пластування і таборування.

17:45
В Опришівцях проводять реконструкцію шкільного музею. Для цього виділено 200 тисяч гривень з міського бюджету. За ці кошти вже закуплено будівельні матеріали для заміни покрівлі.

17:23
Вівчарство – історичний код кожного гуцула. Раніше це було основним їх заняттям, яке годувало і одягало людей. Сьогодні давнє ремесло вимирає. На Верховинщині за відновлення корінних традицій взялося місцеве лісове господарство.

16:56
14 липня о 19:18 до івано-франківських рятувальників від оперативного чергового Управління ДСНС в Закарпатській області надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги групі з чотирьох туристів-харків’ян, які проходили за маршрутом Піп Іван - Говерла. Поблизу підніжжя Говерли 19-річному юнакові раптом стало зле.

16:30
Протиправні дії зловмисник вчинив під час перебування у потерпілої у гостях за місцем її проживання. Раніше чоловік уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

16:05

Під час нагляду за безпекою дорожнього руху поліцейські зупинили водія-порушника. При поверхневому огляді у молодика виявлено та вилучено наркотичну речовину.


15:40
16.07-17.07.2016 р. за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту від організаторів клубу StreetSound м. Івано-Франківськ відбудеться фестиваль авто-мото спорту.

15:18
Чимало старшокласників та студентів, бажаючи з користю провести літо, шукають додатковий заробіток. У соціальних мережах часто можна побачити публікації із запитами такого змісту.

14:53
14 липня близько 10:50 в селі Рибне Косівського району в одному із господарств виникла пожежа побутового сміття та сухої трави. На місці пожежі виявлено тіло 72-річного господаря обійстя. Причина смерті людини встановлюється. Підрозділи ДСНС до гасіння пожежі не залучались.

14:32
14 липня близько 17:00 в селі Космач Косівського району на подвір’ї біля житлового будинку змія вкусила у праву руку 10-річну дитину.

14:09
Аварія, у результаті якої смертельні тілесні ушкодження отримали водій та троє пасажирів автомобіля «БМВ Х6», сталася сьогодні, 15 липня, поопівночі у селі Ямниця.

13:43
До Надвірнянського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулася 50-річна мешканка райцентру. Жінка розповіла, що з її господарського приміщення невідома особа викрала бетономішалку.

13:20
Івано-Франківський краєзнавчий музей презентує виставку курсових та дипломних робіт студентів Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв «Від народного до професійного».

12:49
З початку року акцизний податок з роздрібного продажу підакцизних товарів поповнив місцеві бюджети Надвірнянщини на 7 млн. 263 тис. грн, що на 3 млн. 126 тис. грн. більше аналогічного періоду минулого року. Зокрема у червні надійшло 1 млн. 398 тис. грн. цього податку.

12:25
16-17 липня на Долинщині пройле фестивалю патріотичної пісні «Яворина 2016».

11:44
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, спільно з заступником міського голови Олександром Левицьким та директором департаменту освіти та науки Ігорем Смалем оглянув хід робіт з будівництва садочку в селі Хриплин та проведення останніх приготувань до навчального року у садочку «Вишиванка».

11:19
У четвер, 14 липня, у книгарні «Є», що в Івано-Франківську, відбулася презентація нової книжки Антона Санчека «Земля Георгія».

10:56
14 липня, в Івано-Франківську відбулась зустріч щодо питання реалізації освітніх прав учасників АТО при вступі до вищих навчальних закладів.

10:34
Обласною Рейтинговою комісією визначено переможців першого туру щорічного Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2015", що проводиться Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

10:02
Станом на 14 липня на дорозі Н-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига­ в межах Івано-Франківської області згідно календарного плану ремонтних робіт укладено 30 км нижнього та 10 км верхнього шарів асфальтобетону, зроблено регенерацію основи дорожнього одягу – 41 км.

9:40
За дорученням голови Івано-Франківської облдержадміністрації Олега Гончарука відбулася прес-конференція щодо дотримання законності та правопорядку під час проведення проміжних виборів по округу №85 (центр м. Калуш).

9:18
15 липня о 15:00 у фортечній галереї «Бастіон» відбудеться відкриття виставки «Вернісаж. Барви у розписах Марії Пазинюк». В експозиції 30 розписаних тарілок унікальною технологією. Авторка зобразила на своїх роботах чотири пори року, використовуючи яскраві кольори акрилових фарб. «На цей крок мене надихнули Карпатські мотиви пір року.

8:56
Надвірняднською місцевою прокуратурою пред’явлено позовну заяву в інтересах Гвіздської сільської ради до Надвірнянського спецагролісгоспу про відшкодування понад 144 тис грн збитків, завданих навколишньому середовищу.
Йдеться про збитки внаслідок службової недбалості щодо охорони лісу.

8:30
Працівники поліції оперативно відреагували на повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, а відтак затримали зловмисників неподалік місця його скоєння та з речовими доказами злочину.

8:05
Держкомтелерадіо оголошує прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року».

7:40
ПАТ «Івано-Франківськгаз» створює електронну геоінформаці́йну систему, до якої включать всі складові газотранспортної системи Прикарпаття.

7:18
15 липня с 16:30 до 19:00 в Comport Hackerspace (вул. Новгородська 39а, вхід з вул. Тичини через двір) відбудеться лекція та майстер-клас від картографів Google. Вхід вільний

6:43
У п’ятницю, 15 липня о 11 год. у каб. 500 ОР відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей.

Попередній день   Наступний день