Попередній день   Наступний день

22:21
В Коломиї проведуть аукціон з продажу нежитлових приміщень. Аукціон розпочнеться о 10 годині 4 серпня 2016 року.

21:30
31 липня місто Яремче святкуватиме свій 229 – й день народження.

20:58
Жінку розшукують за підозрою у причетності до вчинення кримінального правопорушення, внаслідок порушення правил дорожнього руху.

20:35
До складу Олімпійської збірної України для участі в Іграх ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) увійшли 205 спортсменів у 27 видах спорту.

20:16
Виборчий штаб Віктора Шевченка та сам кандидат від УКРОПу Віктор Шевченко дали в Івано-Франківську прес-конференцію за результатами проміжних виборів у Верховну Раду України. Як ішлося на прес-конференції, ЦВК прийняла 100% протоколів від окружної комісії 85-го виборчого округу на виборах у Верховну Раду України, інформують ”Вікна”.

19:45
Вчора, 17 липня, відбулись проміжні вибори народних депутатів України у 7-ми одномандатних виборчих округах у Волинській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Луганській, Полтавській, Херсонській та Чернігівській областях.

19:24
Днями відбувся перший випуск студентів факультету математики та інформатики Прикарпатського нацуніверситету, які завершили навчання за міжнародною програмою подвійних дипломів за спеціальністю «Прикладна математика» магістерського рівня в Жешувському університеті (Республіка Польща).

18:53
У I півріччі 2016 року документальними перевірками, в тому числі спільно з іншими контролюючими органами, з питань виявлення фактів ухилень від оподаткування різного виду виплат, заробітної плати, видачі її за рахунок “тіньових” коштів (виплати заробітної плати у “конвертах”, ведення подвійної бухгалтерії, тощо) охоплено 16 юридичних осіб та 18 фізичних осіб-підприємців.

18:28
На виплати одноразової грошової допомоги на лікування та вирішення невідкладних соціально-побутових питань мешканцям області додатково планують спрямувати 540 тисяч гривень.

18:01
Івано-Франківська міська рада гарантує разову матеріальну допомогу у розмірі 4 тисяч гривень кожному франківцю, який підпише контракт зі Збройними силами України.

17:39
До Івано-Франківського відділу поліції звернулася 28-річна жінка, котра повідомила про крадіжку вай-фай роутера марки "Самсунг» та зарядного пристрою з масажного салону.

17:18
Заступник голови ОДА Ярослав Паранюк взяв участь у засідання міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося у режимі відео-конференції.

16:55
За період з 11 по 17 липня в Івано-Франківську народилося 50 немовлят: 23 хлопчики і 27 дівчаток.

16:33
За час дії розпорядження, коли із заробітної плати народних депутатів, які не відвідують сесію Верховної Ради України, вираховуються гроші, було зекономлено 1,5 млн грн. Про це повідомив спікер Верховної Ради України Андрій Парубій під час прес-конференції, присвяченій підсумкам чергової сесії парламенту XVIII скликання, передає кореспондент УНН.

16:02
Олімпійська спільнота Прикарпаття щиро вітає Михайла Гаврилюка та його тренера Ярослава Маланюка з успішним виступом на чемпіонаті Європи, який проходив 14-17 липня у місті Тбілісі (Грузія).

15:40
У Заболотові уже всьоме провели благодійний фестиваль. Громада селища збирає кошти для онкохворих діток. Цьогоріч на лікування дітей перерахують 25 тисяч гривень.

15:19
Протягом 21-24 липня мальовниче село Шешори, що на Косівщині перетвориться в центр гуцульської культури. Еко-етно фестиваль “Карпатське коло” покаже гостям справжню Гуцульщину, Карпати, традиційну етно-духовну культуру й мистецтво гуцулів.

14:58
До поліції щодоби надходять повідомлення про шахрайські дії щодо довірливих громадян. Зловмисники використовують старі, але водночас «діючі» схеми видурювання грошей. Поліція закликає громадян бути обережними та недовіряти сумнівній інформації шахраям.

14:27
16 липня о 15:45 рятувальники Коломийської рятувально-водолазної станції, котрі чергували на міському озері, врятували з води 24-річного коломиянина

14:06
16 липня о 12:50 в селі Стецева Снятинського району в одному із обійсть по вулиці  Франка загорівся господарський комплекс. Вогнем знищено крівлю і перекриття на площі 150 м. кв. та знищено 0.5 т грубих кормів. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

13:43
Двоколісним транспортним засобом, залишеним 32-річним власником без нагляду біля місцевого магазину, спокусився місцевий житель.

13:18
Кабмін опрацьовує підвищення мінімальних зарплат до початку опалювального сезону для посилення соцзахисту населення.

12:50
Міністерство Юстиції полегшить процедуру розриву шлюбу для українців, зміни планують ввести восени. Про це інформує "УНН".

12:25
Команда Бурштинської ДЮСШ з веслування взяла участь у Всеукраїнських зональних змаганнях «Стрімкі Човни» з веслування на байдарках та каноє 9-11 липня в смт. Добротвір. Завдяки директору Бурштинської ТЕС Шувару А.Й. команда м. Бурштин прийняла участь у цих змаганнях, серед 19 шкіл зайняла 15-е місце.

11:47
З бюджету міста в 2016 році виділено 2 млн гривень на впорядкування територій навчальних закладів Івано-Франківська. За ці кошти буде проведено брукування та асфальтування територій.

11:25
З 3 по 7 липня  керівник Центру слуху ІФНМУ Роман Фіщук та лікар-інтерн Мирослава Пилип’юк побували на Конгресі європейського ринологічного товариства, що відбувався в Стокгольмі.

10:53
Повідомлення про загибель людини під колесами автомобіля надійшло у Верховинське відділення поліції у п’ятницю, 15 липня, вранці, інформує відділ превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

10:31
Верховна Рада ухвалила зміни до законодавства, якими передбачається обов’язкове оформлення паспорта громадянина України з 14 років.

10:30
Постановою Кабінет Міністрів України від 08.06.2016р. № 365 затверджено Порядок здійснення контролю за проведенням соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання/перебування.

10:09
За незаконне зберігання наркотичних речовин 25-річний франківчанин став фігурантом кримінального провадження

9:42
Нагадаємо, що законом передбачено кримінальну відповідальність за посів 10 і більше рослин конопель і 100 і більше – маку. В області триває спецоперація «Мак-2016», під час якої поліція виявляє понаднормові посіви маку й конопель.

9:18
Усі учасники вступної кампанії 2016 року проходитимуть конкурсний відбір, адже норми про позаконкурсний вступ та цільовий прийом відмінені. Разом з тим, є категорії громадян, котрі з об’єктивних причин потребують підтримки держави. Для них є свій конкурс на вступ – за квотами, які спеціально ввели для того, щоб підтримати незахищені категорії населення.

8:54
Доля Коломийського сміттєзвалища вирішуватиметься на громадських слуханнях. Відповідне рішення було прийняте під час сесії Коломийської міської ради.

8:29
На завершення театрального сезону Івано-Франківський  муздрамтеатр презентував своїм шанувальникам нову роботу — виставу «Кар’єрні ігри» за мотивами п’єси каталонського драматурга Жорді Гальсерана «Метод Гронхольма».

8:05
Те, про що давно говорили, те, на що з нетерпінням очікували шанувальники футболу Прикарпаття здійснилось – ФК “Тепловик” з Івано-Франківська, який попри всі проблеми та непорозуміння таки отримав атестат для участі у футбольних змаганнях під егідою ПФЛ, повідомляють у спільноті “Футбольний Франківськ”.

7:42
Раніше судимий уродженець Краматорська Донецької області 6 липня пограбував у Івано-Франківську жінку. Знайшовши у її сумці паспорт, навідався по місцю проживання потерпілої. Ключами від автомобіля, знайденими у сумці, він відчинив та угнав легковик, який знаходився у дворі будинку.

7:11
Господарським судом Івано-Франківської області задоволено позов Тисменицької місцевої прокуратури про повернення державі земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею майже 90 га вартістю 2,2 млн грн.

6:36
У суботу, 16 липня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив колективу прокуратури Івано-Франківської області нового керівника – старшого радника юстиції Олександра Стратюка.

Попередній день   Наступний день