Попередній день   Наступний день

22:26
В с.Рудниках Снятинського району облаштують криївку. Відповідне розпорядження підписав голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук.

21:30
Форвард “Тепловика” – герой першого туру другої ліги. Центральний форвард Ігор Худоб’як перебрався до “Тепловика” за кілька днів до старту нового сезону і одразу ж став своїм у новій команді.

20:52
27 липня 2016 року минуло два роки з часу загибелі у зоні проведення антитерористичної операції бійця 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Василя Білика.

20:30
На Городенківщині завершила роботу наукова експедиція інституту Народознавства НАН України.

20:09
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Україниоголошує з 10 червня 2016 року проведення конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році (далі - конкурс).

19:47
Як було встановлено, наркотичні речовини підозрюваний зберігав для особистого споживання.

19:20
У Івано-Франківській області місцева влада та Держмолодьжитло продовжують здійснювати заходи, спрямовані на реалізацію програми забезпечення молоді житлом.

18:54
Івано-Франківськ як на долоні. На міській Ратуші облаштовують оглядовий майданчик. Звідси можна буде побачити місто з усіх сторін. Піднятися на верхівку пам’ятки архітектури містяни та туристи зможуть уже наприкінці літа.

18:32
З метою дослідження соціальних та демографічних характеристик домогосподарств Прикарпаття працівниками Головного управління статистики  проведено опитування домогосподарств, відібраних для обстеження умов їхнього життя у 2016 році. В області нараховується близько 451,5 тис. домогосподарств, що становить три відсотки загальної їх кількості по Україні, з них 54,9% проживають у сільській місцевості, решта – у міських поселеннях.

18:11
26 липня відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка та керівника польсько-американської компанії «United Oilfield Servicess sp. z o.o.» Анджея Гаєвські (Республіка Польща).

17:45
Оперативна група Управління СБ України в Івано-Франківській області у районі проведення АТО спільно з прикордонниками та поліцією виявили на пункті пропуску «Танюшівка» на Луганщині бойовика так званої «ЛНР», який намагався повернутися на підконтрольну Україні територію, повідомляє управління СБУ В Івано-Франківській області.

17:18
Коломийський військовий аеродром нарешті прийняв довгоочікуваних гостей. Літня спека не завадила виконанню бойових завдань.

16:57
В  Івано-Франківську відзначили 72-річницю звільнення міста від нацистських загарбників. З цієї нагоди у меморіальному комплексі «Вічний вогонь» зібралися представники обласної влади, громадських організацій, ветерани Другої світової війни.

16:26
Під головуванням заступника директора департаменту – начальника соціального захисту населення облдержадміністрації Ірини Мацькевич у департаменті соціальної політики ОДА провели нараду з начальниками відділів призначень та головними державними соціальними інспекторами структурних підрозділів із питань соціального захисту населення РДА та виконкомів міських рад міст обласного значення.

16:05
Буде новий тротуар та нова зупинка. Бульвар Лесі Українки в Коломиї продовжують ремонтувати.

15:43
Кабмін виконав одну із вимог Указу Президента щодо зарахування дітей загиблих учасників антитерористичної операції на сході України на навчання до вищих навчальних закладів за кошти державного бюджету.

15:22
Як попередньо встановлено, 30-річний франківець виїхав автомобілем «Фольксваген Транспортер Т4» на смугу зустрічного руху, де й сталося зіткнення з автомобілем «Фіат Лінеа» під керуванням 33-річного іноземця, який рухався йому назустріч.

14:55
В дворі будинків № 5 і 5а, що на вулиці Симоненка, розпочалося будівництво нового спортивно-дитячого комплексу. Звідси демонтували всі старі спортивні спорядження та замінять їх на сучасні. Також тут викладуть бруківкою доріжки та облаштують баскетбольний майданчик.

14:30
На Прикарпатті стару гуцульську хату перетворили у сучасний хостел.

14:05
Як повідомив заступник начальник-начальник Яремчанського відділення Надвірнянської ОДПІ Юрій Вередюк, упродовж першого півріччя цього року туристичний збір поповнив місцеву скарбницю на 1245,2 тис. грн., що на 442,2 тис. грн. більше, ніж у минулому році.

13:44
26 липня о 18:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Косові по вулиці Незалежності виникла пожежа новобудови триповерхового житлового будинку.

13:20
Під час особистого прийому громадян Олександр Стратюк надав громадянам ґрунтовні роз’яснення вимог чинного законодавства. 

12:48
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк провів нараду з питань вжитих заходів та посилення державного контролю за дотриманням тимчасового обмеження руху великовагових транспортних засобів під час досягнення температури повітря +28º С та більше.

12:20
25 липня заступник голови райдержадміністрації Богдан Зеленчук оглянув завершальний етап капітального ремонту Надвірнянського фізико-математичного ліцею.

11:44
Легалізація тіньового ринку зайнятості населення є одним з пріоритетних завдань в роботі Долинської ОДПІ. Фахівцями Долинської ОДПІ протягом першого півріччя 2016 року проведено ряд заходів з легалізації заробітної плати. Проведеним моніторингом податкової звітності за І квартал п.р. встановлено, що у 45 СГД – фізичних осіб обсяги задекларованих доходів не відповідають кількості зареєстрованих найманих працівників. Завдяки заходам, вжитих працівниками інспекції з початку року працевлаштовано 50 найманих працівників.

11:20
25 липня в Болехові по вулиці Довжанська на присадибній ділянці піротехніками Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкоджено один 76-міліметровий  артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

10:52
35 стажерів-волонтерів із Туреччини, Китаю, Єгипту, Марокко, Нідерландів, Малайзії, Мексики, Бахрейну, Тунісу - загалом близько 10 держав світу зберуться 6-7 серпня в Івано-Франківську на “Фестивалі культур”. Або як його ще називають “Global Village”.

10:31
У с. Липовиця Рожнятівсього району на центральній сільській вулиці було зупинено 41-річного місцевого мешканця, водія мотоцикла «Дніпро», який перевозив у боковому причепі 149 рибин.

10:05
25 липня на 91-му році життя помер легендарний охоронець Генерал-хорунжого й головнокомандувача Української Повстанської Армії Романа Шухевича, політв’язень радянського режиму Любомир Полюга. Про це повідомляють Версії з посиланням на Львівську міську раду.

9:41
Цьогоріч в міському бюджеті закладено кошти на ремонт лікувальних закладів міста. Зокрема, ремонтні роботи проводяться у міській дитячій лікарні та міській поліклініці №3.

9:20
Органами прокуратури Івано-Франківської області активно застосовуються повноваження щодо представництва інтересів держави в суді.

8:56
Косівським відділом прокуратури спільно із поліцією  виявлено незаконний забір піщано-гравійної суміші з прибережної смуги річки Черемош.

8:27
Галицьким відділенням поліції Тисменицького ВП ГУНП в Івано-Франківській області встановлюється місце перебування безвісти зниклої громадянки України Волошин Юлії Степанівни.

8:06
Заявка на участь в конкурсі відповідно до Положення про щорічну премію Президента України «Українська книжка року», затвердженого Указом Президента України від 16 грудня 2009 року № 1058, подається Держкомтелерадіо до 15 листопада 2016 року разом із виданням. Вона має містити інформацію про видання, що висувається на здобуття премії, автора (співавторів) виданого твору, видавництво або видавничу організацію, рік видання, тираж, обґрунтування висунення видання на здобуття премії, анотацію на видання.

7:40
Коли: 27-28 липня 2016 року
Де: “Павільйон 78” – відкрита урбаністична майстерня в Івано-Франківську (вул.Січових Стрільців, сквер перед друкарнею)

7:13
27 липня у Івано-Франківську відбудеться кулінарне шоу.

6:39
27 липня 2016 року о 12.00 год.  в приміщенні Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування (вул.Коперника,1) відбудеться  концерт за участю народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Фронтові друзі» Міського Народного дому, присвячений визволенню м.Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день