Попередній день   Наступний день

22:20
Цього разу до Івано-Франківська в неділю 31 липня завітають хлопці з Києва, а саме Дмитро Коваленко та Павло Уваров. Це друга їхня поїздка з лекцією до нас. В 2014 році засновники інтернет-видання Ногибоги вже проводили пізнавальну зустріч з усіма охочими. Тому, ми без вагань запросили їх в гості знову. З того часу багато бігових івентів було відвідано, написано безліч цікавих статтей, а отже лекторій буде дуже інформативним та мотивуючим.

21:51
Департаментом соціальної політики облдержадміністрації в поточному році і надалі здійснюються заходи, спрямовані на забезпечення соціальної підтримки жителів області учасників антитерористичної операції.

21:27
Про це на брифінгу повідомила перший заступник міністра освіти та науки Інна Совсун.

20:55
Кабінет Міністрів України виділив Івано-Франківській області субвенцію у розмірі 52,56 мільйонів гривень на соціально-економічний розвиток.

20:29
Більше півтисячі іванофранківців вже взяли участь в онлайн-опитуванні щодо ставлення до різних аспектів життєдіяльності міста та перспектив його розвитку. Таке опитування проводиться в рамках розробки стратегії розвитку Івано-Франківська до 2027 року.

20:11
У неділю, 31 липня, о 16.00 на літній естраді парку культури та відпочинку ім. Шевченка відбудеться концерт артистів продюсерського центру „Star Team” (викладачі Ірина Батюк, Ксенія Кондратова, Ірина Сахарієва, Уляна Маляр, Оксана Яворська, Іванна Дирів).

19:48
Перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради підписав розпорядження "Про скликання позачергової сьомої сесії обласної ради".

19:16
85% водіїв у Івано-Франківську не дотримуються вимоги Правил дорожнього руху про користування ременями безпеки, 71% перевищують дозволену швидкість руху, а 60% велосипедистів не виконують пункт правил про користування ліхтарем у темну пору доби.

18:54
У Франківську малюють новий мурал по вулиці Бельведерській, 19.

18:32
В Івано-Франківську декілька навчальних закладів готує майбутніх юристів. Та чи не буде у них додаткових проблем з працевлаштуванням, коли для «повноцінної» юридичної роботи сьогодні диплома вже недостатньо?

18:08
З 1 по 31 серпня 2016 року у м. Івано-Франківську та області в рамках соціального проекту «Україна – це Я» відбудеться ІІІ етап Благодійного марафону «Територія Милосердя».

17:47
30 липня на волейбольному майданчику біля міського озера в Коломиї відбудеться відкритий чемпіонат за Кубок Коломийщини з паркового волейболу. 

17:16
Взимку 2016/2017 польоти за маршрутом Київ – Івано-Франківськ – Київ виконуватимуться двічі на день на сучасних літаках «Боїнг 737» і «Ембрайєр 190» з двома класами обслуговування – бізнес і економічним.

16:53
За дорученням Івано-Франківської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою службовцями міської ради.

16:32
За втручання Калуської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення, вчинене на території природно-заповідного фонду.

16:08
У липні 2016 року 12 польських студентів факультету буріння, нафти і газу Краківської гірничо-металургійної академії ім С. Сташица (AGH) пройшли практику на нафтогазових об’єктах Прикарпаття. 10-денна традиційна практика іноземних студентів відбулась в рамках Угоди про співпрацю в освітній та дослідницькій сферах між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та польським вищим навчальним закладом.

15:40
В Коломиї внаслідок наїзду автомобіля травмований 16-річний місцевий хлопець-велосипедист, а на Косівщині – 17-річний юнак.

15:19
28 липня о 05:14 в селі Полянки Верховинського району загорілася господарська будівля. Вогнем знищено стайню на площі  120 м.кв. та одну тону сіна. На пожежі врятовано два будинки та дві господарські будівлі. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

14:57
28 липня піротехніками Управління ДСНС в області знешкоджено одну ручну гранату Ф-1 часів ІІ Світової війни, виявлену на присадибній ділянці у селі Острівець Городенківського району, та один 57-міліметровий артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, на котрий натрапили в селі  Зелене Надвірнянського району.

14:26
“Живиця”. Так називається нова поетична збірка прикарпатського поета Ярослава Савчина, презентація  якої відбудеться 29 липня в Івано-Франківську.

14:04
Про перші результати роботи у зв’язку з переходом у липні цього року на новітні технології у системі пенсійного обслуговування громадян йшлося 28 липня на семінар-навчанні в головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

13:43
Виконавчий комітеті Івано-Франківської міської ради вирішив викупити земельну ділянку та житловий будинок за адресою вул.Пашницького, 37, яка належить на праві власності приватній особі.

13:22
У Надвірній відбудовують Символічну могилу «Борцям за волю України», яка з плином часу та внаслідок дії різних погодних факторів зазнала значних пошкоджень та перебуває в аварійному стані

12:50
Нещодавно у мальовничому селі Шешори на Косівщині відбувся унікальний етно-екофестиваль «Карпатське коло».

12:18
Уже понад 18 тисяч українських родин відмовилися від газу і, скориставшись урядовою програмою з енергоефективності, встановили у своїх оселях котли, які працюють на альтернативних видах палива.

11:47
Державна фіскальна служба України листом від 14.07.2016 р. N 15251/6/99-95-42-01-15 надала роз’яснення щодо термінів реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

11:18
На вулиці Гнатюка відбувається капітальний ремонт автомагістралі. Напередодні комунальники відновили тут підземні комунікації. Наразі облаштовують ливневе водовідведення. Паралельно ведуться підготовчі роботи до асфальтування вулиці. Комунальники за допомогою спецтехніки проводять демонтаж старого дорожнього покриття.

10:52
У Снятині продовжуються роботи з будівництва льодового майданчика в міському парку.

10:30
Прикарпатські енергетики знову допомагають знедоленим представникам дикої природи.

10:10
До уваги керівників промислових підприємств та підприємців міста Івано-Франківська.

9:42
Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вручив подяки працівникам сфери торгівлі за самовіддану успішну працю, вагомий особистий внесок у сферу розвитку торгівлі та ресторанного господарства Івано-Франківська та з нагоди відзначення професійного свята.

9:20
На Городенківщині у філії «Городенківська дорожня експлуатаційна дільниця» відкрили завод із випуску бітумної емульсії. Її використоють для будівництва доріг.ПП “Укршляхсервіс" придбало виробниче обладнання в Італії. Оціночна вартість устаткування - 9 млн. грн.

8:56
28 липня у фортечній галереї “Бастіон”, що в Івано-Франківську, відбулося відкриття виставки живопису Марти Бельмеги під назвою “У КВАДРАТІ”.

8:29
Протиправні дії зловмисник вчинив під час перебування у потерпілого в гостях за місцем його проживання. Раніше чоловік уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

8:05
До Яремчанського відділу поліції звернулася 33-річна жителька Львова, яка повідомила , що невідома особа у приміщенні одного із готелів у селі Микуличин поцупила її мобільний телефон «Айфон-5», який вона залишила на кухні без нагляду.

7:41
У Кафедральному соборі Святого Воскресіння з нагоди дня Хрещення України та іменин Архієпископа Івано-Франківської УГКЦ Кир Володимира відбулася святкова відправа Божественної Літургії.

7:19
Днями за участю кафедри біохімії та біотехнології Інституту природничих наук у співпраці з Університетом м. Тюбінген (Федеративна Республіка Німеччина) і Українською академічною міжнародною мережею відбулося відкриття українсько-німецької літньої школи-семінару «Перспективи для молодих вчених в галузі біомедицини та експериментальної біології: подолання глобальних викликів сучасного суспільства».

6:46
6-7 серпня відбудеться Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої покровительки Галицького краю в с. Крилос (Давній Галич), яку очолить Блаженіший Святослав, Отець і Глава УГКЦ. В ювілейний рік Божого Милосердя будемо мати унікальну нагоду перейти через Двері Милосердя.

Попередній день   Наступний день