Попередній день   Наступний день

22:25
Завершується капітальний ремонт вул. Лермонтова. Сьогодні, 4 липня, тут уклали верхній шар асфальту. Якість робіт проконтролював міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

21:59
У вівторок, 5 липня, об 11:00, в залі засідань облдержадміністрації (каб. 700) з ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України і обласного Офісу реформ відбудеться прес-конференція з нагоди старту широкомасштабної акції «Децентралізаційний марафон», яка охопить усі регіони України, зокрема й Прикарпаття.

21:26
До чергової частини Яремчанського відділення поліції звернувся 68-річний мешканець одного із ближніх сіл, який повідомив, що його пограбували. Крім того невідомі особи побили заявника та із господарського приміщення (стайні), яке знаходиться на полонині, викрали господарські предмети та гроші в сумі 1700 гривень.

20:55
Сьогодні, 4 липня, під час особистого прийому громадян мешканці Прикарпаття адресували голові Івано-Франківської облдержадміністрації Олегові Гончаруку чимало проблемних питань, у тому числі, пов'язаних із приватизацією земельних ділянок, забезпеченням соціального захисту, а також щодо надання матеріальної допомоги.

20:33
За січень-червень 2016 року платники податків Прикарпаття спрямували на підтримку української армії 92,2 млн. гривень військового збору. Це на 20 млн. грн. більше ніж у аналогічному періоді 2015 року.

20:10
Сьогодні, 4 липня, відбувається особистий прийом громадян міським головою Русланом Марцінківим.

19:43
3 липня територією Івано-Франківщини пройшовся шквальний вітер, який завдав чимало збитків.

19:19
На Прикарпатті під час купального сезону постає проблема загибелі людей у воді. Дуже прикро, що на сьогодні вода вже забрала життя 16 мешканців краю, з них – двоє дітей.

18:57
Громадський туалет у Коломиї наразі залишається нездійсненною необхідністю. Належної вбиральні у місті нема досі, хоча питання порушувалося неодноразово.

18:35
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж діючий оздоровчо-відпочинковий комплекс у Татарові, Івано-Франківської області. Об’єкт знаходиться в Українських Карпатах, біля підніжжя гори Хом’як у долині ріки Прут.

18:12
Із метою виконання завдань відновлення боєздатності Збройних сил України військові комісаріати Івано-Франківської області проводять набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу.

17:44
Уже завтра, 5 липня, у Музеї мистецтв Прикарпаття можна оглянути виставку робіт заслуженого художника України Івана Лободи. Вона приурочена святкуванню його 90-річчя.

17:20
Без закордонного паспорта громадянин України може відвідати Білорусь (до 30 днів) та Росію (не більше 90 днів). Для подорожі в інші країни нам вже потрібен закордонний паспорт, пише discoverukraine.com.ua. Візу оформляти не потрібно. Але є деякі країни, де вам необхідно буде надати зворотні квитки або документи, що підтверджують платоспроможність.

16:52
В Благодійному фонді оборони Тлумаччини проінформували про надану допомогу українським військовослужбовцям, які несуть службу у Донецькій та Луганській областях.

16:31
На Снятинщині смертельні тілесні ушкодження в аварії отримав 20-річний водій легковика, а в Коломиї через порушення правил дорожнього руху нетверезим водієм постраждали двоє малолітніх дітей.

16:09
Днями розпочався капітальний ремонт вул. Гвардійської. Стан робіт 2 липня оглянув міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з начальником управління капітального будівництва Володимиром Ковальчуком.

15:43
1 липня у Коломиї відбулося чергове засідання містобудівної ради.

15:20
2 липня об 11:50 до Служи порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на полонині на горі Малива, поблизу села Заріччя Надвірнянського району, відчув погіршення самопочуття житель села Чорний Потік, 1951 р.н. О 12:10 для надання допомоги виїхали яремчанські гірські рятувальники,  6 чоловік на  1 одиниці техніки.

14:54
В Івано-Франківській області понад 13 тисяч школярів та три тисячі педагогічних працівників, які проживають за межею пішохідної доступності і потребують транспорту для підвезення на роботу.

14:32
Протягом 04 липня на ріках області очікуються підйоми рівня води на 0.2–1.0 м, над поточними.

14:06
3 червня о 09:59 в місті Івано-Франківськ по вулиці Левицького горіло побутове сміття в сміттєвому баці. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13:45
Двоколісним транспортним засобом, залишеним власником без нагляду на власному подвір’ї, спокусився 19-річний місцевий молодик.

13:19
У рамках проведення еколого-освітніх заходів у відпочинкових дитячих таборах спеціалісти відділів рекреації та науки НПП «Верховинський» провели еколого-освітній захід з учасниками всеукраїнських курсів із комп’ютерного програмування, що удосконалювали свій фаховий рівень на базі Верхньоясенівської загальноосвітньої школи.

12:52
Дворічного хлопчика із села Тишківці Городенківського району на Івано-Франківщині доставили в реанімацію обласної лікарні. Дитина отримала термічні опіки обличчя та грудей 2-3 ступеня. Його батьки розпалювали на вулиці піч пластиковою пляшкою з під фарби.

12:25
В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області нагадують, що платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та нежитлової нерухомості.

11:47
Грою у “Кар’єрні ігри” завершився 77-ий театральний сезон в облмуздрамтеатрі. В основу вистави лягла п’єса каталонського драматурга Жорді Гальсерана “Метод Гронхольма”. Вона з успіхом розійшлась у репертуари театрів світу, а також за її мотивами у 2005 році Марсело Піньєро зняв фільм.

11:22
В інтернет-мережі триває голосування за визначення найкрасивішого міста в Україні.

10:54
На вул. Довженка, 8 розпочали проект повної реконструкції прибудинкової території. У планах: брукування доріжок, яких до цього взагалі не було у дворі, облаштування на прохання мешканців невеликої стоянки на 8-10 місць, встановлення вуличних меблів, сучасного освітлення та дитячого ігрового майданчика з огорожею від дороги.

10:31
У місцевий відділ поліції звернувся 49-річний чоловік з повідомленням про зникнення його мобільного телефону.

10:22
Кабінет Міністрів України постановою від 08.06.2016 р. №365 затвердив Порядок призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

10:07
У Калуш з “робочим візитом” навідався лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

9:43
Господарським судом Івано-Франківської області задоволено позов Калуської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі ДП «Брошнівське лісове господарство» до одного із суб’єктів господарювання про стягнення заборгованості в сумі 156 тис грн.

9:16
Заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Паранюк взяв участь у засіданні обласної комісії з використання коштів обласного бюджету на підтримку тваринницької галузі.

8:53
Для хліборобів Снятинського району настав період збирання вирощеного врожаю. Першими в жнивні загінки вийшли хлібороби ПФ «Богдан і К», яке очолює Богдан Тимофійчук. 

8:31
Громадяни, які в зазначений термін добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

8:07
Коломийською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) та  ч.2 ст. 366 (Службове підроблення) КК України щодо колишнього голови однієї із сільських рад.

7:40
В Івано-Франківську від фортечної галереї «Бастіон» стартував VI-й велопарад дівчат.

7:15
30 червня  2016 р. міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання організував для юних переможців змагань двох команд  із міні-футболу, а саме дитячо-юнацьких клубів «Ринг» (І-ше місце) та «Гарт» (ІІ-ге місце) екскурсійно-відпочинкову поїздку у прекрасний, вічнозелений Прикарпатський край  с.м.т. Манява.

6:43
За участю голови облдержадміністрації Олега Гончарука та представників Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодору», ДП «Івано-Франківський облавтодор» та Служби автомобільних доріг в області відбулася виїзна нарада щодо ремонту ділянки автошляху Н-10.

Попередній день   Наступний день