Попередній день   Наступний день

22:23
В Івано-Франківську на вул. Карпатській розпочалась масштабна реконструкції дворової каналізації.

21:50
7 липня під час патрулювання акваторії р. Дністер, рятувальники виявили на відстані близько 500 м від берега алюмінієвий човен, у якому знаходилося семеро людей.

21:20
В результаті цих аварій 15 людей загинули, а ще 30 отримали травми. Недисципліновані пішоходи спровокували практично кожну сьому автопригоду, яка завершилася травмуванням чи загибеллю потерпілих.

20:56
Тисменицькою місцевою прокуратурою встановлено, що однією із сільських рад Рогатинського району у лютому 2016 року прийнято рішення про укладення договорів оренди земельних ділянок із фермерським господарством.
В подальшому на підставі цього рішення укладено договір оренди земельної ділянки загальною площею 9,7 га, яка знаходиться за межами населеного пункту.

20:33
За його словами, члени комітету більшістю голосів підтримали доповідь з цього питання. ”Комітет ЄП у закордонних справах підтримав мою заяву щодо надання безвізового режиму з ЄС для громадян України. 42 представники —  за, 3 —  проти”, —  написав Саріуш-Вольський.

20:05
Сьогодні у день Різдва Іоана Предтечі у Хресто-Воздвиженському соборі Манявського монастиря відбулося щорічне Архіпастирське богослужіння, яке очолив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

19:45
Проблема компенсацій за пільговий проїзд у транспорті залишається неврегульованою. Про це повідомила начальник фінансового управління Івано-Франківського міськвиконкому Вікторія Сусаніна.

19:20
Найколоритніший та найцікавіший обряд, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – Івана Купала. Йдеться про народження Івана Хрестителя, яке святкується церквою 7 липня.

18:58
„Аналізуючи роботу різних відділень медичних закладів Івано-Франківська, ми зауважили, що до лікувального процесу недостатньо задіяні молоді спеціалісти. Оперативними втручаннями, веденням хворих та лікуванням займаються переважно або завідуючі відділеннями, або старші лікарі, або працівники кафедр”, – повідомив головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк.

18:30
Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прибув на Прикарпаття в рамках щорічного архіпастирського візиту та Всеукраїнської прощі у Хресто-Воздвиженському соборі Манявського монастиря.

18:05
Головне управління статистики в Івано-Франківській області інформує.

17:45
На Коломийщині активно взялися за русловирівнювальні роботи та берегоукріплення річок.

17:19
Вчора, 6 липня, на сайті Президента України Петра Порошенка з’явилося розпорядження №215/2016-рп про звільнення Ярослава Бартківа з посади голови Галицької райдержадміністрації.

16:56
У рамках щорічного архіпастирського візиту та Всеукраїнської прощі у Хресто-Воздвиженському соборі Манявського монастиря на Івано-Франківщину завітав Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

16:33
Вранці 5 липня до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення про вчинення грабежу із приватного будинку в одному із сіл району.

16:08
В рамках проведення операції «Акциз-2016» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.199 та ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України, податкові міліціонери виявили підпільний цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це повідомили в оперативному управлінні Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

15:40
Відповідно до рішення МВК №394 “Про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами”, було проведено ряд демонтажів за участі Муніципальної інспекції з благоустрою.

15:17
Поетеса із Надвірної Власта Власенко стала лауреатом літературної премії ім. Бориса Нечерди. Ця премія присуджується переважно молодим поетам за сміливі пошуки нової поетичної мови й сміливі творчі експерименти.

14:56
Станом на 6 липня в обласній клінічній інфекційній лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 20 осіб, в тому числі 3 дітей до 15 років.

14:31
6 липня о 15:23 в селі Перерісль Надвірнянського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будівлі, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни будівлі. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

14:05
6 липня о 20:32 сталася дорожньо- транспортна пригода в селі Крилос Галицького району на автодорозі «Мукачево – Львів».

13:45
Міжнародна літературно-мистецька Академія України втретє назвала відомих патріотів (письменників, журналістів, видавців, громадських діячів, меценатів), удостоєних міжнародної почесної відзнаки – медалі Івана Мазепи. Серед нагороджених — літературознавець, голова обласної організації Національної спілки письменників України   Євген Баран.

13:20
За I півріччя  2016 року до зведеного бюджету Прикарпаття надійшло 2947,4 млн. грн. податків і зборів, що на 976,6 млн. грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року. З них до державного бюджету поступило 1552,2 млн.грн., до місцевих бюджетів – 1395,2 млн. грн. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

12:55
З 13 по 24 липня в Україні з гастролями перебуватиме Український народний ансамбль “Viter” (“Вітер”) з м. Едмонтон, Канада. Ансамбль приїжджає до України вже вп’яте і цього разу планує виступити перед українськими глядачами у чотирьох містах: Івано-Франківську (13 липня), Чернівцях (22 липня), Вінниці (23 липня) та Києві (24 липня). 

12:25
Відповідно до законодавства України, своєї статутної мети, в інтересах громадян, які постраждли внаслідок Чорнобильської катастрофи, Благодійна організація «Чорнобильський фонд здоров’я» відкрила благодійну програму «Поліпшення житлових умов».

11:45
У рамках візиту в Івано-Франківськ екс-прем’єр-міністра федеральної землі Саксонія німецького реформатора професора Георга Мільбрадта відбулася його зустріч із представниками прикарпатських ЗМІ, під час якої він поділився враженнями щодо процесу децентралізації в Україні, зробив висновки і дав поради на базі робочих поїздок у низку областей України в період з 2014 по 2016 рік.

11:18
7 липня о 14:00 год. в залі засідань МВК (к.311) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

10:54
За інформацією Головного управління статистики в області, підприємствами Прикарпаття у січні–травні 2016 р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 13,3 млрд грн, у т.ч. за межі країни – на 2,4 млрд грн.

10:32
На вимогу мешканців будинків поблизу сміттєзвалища у Коломиї виконавчий комітет міськради відмінив рішення про завезення та утилізацію сміття зі Львова.

10:09
Тільки всі встигли забути скандал у ЗШ №1, який пов’язаний зі збором коштів на випускний, як тут назріває новий скандал.

9:44
Зловмиснику, який незаконно посіяв та вирощував снодійний мак, загрожує кримінальна відповідальність.

9:44
У Коломиї відбулось засідання оргкомітету з визначення логотипу міста. Всі присутні остаточно і одноголосно обрали логотипом міста роботу під №93. Визначали переможця з-поміж 94-ох логотипів, наданих митцями й аматорами.

9:17
На подвір’ї Палацу Потоцьких представили липневих гостей першої в Україні резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен – 2016».

8:50
19-20 серпня охочих запрошують на 15-те ювілейне молодіжно-традиційне міжконфесійно-молитовне сходження на горі Говерла "Український Тавор".

8:30
Заборгованість по субсидіях в Івано-Франківську становить 130 мільйонів гривень. Про це на бюджетній комісії Івано-Франківської міської ради заявила начальник управління фінансів міськвиконкому Вікторія Сусаніна.

8:02
8 липня о 15.00 год. на дитячій площадці біля ТЦ “Велес”, в рамках святкування 160-річчя від дня народження І. Я. Франка, бібліотекарі бібліотеки-філії №6 (вул. Вовчинецька, 188, тел.6-18-15) проведуть голосні читання “У світі Франкових казок”.

8:01
Готельно-оздоровчий комплекс ТзОВ «Хирів–Рент-Інвест» проводить безкоштовну психологічну реабілітацію для постраждалих учасників антитерористичної операції. Про це повідомили у Тисменицькому районному військовий комісаріаті.

7:42
8 липня 2016 року об 11.00 год. у приміщенні Івано-Франківського прес-клубу реформ (вул. Галицька, 67, 2-ий поверх) відбудеться прес-конференція ініціативної групи «Врятуємо старий Івано-Франківськ. Пивзавод».

7:35
5 липня на стадіоні “Рух” новостворена професійна футбольна команда “Тепловик-Прикарпаття”, яка стартуватиме у чемпіонаті України серед команд другої ліги ПФЛ, провела свій перший контрольний поєдинок.

7:07
07 липня о 16.30 год. на Вічевому майдані міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання за підтримки міського голови Руслана Марцінківа проводить загальноміське дитяче свято «Ой на Івана та й на Купала» за участю вихованців з дитячо-юнацьких клубів.

6:35
7 липня 2016 року на відзначення 102-ї річниці від дня народження українського політичного діяча, публіциста, одного із ідеологів Організації Українських Націоналістів Степана Ленкавського о 10.30 год. біля пам’ятника С.Ленкавському, що на вул.Ленкавського відбудеться панахида та віче.

Попередній день   Наступний день