Попередній день   Наступний день

22:13
Злочинне угрупування підозрюють у крадіжках з магазинів у селах району та в Калуші. В основному викрадали гроші, залишені у касі, вино-горілчані вироби, сигарети електроінструменти, тощо. Наразі, із трьох підозрюваних у причетності до вчинення десяти крадіжок, затримано 20-річного калушанина, а щодо спільників поліція проводить слідчі (розшукові) заходи.

21:27
Упродовж січня–липня 2016 року до зведеного бюджету платниками податків Богородчанського району сплачено 161,8 млн. грн. Це на 54,3 млн.грн. більше відповідного періоду минулого року.

20:55
Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради відправив місту-побратиму Волноваха Донецької області навчальну літературу.

20:32
13 серпня о 10.35 до долинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Болехів по вул. Гузіївська 65 А стався витік нафти.

20:05
13 серпня о 18.20 до косівських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в травматологічне відділення Косівської ЦРЛ доставлено 22-річного жителя с. Стопчатова з діагнозом "укус змії в ліву стопу". 

19:40
У господарствах Городенківського району, який традиційно вважається житницею Прикарпаття, зібрали понад 100 тисяч тонн ранніх зернових і зернобобових культур.

19:19
У Долинському краєзнавчому музеї «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів експонуватиметься персональна виставка Олега Павліва «Українська філателія 1918 – 1945 рр.». В експозиції - комплектна збірка поштових марок Української Народної Республіки,

18:58
За минулі вихідні вогнеборці ліквідовували загорання сухої трава та сміття на відкритій території в Тисменицькому, Галицькому районах та в містах Надвірна, Тлумач і Болехів.

18:30
У польському місті Вроцлав з початку навчального року відкриють класи, де навчання проводитиметься українською мовою.

18:04
На окупованій російсько-терористичними військами території Донецької області оголосили мобілізацію.

17:42
24-25 серпня 2016р. в рамках святкування Дня Незалежності, в місті Івано-Франківську на вул. Вітовського та вул. Грушевського відбудеться ярмарок.

17:20
12 серпня в с. Хриплин пройшли відбіркові ігри Кубку Івано-Франківьска з вуличного футболу серед дворових команд. На даний турнір заявилося 3 команди юнаків та одна дівоча команда, вперше в цих змаганнях.

16:56
Чи існує можливість позбавлення людей субсидій у разі відсутності в їхніх деклараціях даних про доходи від вкладів у банках? Субсидія для багатьох громадян України є єдиним спасінням від відключення води і світла чи судових позовів за шалені борги. Тому питання збереження права на субсидії для них є вкрай важливим та актуальним.

16:30
ДТП  трапилась приблизно о 17.30 на пункт зв’язку ДПРЧ-16 м. Рогатин поступило повідомлення про те, що на трасі Рогатин-Львів в с. Підкамінь Рогатинського р-ну автомобіль марки «Ford Focus», рухаючись в напрямку м. Львів, зіткнувся з металічним дорожнім відбійником.

16:10
Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури  підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 153 (насильне задоволення  статевої пристрасті неприродним способом) КК України щодо 42- річного місцевого жителя.

15:44
Національне агентство із запобігання корупції опівночі запустило систему електронного декларування для чиновників.

15:19
У 23-річного коломиянина Андрія Коника, студента Львівської політехніки підозра на страшний діагноз – рак крові.

14:58
В чергову частину Івано-Франківського відділу поліції повідомили працівники охорони про затримання підозрюваного у скоєнні крадіжки дороговартісних ножів із гіпермаркету «Епіцентр».

14:31
Днями відбулося засідання регіональної координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в області, під час якого узгодили організаційні заходи з переходу на режим роботи відповідно до встановленого рівня терористичної загрози «можлива загроза».

14:05
За участю заступника голови ОДА Ярослава Паранюка, на базі сільськогосподарських підприємств Коломийського та пасіках Косівського районів відбулося виїзне засідання колегії департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

13:45
13 серпня о 20:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібно надати допомогу у пошуках заблукалої 67-річної мешканки Рахова Закарпатської області.

13:25
14 серпня о 08:30 на пункт зв’язку ДПРЧ-3 м. Галич надійшло повідомлення про те, що в ставку на території Коростовичівської сільської ради Галицького району ймовірно втопився 68-річний житель Івано-Франківська.

12:49
У спарингу івано-франківці забили три “сухі” м’ячі рівнянам, повідомляє прес-служба НФК “Урагану”.

12:20
40-річний журналіст Євген Гапич причину цього бачить у крадіжках шутру – гравію з річок, фактично узаконених обласною радою ще у 2011 році.

11:47
Упродовж трьох днів, з 19 по 21 серпня, у Долині відзначатимуть 1037 річницю від дня заснування міста. Перший день святкування розпочнеться о 14 годині з урочистої сесії міської ради, на якій буде нагороджено жителів Долини за заслуги перед містом.

11:23
Американська Академія кінематографічних мистецтв і наук схвалила Оскарівський комітет України, надавши йому право подавати національний фільм на премію “Оскар” у категорії “Найкращий фільм іноземною мовою”. Про це повідомляє УНН.

10:51
У Коломиї про туризм, туристичну привабливість міста і його потенціал говорять усі – від бабусь на стихійних ринках до найвищих посадовців з ратуші.

10:29

Хлопчика виявили у с. Радча Тисменицького району, він залишився без батьківської опіки, інформує прес-служба Тисменицької РДА.


10:07
Президент Петро Порошенко відзначив високими державними нагородами України 74-х військовослужбовців, які захищали територіальну цілісність та суверенітет нашої держави, виконували бойові завдання у Донецькій і Луганській областях.

9:44
З початку року за сприяння служби зайнятості Івано-Франківської області роботу отримали 19,1 тис. осіб, в тому числі 6,1 тис. зареєстрованих безробітних.

9:19
За сім місяців 2016 року платники податків Прикарпаття, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до бюджету 170,1 млн. грн. єдиного податку. У порівнянні з результатом минулого року цьогорічні надходження збільшились на 53,6 млн. гривень. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

8:53
Упродовж січня-липня 2016 року до ДПІ у м. Івано-Франківську від громадян надійшло 1066 декларацій про майновий стан та доходи, у яких заявлено до повернення суми податку з доходів фізичних осіб в зв’язку з реалізацією ними права на податковий кредит

8:30
У Івано-Франківську студенти медичного університету виграли грант на облаштування вуличної  веломайстерні, стилізованої під палату реанімації.

8:08
Мирослав Франківський на сторінці  спільноти “Комуналка ІФ” у мережі Facebook повідомив, що піднятий пішохідний перехід облаштували на перехресті вулиць Грушевського та Пушкіна в Долині.

7:42
Активіст з Калуша, рятувальник-волонтер Василь Фіцак розповів у соцмережі про те, як проходить реставрація обсерваторії на горі Піп Іван.

7:20
Під час позачергової сьомої сесії обласної ради, участь у якій взяли заступники голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк та Валерій Крецул, а також керівники структурних підрозділів ОДА, депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2016 рік та регіональних цільових і комплексних програм, виконавцями яких є облдержадміністрація.

6:44
Контрактна служба набуває більшої популярності. У 2016 році на військову службу за контрактом прийнято понад 45 тис. осіб. До кінця року очікується, що цей показник сягне 60 тис. осіб.

Попередній день   Наступний день