Попередній день   Наступний день

22:37
Працівники поліції наразі з’ясовують, з якої причини та за яких умов 26-річний житель сусідньої Чернівецької області сьогодні уночі не зміг впоратися з керуванням власним автомобілем «Мітсубісі Паджеро», через що й сталася аварія з трагічним наслідком.

22:14
Патрульна поліція Івано-Франківська оперативно розшукала та затримала трьох чоловіків, які займалися розбоєм.

21:33
Із 17 по 19 серпня на Прикарпатті проводиться ІІІ етап спільного штабного тренування між підрозділами управління ДСНС в області та рятувальниками Республіки Польща щодо організації роботи при реагуванні на надзвичайні ситуації, пов’язані із виникненням паводків та повеней.

20:52
До Долинського відділення поліції із заявою звернулася 67-річна жителька Львова. Жінка розповіла, що з її батьківського будинку, в якому ніхто не проживає, невідома особа вчинила крадіжку дубового стола та мотоблока "Зубр". Сума завданих збитків становить близько 10 тисяч гривень.

20:31
З 18 по 21 серпня в Івано-Франківську на кортах Академії НФК “Ураган” відбудеться фінальний тур чемпіонату України з пляжного волейболу серед жіночих та чоловічих команд.

20:09
Долинський краєзнавчий музей «Бойківщина» Тетяни і Омеляна Антоновичів запрошує мистців Бойківщини на Свято Ремесел, що відбуватиметься в рамках святкування Дня міста  21 серпня з 10:00 до 17:00 години.

19:43
Як і щороку, Богородчанський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів благодійну акцію «Шкільний портфелик».

19:18
Сьогодні, 18 серпня, відбулося засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

18:54
18 серпня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з директором департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайлом Смушаком та директором КП «ДРЕУ» Володимиром Юсипівим перевірив підготовку міста до Дня Незалежності України.

18:32
У Франківську водій продовжив святкування Дня народження і напідпитку потрапив у ДТП.

18:09
Це подарунок до Дня міста маленьким коломиянам від місцевого митця, йдеться в сюжеті НТК.

17:42
1 вересня 1866 року зі Львова до Чернівців пройшов перший поїзд. З цього дня три області Західної України (Львівську, Івано-Франківську та Чернівецьку) об’єднала лінія залізничного руху.

17:19
За інформацією головного управління статистики, чисельність населення області, за оцінкою, на 1 липня становила 1380,8 тис. осіб, у тому числі у міських поселеннях проживало 604,2 тис., у сільській місцевості – 776,6 тис.

16:57
Працівниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, спільно із співробітниками служби безпеки України в області виявлено плантацію посіву нарковмісної рослини – коноплі у Косівському районі.

16:29
Напередодні та в перші дні навчального року, а саме з 20 серпня до 20 вересня на Прикарпатті працівники поліції разом з освітянами проводитимуть комплекс заходів, які мають на меті попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

16:05
За 7 місяців поточного року у місцеві бюджети Коломийщини  надійшло  17,8 млн. грн. акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів, що на 7,4 млн. грн. більше за аналогічний період минулого року. Зокрема, у липні надійшло  3,1 млн.грн. цього податку.

15:42
17 серпня працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкодили 1 артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, виявлений на березі річки  Прутець Чимигівський в селі Микуличин  Яремчанської міськради та один артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни, виявлений в лісовому масиві в місті Яремче.

15:20
17 серпня 15:30 в селі Новиця Калуського району виникла пожежа торфу окремими осередками. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи

14:52
17 серпня відбулось відкриття виставки живопису молодої художниці Ганни Журавель під назвою “Бути собою”.

14:30
Нагадаємо, подія трапилася біля другої години в ніч на 12 липня у місті Долина. Четверо невідомих осіб у масках вчинили розбійний напад на оселю підприємця.

14:08
17 серпня о 08:43 до верховинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що на участку дороги біля села Бистрець  Верховинського району  автомобіль зїхав в обрив, є травмовані.

13:39
Протягом січня – липня 2016 року судами різних інстанцій з урахуванням справ минулих років розглянуто 284 справи за участі органів фіскальної служби. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

13:16
У січні-липні 2016 року документальними перевірками, в тому числі спільно з іншими контролюючими органами, з питань виявлення фактів ухилень від оподаткування різного виду виплат, заробітної плати, видачі її за рахунок “тіньових” коштів (виплати заробітної плати у “конвертах”, ведення подвійної бухгалтерії, тощо) охоплено 18 юридичних осіб та 19 фізичних осіб-підприємців

12:45
Державна авіаційна служба України підготувала звернення до Антимонопольного комітету України з проханням провести антимонопольне розслідування щодо обмеження прав користувачів в аеропортах «Дніпропетровськ» та «Івано-Франківськ».

12:17
16 серпня відбулося засідання конкурсної комісії з присудження обласної щорічної премії імені Герасима Терсенова, участь в якому взяла директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Жанна Табанець.

11:41
Міський голова Івано-Франківська  планує призначити керівником нової муніципальної варти ветерана АТО Богдана Кухарука.

11:18
У київському видавництві “Логос” побачила світ репрезентативна книжка-альбом “Коломия. Княгиня міст галицьких”. Це кольорове великоформатне видання. Книга-альбом має 200 сторінок. Упорядник –Уляна Мандрусяк, автор текстів – Микола Савчук, дизайн - Андрія Кіся (Львів).

10:53
Нещодавно у приміщенні Бурштинської міської ради відбулось вручення відзнаки «Лицарський Хрест родини Мазеп» учаснику АТО з Бурштина, члену Правого сектора Роману Ковалю, інформує прес-служба Бурштинської міської ради.

10:32
Багаторічний задум директора Коломийського педагогічного коледжу Валерія Ковтуна втілився в життя: у нашому місті постане пам’ятний знак першодрукарям Коломиї – братам Білоусам.

10:03
На базі авіаційної комендатури міста Коломия Повітряного командування “Захід” розпочалися льотно-методичні збори з курсантами льотного факультету Харківського Національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, повідомляє прес-служба повітряного командування “Захід”.

9:38
Під керівництвом заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Валерія Крецула та координатора Регіонального офісу реформ Руслана Панасюка відбулася інформаційно-консультативна зустріч із керівниками структурних підрозділів ОДА, представниками офісу реформ в області та територіальних громад з питань децентралізації.

9:17
Директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Віктор Кімакович зустрівся з вихованцями Обласної дитячо-юнацької спортивної школи, які стали чемпіонами та призерами Європейських чемпіонатів.

8:56
Косівським відділом прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) КК України.

8:31
Повідомлення про вчинення розбійного нападу на жительку Косова надійшло до поліції о другій годині ночі 19 липня. Застосувавши фізичне насильство, нападник викрав мобільний телефон потерпілої і втік з місця події.

8:04
При проведенні досудового розслідування за вчинення крадіжки з проникненням у житло, інше приміщення під час обшуку в помешканні 33-річного калушанина виявлено 215 шт. патронів.

7:39
18 серпня о 14:00 год. в залі засідань МВК (к.311) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

7:11
18 серпня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить міські спортивні ігри серед молоді з обмеженими можливостями за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Симоненка, 3-в. Початок змагань в 11:00 год.

6:40
18 серпня, у четвер, о 10:00 год. у приміщенні облдержадміністрації (каб. 321) відбудеться засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

Попередній день   Наступний день