Попередній день   Наступний день

22:23
У Коломиї сьогодні, 19 серпня, встановлено новий рекорд України.

21:55
На Івано-Франківщині затвердили рішення комісії з присудження премії імені Володимира Полєка. Відповідне розпорядження підписали заступник голови Івано-Франківської ОДА Ярослав Паранюк та голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

21:18
ТОВ «МАККОМ-ГРУП» отримало дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у Калуському районі. Відповідне розпорядження підписав заступник голови Івано-Франківської ОДА Ярослав Паранюк.

20:57
18 серпня в Івано-Франківську на фасаді ЗШ №16 відкрили нову анотаційну дошку в рамках програми «Івано-Франківськ – місто героїв». Присвячена вона відомому прикарпатському футболісту і тренеру Богдану Дебенку.

20:35
27-28 серпня 2014 року в м. Івано-Франківськ (Вічевий майдан) відбудеться фестиваль «Свято винограду та вина».

20:03
З погляду століть розуміємо, що Коломиї, як і всій Галичині, пощастило майже півтора століття перебувати в європейській сім’ї народів Австрійської імперії.

19:41
Вранці до чергової частини Івано-Франківського відділу поліції зателефонував чоловік та розповів правоохоронцям, що невідома особа шляхом вільного доступу, через незачинені двері автомобіля "Форд Транзит", таємно викрала його барсетку з коштами 40 000 грн.

19:19
“Бути собою”. Івано-франківська художниця Ганна Журавель у живописі розкриває свою творчу натуру. У чотирнадцяти картинах, не об’єднаних спільною тематикою, вона роздумує про те, як не зрадити власну природу.

18:57
В ногу з часом … Служба швидкого реагування міськвиконкому – реформована. Першим кроком до модернізації стала заміна технічного забезпечення на сучасне. А також повне оновлення сайту “15-80”.

18:34
Ясно як удень. Традиційні місця відпочинку в Івано-Франківську засяяли по-новому. Відтепер сучасне освітлення мають сквери Руської трійці та Адама Міцкевича. Загалом тут встановили понад 70 LED-світильників.

18:07
Народні традиції - це і обряди та звичаї, і національні строї, і автентична кухня. На популяризацію давніх карпатських страв і розвиток кулінарного туризму спрямований V регіональний фестиваль автентичної карпатської кухні “Смачний Спас”, який відбудеться у неділю, 21 серпня, у с. Спас Коломийського району.

17:42
Міська рада вирішила створити позашкільний навчальний заклад – Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області

17:18
Міська рада затвердила програму розвитку дитячо-юнацького футболу департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради на 2016-2020 роки.

16:57
До Снятинського відділу поліції із заявою про крадіжку велосипеда звернулася 35 -річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила, що хтось викрав її велосипед, залишений нею під стінами Заболотівської районної лікарні без нагляду.

16:31
Цей факт правоохоронці наразі кваліфікують як самогубство. Розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

16:09
Прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання владою щодо службових осіб Івано-Франківського обласного управління водних ресурсів.

15:39
Вчора, 18 серпня, працівникам рятувальної служби довелось надавати допомогу  у місті Рогатин по вулиці Галицька.

15:16
18 серпня під головуванням заступника директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації – начальника управління праці Ярослави Ульванської відбулося засідання Івано-Франківської обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

14:55
На Прикарпатті активно ведеться робота щодо реконструкції та відновлення інфраструктурних об’єктів соціальної сфери.

14:30
18 серпня працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області знешкодили в селі Мишин Коломийського району на приватному подвір'ї один артснаряд часів ІІ Світової війни та в місті Тлумач на міському сміттєзвалищі виявили та знешкодили 3 артснаряди часів ІІ Світової війни.

14:05
18 серпня о 12:27 в місті Коломия по вулиці Пушкіна горів автомобіль «ЗІЛ 4502». Вогнем знищено задні колеса автомобіля, пошкоджено кузов. Причина виникнення пожежі встановлюється.

13:43
Зустріч з представниками тур бізнесу Вірменії. 20 серпня 2016 р. в м. Івано-Франківську за підтримки управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації з метою налагодження співпраці в туристичній сфері між Україною та Вірменією авіакомпанія МАУ організовує робочу зустріч з генеральним директором компанії Авіатранс - Ачояном Тиграном.

13:21
На спеціалізованих продуктових та стихійних ринках Івано-Франківська з‘явилося багато грибів. Цього року їх сезон розпочався трохи швидше, ніж зазвичай. Вартість кілограма “білих” - в середньому сто гривень. Проте не забувайте застереження експертів, які не рекомендують купувати гриби “з тротуару”, тобто в не призначених для цього місцях.

12:49
18 серпня активісти ГО “Центр “Аникорупційна Платформа” представили перелік  законодавчих новацій в управлінні комунальними підприємствами міста.

12:20
Мода на мурали стрімко набирає обертів в Івано-Франківську. Все частіше у місті з’являються нові велетенські малюнки на будівлях. Ажіотаж навколо масштабних картин на стінах має свої причини. Чи не найбільше муралами наразі захоплюються забудівники. І не лише з любові до мистецтва…

11:43
За сім місяців 2016 року суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності сплатили Державного бюджету 924,4 млн. грн. митних платежів. Це на 58,9 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2015 року. Лише у липні 2016 року митницею забезпечено надходження митних платежів у сумі 165,6 млн. гривень.

11:18
За оперативними даними регіональних органів управління освітою на 1 серпня 2016 р. по Україні створено 10,5 тис. додаткових місць для дітей дошкільного віку, до кінця 2016 року планується збільшити цей показник до 25 тисяч.

10:57
Так, виконком вирішив уповноважити комунальне підприємство «Центр розвитку міста та рекреації» здійснювати збір коштів за  вхід на оглядовий майданчик  міської Ратуші.

10:30
Управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (організатор конкурсу) розпочало міський огляд-конкурс на звання «Кращий літній торговий майданчик 2016 року» з метою сприяння розвитку сфери ресторанного господарства, подальшого вдосконалення організації обслуговування відвідувачів, популяризації та реклами кращих закладів ресторанного господарства  м. Івано-Франківська.

10:04
18 серпня в Івано-Франківську відбулись спортивні ігри серед молоді з особливими потребами, приурочені 25-й річниці Дня Незалежності України. Учасники змагались у чотирьох заліках: біг на 30 метрів, човниковий біг, стрибки з місця, дартс.

9:41
З нагоди відзначення 25-річчя незалежності України, за сприяння обласної та районної влади, а також народних обранців від Івано-Франківщини в м. Тлумачі відкрили новий спортивний зал для дітей та юнацтва.

9:20
Прокуратурою Івано-Франківської області забезпечено участь у розгляді судом справи за позовом керівника Надвірнянської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Гаврилівської сільської ради про відшкодування 144 тис 971 грн збитків, завданих навколишньому природному середовищу.

8:59
Такі дії правоохоронці кваліфікують як хуліганські. За цим фактом розпочато досудове розслідування.

8:31
19 серпня 2016 року о 18.00 годині в арт-просторі “Шевченко 3″ пройде відкриття фотовиставки «Тримай книгу».

8:04
19 серпня в Івано-Франківську на стадіоні “Рух” відбудеться перший домашній поєдинок МФК “Тепловик” в рамках Другої ліги України з футболу. В цей день підопічні Володимира Ковалюка прийматимуть маріупольський «Іллічівець-2».

7:38

Згідно ст. 42, п. 9 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Регламенту Івано-Франківської міської ради:

1. Скликати чергову 7 сесію міської ради 19 серпня 2016 року об 11.00 годині

7:11

Свято Преображення - Господнього є одним з найважливіших свят, іншими  словами - це свято Спаса.


6:39
19-21 серпня у Івано-Франківську відбуватиметься I Всеукраїнський фестиваль любовної лірики та авторської пісні про кохання «Мовою серця».

Попередній день   Наступний день