Попередній день   Наступний день

22:25
Резонансна справа так званого франківського «стоматолога-різника», якого було засуджено до довічного позбавлення волі, матиме продовження.

21:43
24 серпня з 15.00-18.00 год. на площі Міцкевича (біля обласної дитячої бібліотеки) відбудеться розважальна програма „Острів дитинства”

21:18
24 серпня 2016 року о 12.00 год. в День Незалежності України  відбудеться урочисте відкриття оновленого Фортечного провулку

20:57
Сьогодні, 23 серпня, у Івано-Франківську відбулась урочиста сесія обласної ради з нагоди відзначення 25-ої річниці Незалежності України.

20:35
Голова облдержадміністрації Олег Гончарук зустрівся із заступником міністра освіти і науки України Павлом Хобзеєм, який перебував на Прикарпатті з робочою поїздкою.

20:05
Завдяки запуску понад 400 бюро правової допомоги кожен українець, незалежно від того живе він у місті мільйоннику, в маленькому містечку чи селищі, отримає право на захист. Про це у ході відвідин Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в рамках робочої поїздки до Івано-Франківщини повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.

19:40
Нещодавно відбувся півфінал Національного відбору на конкурс „Дитяче Євробачення – 2016”.

19:18
Реанімаційна палата... для велосипедів. Така креативна ідея становлення веломайстерні виникла у представників студентської організації EMSA. Вони виграли грант на реалізацію проекту «Велореанімація» від івано-франківського громадського ресторану “Uban Space 100”.

18:56
На сільськогосподарських угіддях приватної агрофірми «Жуківська» у Тлумацькому районі, а також ТОВ «Пуків-агро» і ТОВ «Агрофірма «Світанок» на Рогатинщині виявили бактеріальне в’янення кукурудзи.

18:33
Притулок для собак, в якому зараз перебуває 180 чотирилапих, погрожують підпалити, якщо вони не покинуть приватну територію, яку орендує організація.

18:09
Українці в Ріо заробили більше 22 млн гривень. Від держави українські олімпійці отримають $125 тис. за золото, $80 тис. за срібло та $55 тис. за бронзу.

17:46
За 25 років розбудови незалежності України Івано-Франківщина пережила надзвичайно складні процеси, які відбувалися в економічному та  соціальному розвитку.

17:21
Сьогодні, 23 серпня, українці вшановують один із національних символів держави – Національний Прапор України.

16:57
За інформацією головного управління статистики, обсяги експорту товарів суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності області у січні–червні 2016 р. становили 232,8 млн дол. США, імпорту – 187,9 млн дол. США. Проти січня–червня 2015 р. обсяги експорту збільшилися на 35,2%, імпорту – на 32,8%. Позитивне сальдо зовнішньої торгівлі товарами склало 44,9 млн дол. США, коефіцієнт покриття експортом імпорту – 1,24.

16:27
22 серпня прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк перевірив умови утримання та провів особистий прийом засуджених, які відбувають покарання в Коломийській ВК №41.

16:05
Наказом прокурора Івано-Франківської області від 22 серпня 2016 року призначено службову перевірку за інформацією, розміщеною в мережі Інтернет про вчинення працівником прокуратури дорожньо-транспортної пригоди та залишення місця пригоди, що трапилась 21 серпня  близько 20 год 40 хв у с. Іванівці Коломийського району за участю автомобілів «Хюндай Елантра» та «Фольксваген Кадді».

15:43
До Долинського віділення поліції звернувся 52-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа з його літньої кухні викрала два мобільні телефони, два радіоприймачі, електромашинку для стрижки волосся та планшет

15:20
Число ошуканих прикарпатців шахрайським способом зростає. Зауважимо, що останнім часом зменшилася кількість телефонних аферистів, проте збільшилося шахрайств при купівлі товарів через Інтернет-мережу. Покупців приваблюють занижені ціни. Тож громадяни, забувши про обережність, роблять необдумані замовлення та проводять оплату до отримання товару.

14:50
За минулу добу рятувальники області 6 разів виїжджали на гасіння пожеж, горіла суха трава, стерня та сміття. 

14:34
Незабаром в Івано-Франківську на площі фортечної галереї Бастіон відбудеться перший в Україні Міжнародний фестиваль крафтового пива “Hoppy fest”. Участь у ньому візьмуть близько 30 крафтових та малих регіональних пивоварень з Чехії, Німеччини, Угорщини, Польщі та України.

14:07
Наприкінці минулого року до Рогатинського відділення поліції поступило повідомлення від медпрацівників районої лікарні про те, що до них за допомогою звернувся 37-річний житель одного із сіл району. У чоловіка лікарі виявили перелом правої ключиці зі зміщенням, перелом нижньої щелепи та струс головного мозку.

13:43
Наразі у Коломиї завершується підведення комунікацій до ділянки, де німецький холдинг Leoni AG планує спорудити завод

13:18
У селі Спас на Коломийщині відбувся фестиваль автентичної карпатської кухні “Смачний Спас”.

12:47
У викраденні двоколісного транспортного засобу, якого власниця залишила біля сільського магазину, підозрюється житель сусіднього села.

12:24
Відповідно до норм Податкового Кодексу України  нарахування фізичним  особам земельного податку проводиться податковими інспекціями, які вручають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення – рішення на сплату податку.

11:44
Про це повідомляється на офіційному сайті Президента України. Петро Порошенко своїм указом відзначив низку культурних діячів України, зокрема і генерального директора обласного телебачення “Галичина” Ольгу Бабій.

11:18
Вчора, близько 6 години ранку, у Коломиї по вулиці Петлюри сталася ДТП.

10:57

Вийшов черговий указ Президента України №338/2016 про відзначення державними нагородами України з нагоди 25-ї річниці незалежності України. 

Присвоїти почесне звання "НАРОДНИЙ АРТИСТ УКРАЇНИ" ЧИБОРАКУ Дмитру Івановичу


10:32
Цієї неділі в Городенці відзначили свято урожаю і хліба. У святковий день для жителів і гостей міста організували виставку сільськогосподарської продукції, на якій представили все, чим багатий район: овочі, фрукти, продукти бджільництва, соняшникове насіння, різні види сиру.

10:08
21 серпня в м. Івано-Франківськ на Вічевому майдані громадською організацією «Івано-Франківська обласна федерація флорболу» та громадською організацією «Віолла» в рамках всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради відбулась реалізація проекту «Правильний вибір», яка проходить вже третій рік поспіль.

9:44
Про спалах гострого гастроентероколіту в дитячому літньому оздоровчому комплексі “Сокіл”, що знаходиться в однойменному селі Галицького району, повідомили на сайті  Державної установи  “Івано-Франківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України”.

9:18
21 серпня 2016 року в міському дитячому шаховому клубі «Дебют», що по вул. Незалежності, 152-б відбувся відкритий міський турнір з шахів серед людей з обмеженими можливостями з нагоди відзначення 25-ї річниці Незалежності України, який організував і провів Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»

8:53
Управління спорту Івано-Франківської облдержадміністрації оголошує конкурсний відбір на посади державної служби категорії «В»

8:31
Перебуваючи на Івано-Франківщині з робочою поїздкою, міністр юстиції України Павло Петренко спільно з головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком та Івано-Франківським міським головою Русланом Марцінківим вручили матерям новонароджених свідоцтва про народження. Захід відбувся в обласному перинатальному центрі.

8:07
В Івано-Франківську поліцейські затримали двох підозрюваних у викраденні автомобіля у жителя Івано-Франківська, який залишив авто у дворі будинку, де проживає. Тепер за незаконні дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

7:42
23 серпня о 22 годині у рамках фестивалю “Все українське на новий лад” на літній сцені міського парку відбудеться ніч українського кіно

7:20
23 серпня о 16 годині у рамках відзначення Дня Державного Прапора та 25-річчя Незалежності України відбудеться на Вічевому майдані відбудеться концерт академічного камерного оркестру “Harmonia Nobile”.

6:37
23 серпня (вівторок), 11.00, “URBAN”. “Дім Сірка” скликає на прес-конференцію щодо землі для притулку.

Попередній день   Наступний день